t-shirt kazak vs'de iz yapmayacak hoş kokulu roll-on önerebilecek var mi ?
Ben 3-4 senedir sürekli bunu kullanıyorum leke bırakmıyor hiçbi şekilde kokusuda çok iyi. Çoğu parfümden daha kalıcı kokusu var.
Bundan ötesi yalan.
bunlar kesinlike iz bırakmaz değil mi ? bir de avon kullaniyim dedim t-shirt'leri mahvetti kesinlikle tavsiye etmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WaReZ
bunlar kesinlike iz bırakmaz değil mi ? bir de avon kullaniyim dedim t-shirt'leri mahvetti kesinlikle tavsiye etmiyorum
Aynen hocam şu an avon var, mahvediyo
T-shirt'ü giymeden 5dk önce sürüp kurumasını bekliyom mecbur
2 hafta önce bende deo arıyordum tavsiye felan senin gibi. Gittim nivea silver protect aldım.İnan bana çok iyi.Hem kokmuyor hemde kazağa felan bulaşmıyor.Roll-on al ama..
quote:
Orijinalden alıntı: LastShinobi
quote:
Aynen hocam şu an avon var, mahvediyo
T-shirt'ü giymeden 5dk önce sürüp kurumasını bekliyom mecbur
terleyince az da olsa yine iz kalıyor ama sen yine de dikkat et .d
nivea silver protect deo + roll-on uyumlu olur mu ? Yoksa farklı bir deo mu alıyım ?
quote:
nivea silver protect deo + roll-on uyumlu olur mu ? Yoksa farklı bir deo mu alıyım ?
nivea silver protect al ama spray değil roll-on olanından al...
nivea dry impact(deodorant olanından) al bütün gün kuru tutuyor giyinmedin önce sık 1 dakika bekle giy sonra keyfine bak
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Bundan ötesi yalan.
defacto tarzı markaların boyasını aliyor gri bi renk birakiyor tecrübe ile sabit
kullandım, kullanıorum nO prOblem...
quote:
Orijinalden alıntı: G-Unit Ben 3-4 senedir sürekli bunu kullanıyorum leke bırakmıyor hiçbi şekilde kokusuda çok iyi. Çoğu parfümden daha kalıcı kokusu var.
bunun markası ne tam olarak göremedim ?
quote:
Orijinalden alıntı: derebeyi01
kullandım, kullanıorum nO prOblem...
+1 gri olanını kullanıyorum kokusu da iyi leke görmedim hiç
+olarakta silver protecth ler de iyi ama tuz gibi renk bırakıyo yıkıyınca geçiyo kalıcı degil
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: G-Unit Ben 3-4 senedir sürekli bunu kullanıyorum leke bırakmıyor hiçbi şekilde kokusuda çok iyi. Çoğu parfümden daha kalıcı kokusu var.
bunun markası ne tam olarak göremedim ?
Markasi 8x4 zaten anladigim kadariyla Bir ara aldiydim, iyiydi, fiyatida 4.90 civarinda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme