Şimdi Ara

Deodorant roll on mu, spray mi, ikisi birlikte mi kullanılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kıbrıstayım hava burda hala sıcak 8*4 markalı spray Deodorant kullanıyorum ama yine de ter kokusu oluyor. Roll on ile birlikte mi kullanayım yada sadece roll on mu kullanayım koltuk altına sürmek için ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roll-On ve Deodorant: Birlikte Kullanılmalı mı?

Terlemeyi kontrol etmek için yaygın olarak kullanılan iki ürün olan roll-on ve deodorant, farklı uygulama yöntemlerine ve etki mekanizmalarına sahiptir. Birlikte kullanılıp kullanılmamaları konusunda çeşitli görüşler bulunmaktadır.

Roll-On mu Deodorant mı?

Roll-onlar, koltuk altına uygulanan ve terlemeyi azaltan sıvı veya jel formundaki ürünlerdir. Deodorantlar ise koku oluşumunu önleyerek çalışan sprey veya stick formunda ürünlerdir.

Roll-On Üstüne Deodorant Sıkılır mı?

Bazı insanlar, roll-on üzerine deodorant sıkmanın terlemeyi ve kokuyu daha etkili bir şekilde önlediğine inanır. Ancak bu uygulama, cildin tahriş olmasına veya ürünlerin etkisini azaltmasına neden olabilir.

Deodorant ve Roll-On Aynı Anda Kullanılır mı?

Roll-on ve deodorant aynı anda kullanılabilir, ancak bunların farklı amaçlara hizmet ettiğini unutmamak önemlidir. Roll-on terlemeyi azaltır, deodorant ise koku oluşumunu önler. Her iki ürünün etkilerini artırmak için gün içinde farklı zamanlarda uygulanabilir.

Roll-On Mu Sprey Mi?

Roll-on ve sprey deodorantların her ikisinin de kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Roll-onlar genellikle daha hassas ciltler için uygundur, ancak spreyler daha kolay uygulanabilir. Spreyler cilde serinlik hissi verirken, roll-onlar daha yoğun bir koruma sağlayabilir.

Deodorant Mı Roll-On Mu?

Deodorant mı roll-on mu tercih edileceği kişisel tercihlere bağlıdır. Terleme sorunu yaşayan kişiler için roll-onlar daha etkili olabilirken, koku kontrolü isteyenler için deodorantlar daha uygun olabilir.

Sonuç

Roll-on ve deodorant birlikte kullanılabilir, ancak aynı anda kullanılmamalıdır. Her iki ürünün de farklı amaçları vardır ve gün içinde farklı zamanlarda uygulanmalıdır. Tercih edilen ürün, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fikri olan yok mu

• roll on yada pudralı deodorant kullan koku gelmez. Tabi duştan çıktıktan sonra kullanacaksın.. Leş gibi kokarken sıkarsan pek bir faydası olmaz ;)

Rexona Men Motion Sense Invisible Ice kullanıyorum ben. Baya başarılı..

Deodorant roll on mu, spray mi, ikisi birlikte mi kullanılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobustoGrande -- 16 Ekim 2014; 18:56:43 >
  • RobustoGrande kullanıcısına yanıt
    Bendekinde pudrasız yazıyor o pek işe yaramaz mı birde pudralı kıyafetlere leke yapıyor dediler

• bu pudralı fakat invisible diyor bak. bu çok az iz bırakıyor ;)
    Kaç para hocam bu

• 7-7.5tl gibi birşey ;)
    İyi ucuzmuş bir denerim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: histrio

Arkadaşlar kıbrıstayım hava burda hala sıcak 8*4 markalı spray Deodorant kullanıyorum ama yine de ter kokusu oluyor. Roll on ile birlikte mi kullanayım yada sadece roll on mu kullanayım koltuk altına sürmek için ne yapmalıyım?

Ne sprey ne de roll on tavsiye ederim.Tek tavsiyem "deotak" kullanın.2 senedir kullanıyorum çok çok memnunum.Tüp içinde krem şeklinde bi ter önleyici bu.Eczanelerde satılıyor.Fiyatı 12-13 tl.Bir kere sürdükten sonra rahat 2-3 gün ter kokmuyorsunuz.Tshirte bulaşma iz yapma derdi falan da yok.Üstelik banyo yapsanız bile etkisini kaybetmiyor.Banyodan sonra tekrar sürmeye gerek yok yani.Şimdiye kadar hiçbir deodoranttan almadığım performansı aldım.Alışkanlık oldu kışın bile kullanıyorum.Ter kokusunu unuttum diyebilirim.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Bir araştırıyım onu teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.