Şimdi Ara

En iyi terleme önleyici [DEO-STICK-ROLL-ON]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
10
Favori
45.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben dove men care stick kullanıyorum ama yünlü kazaklarda beyaz iz bırakıyor ve sonlarına doğru o dönen alttan çevrilen şey beni sinir ediyor

görüşleri alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 18 Mart 2013; 15:06:41 >

• up
  • nivea men invisible öneririm siyahlarda beyaz iz beyazlada sarılık bırakmıyor
  • Birçok marka kullandım.Bence en iyisi rexona sarı stick.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nivea al pişman olmazsın.Bende mavi şişede olanı var.Koltuk altı terlese bile güzel kokuyor.
  • denilenlerin hepsini kullandım,

sarı rexona v8 olan,

dove güzel ama ne bileyim tam koruma sağlamıyor gibi geliyor

bunlar bitsin tekrardan niveaya döneceğim

eczanelerden falan farklı marka var mı ?
  • Çok fazla kullanmamaya çalışın. İçerdiği paraben, triclosan gibi maddeler çok tehlikeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mecbur gibi birşey işte ne yapalım

gün boyunca daha etkili bir yöntem var mı doğal ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

mecbur gibi birşey işte ne yapalım

benim de çok muzdarip olduğum bir konu keşke doğal bir çözümü olsa
  • şu an dove energy dry aldım kuru tutar belki diye ama bi işe yaramadı nivea ya geri dönücem black&white var o güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtsn

quote:

mecbur gibi birşey işte ne yapalım

benim de çok muzdarip olduğum bir konu keşke doğal bir çözümü olsa

buluruz umarım
  • O deo, stick, roll-on ların içindeki şu madde kansere sebep oluyor bir araştırın, Aluminium chlorohydrate.
    Ben sebamed roll on kullanıyorum içerisinde o kansere sebep olan madde'den yok ve kokusuz parfümle karışmıyor
  • BEN KOLTUKALTIMI YALIYORUM HEM DOĞAL HEM TÜKÜRÜK SAYESİNDE BAKTERİLER DE ÖLÜYOR
  • Hiçbir deodorant terlemeyi önlemez. Ter kokusunu bastırabilir ancak. Nivea'nın sticklerinden kullanıyorum ben kokuları farklı performansları aynı hepsinin
  • Deodoran stick ve roll-on arasında sıralama yapıcaksak en çok terlemeyi önleyen sticktir. Stick alın, Rexona V8 gayet güzel. Düzgünce sürün evden çıkmadan önce, terlemeniz en az %50 azalır. Ben normalde koltukaltından foşur foşur terleyen biriydim bu yaz roll-on u bırakıp sticke geçmiştim ve terleme inanılmaz azaldı. Öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

O deo, stick, roll-on ların içindeki şu madde kansere sebep oluyor bir araştırın, Aluminium chlorohydrate.
    Ben sebamed roll on kullanıyorum içerisinde o kansere sebep olan madde'den yok ve kokusuz parfümle karışmıyor

sebamed eczanede mi satılıyor ?
  •  En iyi terleme önleyici [DEO-STICK-ROLL-ON]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

O deo, stick, roll-on ların içindeki şu madde kansere sebep oluyor bir araştırın, Aluminium chlorohydrate.

sebamed eczanede mi satılıyor ?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

Hiçbir deodorant terlemeyi önlemez. Ter kokusunu bastırabilir ancak. Nivea'nın sticklerinden kullanıyorum ben kokuları farklı performansları aynı hepsinin

+1
  • Nivea Siver Protect iyidir terlemeyi engelleyemez ama kokuyu bastırır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.