Şimdi Ara

rol seçme olayı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen aylarda forumda görmüştüm herkes oyuna girmeden önce mevkissini seçecek falan diyorlardı. Ne olldu o bilen varsa söyleyebilir mi. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şey oyunun yapısına uygun değil o yüzden böyle hayaller kurmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bir takım botta sup yerine başka bir tarz karakter oynayıp çok başarılı olacak ? Oyle birsey olması imkansız

• Acan 1 000 000. Kisisiniz . Pulsefire soraka kazandiniz

• Sadece bir öneriydi ve tutmadı sanırım.

• Bence bu kadar önyargılı olmamak lazım. Örn geçen midde jarvan oynayacağımı belirttiğimde jarvan mid herosu değil dediler sonunda biri destekledi beni ve aldım gayet te başarılı oldum lanede bu tarz yeniliklere ihtiyacı var bence tr nin o yüzdün bu sisteme bi şans verilmesinden yanayım

• Gereksiz. Ben Lulu aliyorum arkadas Wukong, bota gidiyoruz tons of damage win.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karakter ismi değiştirme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodoctor355

Bence bu kadar önyargılı olmamak lazım. Örn geçen midde jarvan oynayacağımı belirttiğimde jarvan mid herosu değil dediler sonunda biri destekledi beni ve aldım gayet te başarılı oldum lanede bu tarz yeniliklere ihtiyacı var bence tr nin o yüzdün bu sisteme bi şans verilmesinden yanayım

Zaten bu rol seçimi senin jarvan seçmeni engellemeyecek sadece ben midim, hayır ben midim yok ben topım tartışmasını engelleyecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Gereksiz. Ben Lulu aliyorum arkadas Wukong, bota gidiyoruz tons of damage win.

Bu sistem wukong seçmeni falan engellemeyecek arkadaşın adc yazıcak sen support oyun başladığında bot isteyen kimse olmayacak artık wukong mu alır soraka mı alır orası sizin bileceğiniz iş bazıları hero sınırlaması falan sanıyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 23 Mayıs 2013; 22:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

quote:

Bu sistem wukong seçmeni falan engellemeyecek arkadaşın adc yazıcak sen support oyun başladığında bot isteyen kimse olmayacak artık wukong mu alır soraka mı alır orası sizin bileceğiniz iş bazıları hero sınırlaması falan sanıyor bunu.

TR'den bahsediyoruz. Oyun çabuk başlasın diye Support'a basıp giren adam 'adc ya da feedlerim' diye yine yazacak. Aklı başında, bilinçli bir şekilde oyun oynayan bir toplulukta olsa bu sistem gayet iş görür. Fakat TR'deki 9-13 yaş tayfasında yine herhangi bir etkisi olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

quote:

quote:

TR'den bahsediyoruz. Oyun çabuk başlasın diye Support'a basıp giren adam 'adc ya da feedlerim' diye yine yazacak. Aklı başında, bilinçli bir şekilde oyun oynayan bir toplulukta olsa bu sistem gayet iş görür. Fakat TR'deki 9-13 yaş tayfasında yine herhangi bir etkisi olmayacak.

Tabi öyle ama bir nebze olsun azaltır i said firstleri.

• Aslında çok mantıklı şu sırf küfür etme nedenim olan instalocker kar olmaz oyuna girerken lane i de seçip girersin oyun da her lane den adamı seçer atar mantıklı ama support bulunma olasılığı düşük olduğu için oyunlar geç başlar tr de

• ya arkadaş nasıl blind pick, draft pick varsa bu da alternatif olarak gelir. ranked da isteyen eski haliyle draft girer. isteyen bu haliyle rol seçmeli draft girer.
  • tutmadı.
  • bir rol seçmeye gerek yok. kendin de yaratabilirsin "ama" bazı durumlar var ki; denge kurmak zorundasın. yoksa çok kolay bi şekilde verirsin oyunu.

örneğin, bot'ta supp kasılmasının sebebi "öyle süregelmiş" diye değil; biçok meta denenmiş, biçok karakter yan yana oynamış ve adc ile supp düzenini bu şekilde kurmuşlar. kaldı ki farklı oyun stilleri denerken, öncelikle 1-2 win almak kolay olabilir ama bundan haberdar olan binlerce oyuncu olacağını unutma. haberdar olanlar da bunun önüne geçecektir. böylelikle yine bi meta'ya dönüp "oyunda kim iyi ise, dinamiklere kim en iyi hakimse" o taraf kazanacaktır.

ben mesela bot'ta herhangi bi supp yerine lb almayı çok seviyorum... lane'i yırıp geçiriyoruz... fakat sonra; karşının apc'si ile karşılaşınca beni haşat ediyor. neden? çünki ben bot'ta adc ile kastım. yarım apc diyebiliriz benim için. oysa ki supp öyle değil, kill 0, cs 0, belki assist de 0 olabilir... bi şekilde ward item'ı almalı ve map vision yapmalı. para item'ı alıp; adc'yi ve sonra da kendisini ayakta tutabilecek itemlar yapmalı. agresif support karakterleri de en iyisidir oyunda. para ve ward item'ını al. çek bol bol hp item'ı dal sürekli. cs derdin yok, bi gelen giden var mı ona bakmak için ward koyacaksın, bi de zeke's herald, bulwark gibi item'ları kasacaksın.

bi örnek daha vermek gerekirse -ki bence gerek yok-, top'a 2 adc ile gelip, bana farm yaptırmayan bi oyun tarzı vardı. oyun sonuna doğru mid carry'si de, bot carry'si de tek seferde temizliyolardı onları.

lol replay'in gözünü seveyim... hala kırar kırar izlerim 5 tane tank girdiler bi seferinde oyuna! west'te üstelik shen, amumu, malphite, singed, rammus.

bizde de bende katarina olmak üzere, gankplank, sona, vi ve mf vardı.

teoride tf'ta ayakta kalması gereken tank herolar değil mi? öyle ama bi yere kadar ayakta kalıyolar, biz standart meta'ya uygun olsun, dengesiz yakalanmayalım diye solotop, jungle, solomid, adc & supp şeklinde girdik. karşı takım da 5'li gank atıp keyifli bi oyun çevireceklerdi akılları sıra. he yaptılar, türlü türlü tower dive'lar, base'de bizi kovalamalar fakat o shen'e çıktığın thornmail ile katarina'ya çıktığın thornmail arasında bi fark var. istediğin item'la veya hero ile kapıştır, tank kasmış efektif lane herosu ile standart tank'ın savaşı her zaman efektif lane herosundadır.

sonucunda da yendik adamları. bizde sadece bir kişide GA vardı, onlarda üç kişide ve victory yazısını görünce söylediğimiz tek şey "hp is not equal to win"

honor'ı da kaptık sonunda. oyun sonu verilen hasar herkeste 500.000 kadardı. 60 dakikadan fazla sürdü ve mutlak zafer'e kastık. yani tüm kuleler ve inhibitorler + baron & drake her doğduğunda.

not: lol replay'in orijinal built-in hali yakında gelecektir. PBE'de denenebilir. şimdi kullandığımız program gibi serbest kamera açısına izin vermiyo ama en azından izleme olanağı olacak.

edit: imlâ

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Öyle bir şey oyunun yapısına uygun değil o yüzden böyle hayaller kurmayın.

Oyuna girerken seçme olayı olmaz ama mesela son 10 oyununda 9 kez adc oynamış iki kişiyi aynı takıma da vermesin. O adamların adc oynayacağı belli zaten. Bunu yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Öyle bir şey oyunun yapısına uygun değil o yüzden böyle hayaller kurmayın.

Oyuna girerken seçme olayı olmaz ama mesela son 10 oyununda 9 kez adc oynamış iki kişiyi aynı takıma da vermesin. O adamların adc oynayacağı belli zaten. Bunu yapabilirler.

o güzel bak. ama sezon 2 match sistemiydi o. son 10 oyuna bakılıp; eşleştirirdi. şimdi her şey win ve elo sayısına göre işliyo.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

I said first westte normal game lerde kuraldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: YagamiLight

quote:

quote:

quote:

quote:

I said first westte normal game lerde kuraldır.

İşte bu sistem ile o engellenmiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

ya arkadaş nasıl blind pick, draft pick varsa bu da alternatif olarak gelir. ranked da isteyen eski haliyle draft girer. isteyen bu haliyle rol seçmeli draft girer.

Aynen böyle olursa olur yoksa tutmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.