roket 40 lı derdik askerdeyken kimse içmezdi çok güzel görünümlüdür bir alan bir daha almaz
Başla ne olmuş sanki ölümlü dünya içen oluyorda içmeyen ölmüyor mu sanki.Winston'a aşığım diyorsan sigara içmeye başlamıştırsın.Keyfini çıkar.Sabah aç karnına,öğlen yemekten sonra,çayla,kahveyle,kolayla,fantayla iç.Mentollü,karanfilli,çikolatalı,vişneli,light,klasik,uzun,kısa,slim,intense,sarma,soft gibi çeşitleri de dene.
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
roket 40 lı derdik askerdeyken kimse içmezdi çok güzel görünümlüdür bir alan bir daha almaz
resim güzelmiş
dur camelimi yakayım şöyle şurada.
Ben haftada 1 içerim haftada 2 olduğu da olur 1 ay içmediğim de olur.Bağımlısı değilim. Gidip sigara almışlığım yoktur.Sadece barda arkadaşlaşla içerken bir tane veya 2 tane sigara isterim o kadar. Yaklaşık 1 yıldır bu şekilde devam ediyor durum
quote:
Orijinalden alıntı: Electi
Arkadaşlar 1 2 aydır hafiften sigaraya başladım ama bağımlı değilim öyle arada içerim winston kırmızı pakete aşığım resmen. Bir çok sigara denedim ancak arkadaşlardan 2 dal roket aldım. Normalde içime çok çekmem hatta çekmiyo gibiyimde bir şekilde gidiyo. Neyse roketi aldım içerken biraz yüklendim çekim dedim. İnanılmaz başım döndü resmen içki içmişim gibi şaşırdım kaldım. Ama alışan insanlara etki bile yapmıyodur. Acaba içinde ne var ek olarak?
Fazla karbonhidrat alındığı için baş dönüyo diye biliyorum. Bi süre sonra geçer. Bende oluyodu baş dönmesi. Alışana kadar fazla yüklenme. Tam olarak alışana kadar Sigara bittiğinde Halsizlik-baş dönmesi-mide bulantısı kusma oluyor.
Sen şimdi samsun sigarası iç 2 hafta boyunca sonra bırak onu marlboro içmeye başla... Başın dönecektir.
Lan deli misin arkadaşım bakma sen içenlerin memnun olduğuna herkes illallah etti bu sigaradan eskiden sadece sağlık içindi şimdi parası zengini bile yeter dedirtti o derece artık. Bırakana kadar neler neler çektim hele o parasız kalınca alamamalar olur ya bitiriyor adamı verdiği tüm keyfi kaçırır. Başlama yol yakınken vazgeç.
Kardeşim henüz bağımlı değilken bırak gözünü seveyim, inan hiç bi iyi yanı yok.. 1 sene sonra merdiven çıkarken tıkanırsan bu dediklerim gelsin aklına
valla ne diyeyim yukarıda arkadaşların dediği doğru yakınken geri dön bende içiyorum ama pişmanım sağlık açısı başka para durumu başka bu dönememde fiyatlar çok pahalı düşünüyorumda hergün sigaraya verdiğim para bende kalsaydı ama artık geç gibi
ulan millet bırakmak için bir yerlerini yırtıyor sen başlayayim diyorsun
Bende Lise 1 de başlamıstım sigaraya ama içime çekmiyordum sadece okulda tenefüslerde tuvalette içerdim biraz rahatlatırdı beni okuldan çıkınca hiç canım cekmezdi sonra belli bir süre sonra evdede içmeye başladım ve şuan 23 yaşındayım günde 1.5 paket sigara içiyorum yol yakınken hiç içme
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Vedder
quote:
Orijinalden alıntı: unixslax
resim güzelmiş
hem bu sigaranın aşığıyım diyorsun birde yeni çektim başım döndü diyorsun ? sen sigara içmemişsinki ağzına duman alıp bırakmışsın bunu sigara içmek olarak düşünüyorsun ve bir kere içine çekmeyi denemişsin başın dönmüş kusura bakma sen sadece boşuna para vermişsin.. Hem pakete para verip alıyorsun hem ağzına alıp bırakıyorsun ne anladım o işten
En büyük tiryaki bile, doktor ''sen kansersin'' dediğinde ağzına bir daha sigara almıyor arkadaşlar..Ben 28 yaşında 1 aydır ne korkular yaşadığımı izah edemem..Tek söyleyebileceğim, son 1 aydır içmiyorum ve buna vesile olan ortaya çıkan birsürü hastalığım için de Allah'a şükrediyorum..İyi ki dibe vuracak kadar hasta olmuşum..Eğer bir gün doktordan o yıkıcı kelimeyi duymaktan korkuyorsanız, şimdi pakedi yırtıp atın, bir daha canınız çektiğinde yine gidin pakedi alın ama içmeden atın..Sigarayı bırakmak üzerine bir 5 dk ayırın, göğüs hastalıklarındaki doktorun size o kötü cümleyi kurduğunu hayal edin..Bırakın da nasıl bırakırsanız bırakın..Maddi olarak bir araba parası yemişim ama şimdi o paraya, her gün dünyanın mevyesini, kuruyemişini alıyorum, açıyorum akşamları filmimi, çağırıyorum ark.larımı on numara oluyor..Eksikliğini hissetmek yerine, Allah'a kötü bir rahatsızlığım çıkmadığı için şükrediyorum ve ona verdiğim sözden, bir daha asla içmeyeceğim o zehiri..
mok var.
şu arada içiyorum lafını kullanmaya başladığımdan beri iki günde bir paket bitiyor. kandırmayın kendinizi
aşırı bağımlılık yapıyor, şimdi basit gelebilir herkesin söylediği şeyler ama yemek yemek gibi bir ihtiyaçmış gibi istiyorsun her zaman. başlamayın
Hiç bi yerde bulamıyorum roket40'ı stok yapmıs olan varsa göndersin bi paket vericem parasını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme