Şimdi Ara

Roket 40lı sigara ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 2 aydır hafiften sigaraya başladım ama bağımlı değilim öyle arada içerim
    winston kırmızı pakete aşığım resmen. Bir çok sigara denedim ancak
    arkadaşlardan 2 dal roket aldım. Normalde içime çok çekmem hatta çekmiyo gibiyimde
    bir şekilde gidiyo. Neyse roketi aldım içerken biraz yüklendim çekim dedim. İnanılmaz başım döndü
    resmen içki içmişim gibi şaşırdım kaldım. Ama alışan insanlara etki bile yapmıyodur. Acaba içinde ne var ek olarak?

• hiçbirşey yok bildiğin kalitesiz sigara

sen içmediğin için fazla başın dönmüş bana sorarsan hiç başlama bırakamıyorum bi yerimden ter damlıyor bırakmak ıcın
  • Hiç başlama, kesinlikle başlama.

Not: Asla başlama.
  • dostum naap yap uzak dur nası 6seneden fazla nası bırakcam die debeleniorum
  • Roket en berbat sigaralardan birisidir.

Gelirinin gittiği yerler hk. çeşitli söylentiler var.

Ayrıca Sigaraya öyle arada içiyorum deme..

O arada bir dediğin aralık olur sana yarım saatte bir görürsün..

yol yakınken vazgeç.
  • Arkadaşlar 1 2 aydır hafiften sigaraya başladım ama bağımlı değilim öyle arada içerim
    BU duyduğum en büyük yalan. Kişinin kendi yalanına inanma durumu. Bunu söyleyenler genelde çok saf insanlardır

Normalde içime çok çekmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Arkadaşlar 1 2 aydır hafiften sigaraya başladım ama bağımlı değilim öyle arada içerim
    arkadaşlardan 2 dal roket aldım. Normalde içime çok çekmem hatta çekmiyo gibiyimde
    bir şekilde gidiyo. Neyse roketi aldım içerken biraz yüklendim çekim dedim. İnanılmaz başım döndü
    resmen içki içmişim gibi şaşırdım kaldım. Ama alışan insanlara etki bile yapmıyodur. Acaba içinde ne var ek olarak?

la millet bırakmak için biryerlerini yırtıyor sen sigaraya başlıyosun...senin gibiler olduğu sürece bu üreticilerin sırtı yere gelmez..Herifler lüks jiplerle gezip duruyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Arkadaşlar 1 2 aydır hafiften sigaraya başladım ama bağımlı değilim öyle arada içerim

Çelişkili.
  • ya kardeşim biz nasıl bıraksak diye uğraşıyoruz senin söylediğine bak sakın başlama yanından bile geçme özenecek başka bişey bul
  • Aynen he millet bırakcam diye ter akıtıyor ben dahil adam başlıo ya
  • la olm ne adamlarsınız bu zamanda sigaraya mı başlanır ha önceleri yine paketi ucuzdu vs ama şimdi el yakıyor boşver sigarayı felan ben bırakmaya çalışıyom adam bagımlı değilim tek tük atıyom diyo sen devam et 2 gün sonra paketle gezersin Ha şunuda sölüm Bence seni en iyi roket felan değil puro keser.
  • Geçen arkadaş dedi okulda her gün içiyorum bağımlı falan olmadım. Sonra kendisi de güldü dediğine.
  • ben sana içme demiyorum zira benim dememle bırakmazsın ama bari roket içme. prestige,gaoulesis,rocket,skyred ölüm grubu gibi
  • askerdeyken 1 paket roket almıştım simsiyah balgam çıkarmaya başlamıştım paket bitmeden çöpe attım, en sonunda cuvarayı kökten bıraktım çok şükür 5 senedir ağzıma sürmedim
  • lan konuyu nerden buldunda hortlattın
    gözlerim doldu
    şimdi günde bir paket net içiyorum
    bu arada yeni yorumum
    ölümüne murattı
    vay bee
    hatırlamıyorum bile
  • rocketi istanbulda nerede bulabiliriz ?
    mesela bakırköy civarında ?
    ben tam bir rocket bağımlısıyım bulamıyorum son 1 yıldır
  • o 40 sigarayı toplasan 1 tek winston etmez kaçakları zaten sigaradan saymıyorum ben sigara içen insan içtiği sigaradan haz duyduğu için içer ucuza içmek için değil , şimdi bende winston içiyorum ama yemin ederim winstondan aldığım tadı marlboradan almıyorum daha hafif geliyo tokluğu yok neyse sonuç olarak başlama iççeksende adam gibi bişiler iç
  • Sigaraya başlayacağına, ciğerleri sar gasteye at çöpe.
  • Sigara içmeseydim sıfır araba alacak param olurdu.Bin tane zararı var maddi, fiziksel olarak insanı bitiriyor.
  • Rocket'le devam et, o berbat sigara yakında sigarayı da bıraktırır zaten toptan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.