Şimdi Ara

rögar kapağı yüzünden kaza yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
9.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

Kasko Vs. Karşılamıyor Sanırım.

Çok Geçmiş Olsun Şanssız Bir Durum Umarım Zararsız Bir Şekilde Kurtulursunuz.

karşılıyo üstad ama hasarsızlık puf oluyor.dava için minimum 1000 tl istedi avukat arkadaşım bilirkişi,keşif ve dava harçları için elimde dar şu an yoksa mahkeme seve seve (anlayın) ödetir belediyeye

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

geçmiş olsun hoca aracı keşke ailenizi indirdikten sonra yavaşça bi yere vursaydınız ön bıraz dagılsaydı perte çıkardı.

burada duyunca yadırgadığımız şeyleri yapmak bize yakışmaz en azından ben dürüst olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 2 Mayıs 2012; 1:16:29 >

• Ya ne denebilir ki. Şu ülkenin haline bak. Geçmiş olsun umarım davayı açarsınız ve kazanırsınız. Ama sonunda daha kötü olmakta var. BURASI TÜRKİYE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

karşılıyo üstad ama hasarsızlık puf oluyor.dava için minimum 1000 tl istedi avukat arkadaşım bilirkişi,keşif ve dava harçları için elimde dar şu an yoksa mahkeme seve seve (anlayın) ödetir belediyeye

quote:

geçmiş olsun hoca aracı keşke ailenizi indirdikten sonra yavaşça bi yere vursaydınız ön bıraz dagılsaydı perte çıkardı.

burada duyunca yadırgadığımız şeyleri yapmak bize yakışmaz en azından ben dürüst olayım.

Hocam punto forumda yazmayı unuttum
    kaskonun hukuki masrafları diye bir teminatı olması lazım. avukat arkadaşınızla görüşün can güvenliğini tehlikeye attığı için kaskonun (neticede kazada var ortada) bu teminatından yararlanabilirsiniz belki.

neticede davanın sonucu az çok belli sizin lehinize olacağı. hem değer kaybı almış olursunuz hemde hasarsızlık ortadan kalkar. tazminat bile alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

quote:

Hocam punto forumda yazmayı unuttum
    kaskonun hukuki masrafları diye bir teminatı olması lazım. avukat arkadaşınızla görüşün can güvenliğini tehlikeye attığı için kaskonun (neticede kazada var ortada) bu teminatından yararlanabilirsiniz belki.

neticede davanın sonucu az çok belli sizin lehinize olacağı. hem değer kaybı almış olursunuz hemde hasarsızlık ortadan kalkar. tazminat bile alabilirsiniz.

eyvallah can bey mantıklı yarın hemen kasko ile görüşeceğim

• Gecmiş olsun. dava sonucunu da paylaşırsanız iyi olur. takipteyim..
  • Kabusum ya bu kapaklar, bir de yarısı var yok ızgaralar mazgallar.
  • geçmiş olsun...
  • Tüm Airbag'lerden kastınız 6 hava yastığı ise aracınız pert.

Araç epey yan duruyor, ön konsol, direksiyon simidi , airbag'ler, alt takım, sensörler , hepsi değişecek, işçilik istenecek..

Bu koşullarda %90 pert bence.

Çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun allah beterinden saklasın..İmkanlarınız el verirse mutlaka hakkınızı yasal zeminde arayın bence de..

Bu ne biçim memlekettir bu ne biçim belediyedir arkadaş..Akaryakıttan 39 milyar lira vergi geliri elde et,akaryakıta ödenen paranın 3'te 2'si vergi olsun,MTV'den ayrıca soy vatandaşı ama yol yapmaya gelince al sana patates tarlası..Allah bildiği gibi yapsın bunları..
  • Geçmiş olsun öncelikle fakat fotolara bakınca daha dikkatli gitseydiniz bunu yaşamazdınız gibime geliyor otobüs kamyon aynı satıhı kullandığından yola belliki yara açmış derinleşmiş sizde üstüne aynı satıhı kullanmışsınız . farklı manevralarla ordan geçmeyebilirdiniz . Sanırım araçta doluydu hafifte yükseklik kaybedince olan olmuş. Dava açarsanız bu sizin aleyhinize sonuçlanmaz diye düşünüyorum yapım çalışmasını mutlaka o yolu kullanan sürücülere ikaz işaretleri koymuşlardır çünkü yol yapım çalışmalarını fotoğraflı ve belgeli şekilde belediye arşivlerinde saklanıyor yapım çalışması başlamadan önce mutlaka onların elinde fotoğraflı belge vardır . En kısa çözüm hiç başınızı ağrıtmadan kendi aracınızı kendiniz yaptırmanızdır tavsiyem budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Tüm Airbag'lerden kastınız 6 hava yastığı ise aracınız pert.

Araç epey yan duruyor, ön konsol, direksiyon simidi , airbag'ler, alt takım, sensörler , hepsi değişecek, işçilik istenecek..

Bu koşullarda %90 pert bence.

Çok geçmiş olsun.

3 airbag var sürücü yolcu ve sürücü diz pyasada 3500-4000 tl gibi

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Geçmiş olsun öncelikle fakat fotolara bakınca daha dikkatli gitseydiniz bunu yaşamazdınız gibime geliyor otobüs kamyon aynı satıhı kullandığından yola belliki yara açmış derinleşmiş sizde üstüne aynı satıhı kullanmışsınız . farklı manevralarla ordan geçmeyebilirdiniz . Sanırım araçta doluydu hafifte yükseklik kaybedince olan olmuş. Dava açarsanız bu sizin aleyhinize sonuçlanmaz diye düşünüyorum yapım çalışmasını mutlaka o yolu kullanan sürücülere ikaz işaretleri koymuşlardır çünkü yol yapım çalışmalarını fotoğraflı ve belgeli şekilde belediye arşivlerinde saklanıyor yapım çalışması başlamadan önce mutlaka onların elinde fotoğraflı belge vardır . En kısa çözüm hiç başınızı ağrıtmadan kendi aracınızı kendiniz yaptırmanızdır tavsiyem budur

oldukça dikkatli bir sürücüyüm inanın 16 yıllık şoförlük hayatımda 3 kazam oldu birinde bana vurdular.ikincisinde çok dar bir sokakda geri manavera yaparken ısrarla soluma giren arkadaşa sürtdüm.üçüncüsüde bu. ben o yolu çok sık kullanıyorum 1-1,5aydır bu şekilde ve hiçbir işaret yok.seyir anıda araçla giderken logarın o kadar yükek olduğunuda farketmeniz zor çünkü sol kısmı gördüğünüz gibi satıhla ayı seviyede fakat sağ kısmına denk gelen bölgede düşme var ve eğimli bir şekilde bayağı gidiyor eğim gözü yanıltan unsur.dik bir kesit farkı olsa kaçarsınız.birde ayın 27sinde yağan yağmurda zemini gevşetmiş ve mıcırlı kısımdaki satıh iyice aşağı salmış kendini yağış sonrası.o an sağa manevra yapmayı düşündüm ama sağ kısım doluydu yavaşladım ve birden airbaglar gümledi. geçen hafta sonuda aynı yerden aynı şekilde geçtim araçda doluydu bir sıkıntı yaşamadım.kaza anı max 30-40kmh hızda idim. logarın 1 cmlik köşe kısmı şase gergisinin sağına takılmış.bende işaret - yönlendirme levhası labut olmadığına dair bir sürü foto çektim.çekicide foto çekti.işini iyi yapmayanların hatası bize maledilmemeli.şehir içinde logardan kaçacağım diye drift yapmaya gerek olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 2 Mayıs 2012; 2:23:04 >

• quote:

rögar kapağı yüzünden kaza yaptım

Bu resimde elinizmi titremiş araç garip gözüküyor. Bu şekilde bir hasar oluşmuş olacağını sanmıyorum. Ancak sensörlere darbe almadan hava yastığı patlatması kötü şeylerin habercisi gibi.

Geçmiş olsun umarım davadan bir sonuç alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

quote:

rögar kapağı yüzünden kaza yaptım

Bu resimde elinizmi titremiş araç garip gözüküyor. Bu şekilde bir hasar oluşmuş olacağını sanmıyorum. Ancak sensörlere darbe almadan hava yastığı patlatması kötü şeylerin habercisi gibi.

Geçmiş olsun umarım davadan bir sonuç alırsınız.

cep telefonu kamerası sanırım açıdan dolayı biraz yamuk görünüyor

• antep te mi yaptınız kazayı sanko filan dedinizde?
  • geçmiş olsun gerçekten talihsiz bir olay yaşamışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Geçmiş olsun öncelikle fakat fotolara bakınca daha dikkatli gitseydiniz bunu yaşamazdınız gibime geliyor otobüs kamyon aynı satıhı kullandığından yola belliki yara açmış derinleşmiş sizde üstüne aynı satıhı kullanmışsınız . farklı manevralarla ordan geçmeyebilirdiniz . Sanırım araçta doluydu hafifte yükseklik kaybedince olan olmuş. Dava açarsanız bu sizin aleyhinize sonuçlanmaz diye düşünüyorum yapım çalışmasını mutlaka o yolu kullanan sürücülere ikaz işaretleri koymuşlardır çünkü yol yapım çalışmalarını fotoğraflı ve belgeli şekilde belediye arşivlerinde saklanıyor yapım çalışması başlamadan önce mutlaka onların elinde fotoğraflı belge vardır . En kısa çözüm hiç başınızı ağrıtmadan kendi aracınızı kendiniz yaptırmanızdır tavsiyem budur

Yol yapım çalışması olsa da ,bakım çalışması olsa da,tabela veya uyarı levhası olsa da trafiğe açık bir yolun araçların sorunsuz geçişine uygun olması zorunludur!
    Bu kazada hiçbir hakim ''sen neden bu yolda cambazlık yaparak kapaktan kaçmadın'' diyemez.
    Bu tabloda tek bir suçlu var o da belediye.

• böyle şeylerin olabileceği insanın aklına gelmiyor ama sonra düşünüyorsun, burasi türkiye.

Bahçeşehir girişine ek köprü yapiyorlardı, ozaman burdada yokuş aşagı 60 civarı hızla inilen biryerde bütün logar kapagi ve kasası dışardaydı. ancak yol düz olduğu için çarpmıyordu arabanın altı. tam ortalayip geçilmediği taktirde kesinlikle aracı yoldan çıkartıcak kadar büyük bir engel. Ki gece aydınlatmada yoktu orda. Hayret kimse kaza yapmadı. Böyle şeyleri nasıl açık bırakabiliyorlar anlamak güç. Hiç mi akılları yok anlamıyorumki
  • Geçmiş olsun.

Sanırım kapağa varmadan yayvan bir çukur var ve oraya dek hızlı gidilebiliyor anladığım kadarıyla, haliyle çukura hızlı girince tam araç yere basarken takılmış, çok talihsiz bir durum.

Dikkat etmek lazım elbette, ben o kadar da yavaş iken olacak bir şey olduğunu zannetmiyorum.
  • geçmiş olsun,gün içerisinde izlemiş olduğum bir video

http://www.liveleak.com/view?i=22f_1335451343
  • Çok geçmiş olsun,

Malesef burası Türkiye dedirten bir olay,

Beldiye dava açarsanız ne olacağını ben size söyleyeyim,

Belediye, yolda çalışma vardı, gerekli levhaları koyduk sürücü dikkatsizliği nedeniyle kaza yapmıştır diyecek ve davayı %100 kaybedeceksiniz.

Keşke kazansanız ve o belediye çok büyük tazminatlar ödese,

Hukuk sistemimiz o kadar kötü ki bunu ancak mahkemeye giden anlar.

Bir kaç yıl önce bende virajda aracın aniden kayması nedeniyle yoldan çıkmış ve takla atmıştım. Jandarma bölgesi olduğu için jandarma geldi, bana söylediği ilk şey karayollarında davacı olacakmısın ? Olursam ne olacak dedim.

aldığım cevap,

Olacaksan kaza tutanağını ve alkol testini vermem, mahkemeye çıkıp derdini orda anlatırsın oldu,

sebeb ne dedim, savcı öyle istiyor dedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.