Hocam hemen kontrol ettim ben de acaba farketmedim mi diye veya benimkinde mi sorun var diye hazne boşken de uyarı vermedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben dahil benzer sorun yaşayan bir çok kişi oldu robotu kullanmadan önce bu tarz tedbirler alabiliriz veya bu tarz sorunları yaşadıktan sonra gerçekten çok can sıkıcı oluyor http://internetteararken.blogspot.com/2020/06/ecovacs-deebot-ozmo-950-robot-supurge.html?m=1 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster6181 -- 1 Kasım 2020; 14:32:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam Ali abi gerekli açıklamayı yaptı, ben yanlış hatırladım sanırım, kusuruma bakmayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Kasım 2020; 14:31:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Merhaba hocam, Y mop bu videoda anlatılmış ama bir göz atın isterseniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Ben bütçe zorlayıp Roborock S5 Max alacaktım ama Ali Abi "Xiaomi 10 sene gidecek ürün üretmiyor 2-3 yıl iyi kullanırsınız" deyince tamamen vazgeçtim. Robot süpürge şuan yeni yeni oturan bir teknoloji ve bu şartlarda 3-4K vermeyeceğim. Bu alacağım robotu 5-6 yıl kullandıktan sonra teknoloji oturunca belki yenilerim. Uzun yıllar kullanabileceğim iRobot markasını tercih edeceğim. Özellik olarak zayıf fakat net süpürme alanım 50-60 metrekare olacak, halı çok yok. Oraya buraya girme, yasaklı alan, harita kayıt vs yok ama en azından uzun yıllar kullansam yeter. |
Sundan alacam bizim ev 3 kisi 80m2 darmadaginik ve cok fazla esya var. Robotu eve soksam temizleyecegi toplasan 30m2 alan ya var ya yok esyalardan dolayi. Bekar evi olsa evvela, 3 oda - salon - mutfak disinda bolge yok. Su daha pratik ve is gorur. Evdeki yaslilar da %90 uzerine basarlar onun. Simdi Robotu eve soksam hayata kuser :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliboduroglu -- 1 Kasım 2020; 15:34:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Cevabınız için teşekkürler, cihazı inceleyeyim biraz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 1 Kasım 2020; 15:39:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Roborock'un %24'ü Xiaomi'ye bağlı yatırım şirketlerine aitmiş. Tamamı değil ama... Kısaca firma 2014 yılında kurulmuş 2016'da Xiaomi tarafından yatırım almış. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 1 Kasım 2020; 17:44:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |