Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3082. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
61.950
Cevap
1.503
Favori
2.633.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 30803081308230833084
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında fırçanın kendisi metal, sadece kılları yıpranabilir onu da bu şekilde değiştirebiliyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyolda saros z70 ile ilgili şöyle bir yoruma denk geldim. Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt
    O robotik kol robot süpürge özelliklerinin belkide en gereksizlerinden biri hem de onun için DuoDivide fırçadan vazgeçmişler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 8 Temmuz 2025; 23:26:31 >
  • Bir anımı anlatayım size. Bundan 5-6 yıl kadar önce işyerimi su bastı. Gece çıkmaya planlı robot gece yine çıkmış temizliğini tamamlayıp yerine dönmüştü. Sabah geldiğimizde heryer su içinde tabi. Robotu kaldırdık, fırçalarını haznesini vs çıkartıp yaklaşık 1 ay kalorifer peteğinin altında beklettik. Sonra düğmesine basınca çalıştı gayet güzel. Yaklaşık 1 ay sonra ışığı turuncu yanıp sönmeye başladı, hata verdi. Belki hatırlayacaktır, Ali bey ilgilendi sağolsun ancak kurtaramadık. İç aksamı ve kartı tamamen küflenmişti, yemyeşil olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

selamlar. mesajı geç gördüm kusura bakmayın. dişliyi yapıştırdım o sebebten iki parça birbirine aradaki dişli ile bağlı idi şimdi yapıştırıcı ile bağlı :D

saygılarımla

• Merhaba, konuya bayağı göz gezdirdim. Genellikle mop özelliği olan modeller önerilmiş ancak bizim için mop gereksiz, yardımcı olursanız sevinirim. Sadece süpürme özelliği ile ön plana çıkan,baş ağrıtmayacak bir model var mı şu an önerebileceğiniz?

• hergün yeni model çıkıyor arkasından yetişilmiyor.

• Emre_z3 kullanıcısına yanıt

hocam konunun üstadları tabi ki cevaplayacaktır ancak ben kendi tercihimi yazayım.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

ilk robot süpürgem aldım alalı daha mop için bezini takmadım bile. Sadece süpürme için kullanıyorum tam şarjda benim 3+1 evimi 2 kez süpürüyor. şarj oldukça kapatıyorum fişini çekiyorum.süpürme performansı beni şaşırttı diyebilirim. beklediğimden fazla iyi çıktı. Bu kadar beklemiyordum çünkü.

s8 eski bir model ama tavsiye ederim.

• speedman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, söylediklerinize göre tam olarak benim ihtiyacım olan bir model.

• Emre_z3 kullanıcısına yanıt

hocam araştırmanız lazım youtube da epey video var yabancı kaynaklarda. ihtiyacınız nedir en doğru ürün nedir bunu seçmek gerekiyor.

stand ünite otomatik paspas yıkama sıcak hava yok hazneyi otomatik boşaltma vs bunların hepsi olduğu zaman katlıyor ürünün fiyatı.

bu yüzden ihtiyacınızı ne amaçla kullanacağınızı belirleyip ona göre alım yapmak en mantıklısı.

müstakil bir evde yaşadığım için bende einhell in 8 barlık gayet güçlü hava kompresörü var 2 çalıştırmada bir hava filtresine hava tutuyorum bir toz çıkıyor filtreden fena..

cihaza ne kadar bakarsanız o kadar sağlıklı uzun ömürlü çalışır.

• L40 ULTRA CE adında bir model mi var? 29999TL fiyatı uygun geldi ama CE olmayanından ne özelliği eksik anlamadım.

DREAME L40 Ultra CE Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 9 Temmuz 2025; 20:59:29 >

• speedman kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanın.

Eğer haftada en az bir kaç defa kullanıyorsanız şarjdan çekmenizi önermeyiz, bu bataryanızın ömrüne olumlu bir katkıda bulunmuyor.

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt

Kol için söylediklerine katılıyorum, batarya ömrüne de. Ancak görüntü işlemesini Roborock'ın gelmiş geçmiş en kötü serisi S7 ile karşılaştırması pek olmamış. Her şey bir yana S7'de mono kamera var, sonraki tüm modellerde stereo derinlik ölçen kameralar.

• anywar kullanıcısına yanıt

Hatırlamaz mıyım, içim yanmıştı görünce.

• funnel kullanıcısına yanıt

L20 ultra sipariş etmiştim şunu görünce iptal mi etsem acaba 😂

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Ben fiyatı uygun görüp sipariş ettim. 1500tl işbank puanı ile çok avantajlı gördüm. Gelince ayrıca model numarasını kontrol edeceğim. Dreame sitesinde CE ilaveli bir model yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

L40 ULTRA CE adında bir model mi var? 29999TL fiyatı uygun geldi ama CE olmayanından ne özelliği eksik anlamadım.

DREAME L40 Ultra CE Robot Süpürge Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Mediamarkta 2 çeşit L40 ultra var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 9 Temmuz 2025; 22:50:51 >

• funnel kullanıcısına yanıt
    Hocam karsilastirmaya girdigimde l40 ultra ce icin altinda yebilenmis ibaresi cikiyor dikkat edin buna.

• arkadaşlar q revo s kullanıyorum. Bir odayı temizle komutu verdiğimde alakasız bir sekilde tam ters taraftaki başka bir odaya gidiyor. Mutfağı temizle dediğimde salonda 10 dakika konumlandırıyor yazıp tüm salonu dolaşıyor sonra mutfağa gidiyor mesela. sonra istasyona dönecekken 2 saat istasyonu bulamıyor. Son zamanlarda hep böyle neden olabilir?

• 
Sayfa: önceki 30803081308230833084
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.