Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: guvven , guvven Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
61.945
Cevap
1.503
Favori
2.632.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. Robot süpürge alma arefesindeyiz. İlk kez kullanacağız. Fiyat olarak kesin bir çizgim yok ama bu en pahalısını alayım anlamına da gelmiyor. Kullanılmayan özelliklere para vermeyi sevmiyorum. Genel olarak fiyat performans ürünlerini tercih ederim. Robot süpürge konusunda Roborock markasını almaya karar verdim ama model olarak çok çeşit var. Genel olarak iyi silsin süpürsün köşeleri temizlesin, kendini de temizlesin kurutsun, süpürgeyle çok işim olmasın olabildiğince her şeyi kendi halletsin. Bu anlamda önceki yazıları da okudumda karşıma Qrevo C modeli çıkıyor gibi. Dün teknosada incelediğimde Sarosun görüntüsü hoşuma gitti ama aralarında 30 bin fark var. O farka değer mi?
    Ya da bu bağlanda önerdiğiniz bir model olur mu?
    Herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uthec_ -- 6 Ağustos 2025; 12:39:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabaç

S8 pro ve q8 max pro arasında kaldım. Bulabildiğim tek fark titreşimli mob özelliği. Aradakı fark 3k_4k gibi. Bu farka değer mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q Revo L ile Q Revo Pro arasında kaldım. Q revo pro hakkında pek yorum göremedim yeni bi model mi , arasında 2k fiyat farkı var pro daha pahalı . Hangisini almalıyım ? Pro da hareketli paspas var . Revo L 10K pa emiş gücü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar benim Süpürgem
    Xiaomi Robot Vacuum X20 Plus Akıllı Robot Süpürge
    Sorunum temizlik sonrası toz kıl tüy yumağı filan bırakıyor Filtre,Yan Fırça,Ana Fırça temizliğini düzenli yaptığım halde bir önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]camideyiz bizyoutube
    Camiye robot süpürge almışlar 😀 #reklam değil
    https://www.youtube.com/shorts/HktaeGfB-PQ?si=wN0McdppQO0-YYVl

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 30943095309630973098
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.