Sipariş geçicem o zaman hocam L20 ultra yı x40 ve l40 ultra aslında hedefimdeydi ama f/p en iyi süpürgelerden biri gibi duruyor L20 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sipariş geçicem o zaman hocam L20 ultra yı x40 ve l40 ultra aslında hedefimdeydi ama f/p en iyi süpürgelerden biri gibi duruyor L20 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mova P10 Pro Ultra modelini Türkiye de bekleyenler varsa getirmeyecekler tam bir f/p ürünüydü. Yurtdışı alımlarında da garanti kapsamında olmuyor. Niye getirmeyeceklerini anlamıyorum. Kimsenin P50 ye 50k bayılacağını da düşünmüyorum. Yurtdışında marketlerde bile var bize getirmeye zahmet bile etmiyorlar. |
Bunların hangi parçaları daha fazla yıpranır veya değişim zamanı önce gelir hocam. (temu vs bir yerden yedek parça setleri varda, kimisinde fırça fazla, kimisinde ana rulo, kimisinde toz torbası ve filtre) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 7 Temmuz 2025; 19:10:54 > |
Roborock Q8 Max Plus Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 22.482 TL hatta Avantajix üzerinden alırsanız 629 TL daha uyguna gelir. ![]() Roborock Q8 Max Plus Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge - idefix https://www.idefix.com/roborock-q8-max-plus-cop-istasyonlu-akilli-robot-supurge-p-1533558 |
Begenmenize sevindim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çöp haznesini kendi boşaltmıyor mu? Kronik sorunu nedir? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 8 Temmuz 2025; 22:46:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |