< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2876. sayfa)

-
-
Roborock Q revo s
Ecovacs t30 pro omni
Ecovacs x2 omni
Bunlar arasında hangisi daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aslında 20-23 aralığı bir bütçe içinde hareket ediyordum. Bir ara Xiaomi x10 ve X20 + pluslara baktım baz geçtim.
Q Revo 30 civarları bir cihaz, s8 + da 27 civarı idi heralde, 25 e bir indirim olur mu diye takip ediyordum.
30 civarına çıkılırsa Ecovacs T30 a da yönelebilirim diye düşünüyorum.
İstasyon ne kadar elzem, ona da emin değilim S8 Sonic alıp geçsem mi diye de aklımdan geçiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dört gündür T30 kullanıyorum. İstasyonlu modelin şöyle bir avantajı var; siz evde olsanız da olmasanız da temizlik yapılıyor, hazne boşaltma derdiniz olmuyor. Ayrıca paspasları yüksek sıcaklıkla yıkıyor ve kurutuyor.
Robot süpürge almaktaki maksadım sadece süpürmesi olsaydı istasyonlu model almazdım. Ama paspas da atsın derseniz istasyonlu modeller elzem gibi duruyor. Arkasından mop sürükleyen modellerin iyi bir paspaslama performansı olur mu emin değilim.
-
Aynen katılıyorum. Şuan bendeki istasyonsuz robotun haznesi dolu ve boşaltmaya üşendiğim için çalıştırmıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN_7 -- 13 Ekim 2024; 11:53:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, bir şey daha sormak istiyorum, Roborock q revo ve revo S modellerini inceliyorum şimdi, revo S de sıcak su ile mop temizleme var artı olarak gördüğüm bu çok elzem bir özellik mi?
Birde q8, s8 modelleri çift fırçalı, Revo lar tek fırça, bu süpürme performansı olarak Revo modelleri, q8 ve s8 e göre daha düşük mü demek oluyor?
Hocam q Revo S 7000 pa q revo 5500 pa olması lazım.Bende çok araştırdım s8 pro ultra çift fırçalı olması sebebiyle onu alacaktım ama bazı testlerde çift fırça gerçekten beklenen performansı göstermiyor.Q revo S de çok düşündüm ama en son dreame L10S pro ultra heat aldım ve gerçekten çok memnunum her özellik var solüsyon haznesi olması bile çok güzel bir özellik.Sadece MediaMarkta satılıyor 28.500 e aldım Şuan %5 indirimle bu fiyata alınabiliyor.Bir araştırın isterseniz parasına göre bence en f\p cihaz.
Teşekkürler, bir inceleyeyim. Marka olarak Dreame forumda çok iyi yorumlar yok. Özellikle garanti servis konusu eleştirilmiş, özellik olarak mutlaka gelişmiş özellikleri vardır ama sorun arıza çıkarma durumu nedir? Sorun yaşanırsa servis ilgileniyor mu? Bunlar bir bende soru işareti.
Teşekkürler, Ama bu modeli de incelemeye aldım. Yorumları falan okuyayım memnun olan olmayan.
Hocam emin olun bende çok araştırdım ecovacs da dreame de roborockta hepsinde şikayetler var.Mesela Roborock Türkiye sayfasına girin sürekli servis şikayetleri ile dolu.Servis birazda şans işi.Yurtdışı fiyatlarına bakın kurla çarpınca neredeyse dreame tam fiyatına denk geliyor.Bence 28k bandında rakipsiz cihaz ama bu benim fikrim tabi :) Ön tarafta yapay zeka kamera olması engel konusunda falan baya güzel iş çıkartıyor.Halı tanıyor mop kaldırıyor halıda gücü artırıyor mop kurutuyor solüsyon haznesi var vs. bana daha cazip geldiği için tercih ettim çokta memnunum şimdilik.Tabiki siz detaylı araştırmanızı mutlaka yapın.
Bu robot süpürge konusunda çok kararsız kaldım. Dreame X40 Ultra Robot çok hoşuma gidiyor ama x50 çıkacak ve ne zaman gelir net bilgi yok şuan için. Beklemeli miyim?
-
@Hepsirobot
Üstat, Dreame L10S Pro Ultra Heat hakkında düşüncen nedir?
Dreame konusunda servis, yedek parça konusundaki fikirlerinizi biliyorum önceki mesajlardan, roborock, ecovacs ın gerisinde.
Servisi geçtim, Mesela bu modelin yedek parçaları sizde varmıdır? Bir arıza durumunda siz modeli tamir edebiliyormusunuz?
Benzer özellikte T30 Omni 38 bin, 10 bin fark var, roborock modelleri de 40-50bin.
Fiyat performans olarak tercih edilebilir mi?
Hepsirobot hocam çok selam ben fiyat sorunum yok en iyi cihazi sordum sizde 2 ürün önerdiniz;
Roborock revo master
Ecovacs x2 omni
Roborock zaten Türkiye’de yok Almanya’dan getirebiliriz ama garanti servis gibi sorunlar yaşar mıyız Almanya’dan aldığımız için?
Birde evimizde 2 köpeğimiz var bu modellerin fırçalarına tüy saç gibi şeyler takılıyor mu? Takılmayan yeni çıkacak bir model vardı sanırım. Bu şartlara göre ikisi arasından sizin öneriniz hangisi olur iyi günler dilerim
Arkadaşlar max 20k bandında önerebileceğiniz model/modeller nelerdir acaba ? Bir de istasyon çok elzem bir şey mi, fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 3 tane aldım kargoya verilmeden iade ettim en son bunu aldım 9 taksit yapıyor maximuma 5200 mah pil çekişide çok iyi Prime Üyeleri İçin Fırsat: eufy by Anker Clean X8 Pro Robot Süpürge, 2x4000 Pa Emiş Gücü, Patentli Aktif Dolaşmayı Önleyen™ Rulo Fırça, iPath™ Lazer Navigasyon T2266 Siyah amazon
Prime Üyeleri İçin Fırsat: eufy by Anker Clean X8 Pro Robot Süpürge, 2x4000 Pa Emiş Gücü, Patentli Aktif Dolaşmayı Önleyen™ Rulo Fırça, iPath™ Lazer Navigasyon T2266 Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C4L8D11B?ref=cm_sw_r_apan_dp_SDFKB2VH31803NZ8NQ33&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SDFKB2VH31803NZ8NQ33&social_share=cm_sw_r_apan_dp_SDFKB2VH31803NZ8NQ33&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kesinlike fiyat performans şampiyonu, bende MediaMarkt tan sipariş verdim, dreame pazar payı kapmada çok agresif roborock'tan dünya çapında, şu an resmi olarakta tr da varlar. t30 dan vazgeçip bunu aldım bayağı bir araştırdım, ecovacs geçmişe göre daha iyi olsada hala yazılımda Roborock ya da dreame nın gerisinde.
-
Dreame L10s Pro Ultra Heat modeli benim de takibimde olan bir cihaz. Özellikleri açısından fiyatı Roborocka göre daha uygun, indirime girdiği anda almayı düşünüyorum. Tabi Hepsirobot üstadın da yorumu önemli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri hayrina cevaplasin lutfen arastirmaktan bayilcam
S10+ mi alayim yoksa s20+ mi?
Bir de Xiaomi Türkiye"den almak lazim degil mi? Xiaomi'nin garanti olaylari nasıl acaba haala ithalatci garantili mi ? Bozuldugunda servis sorunu yasamamak icin hangisinden almak lazim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 14 Ekim 2024; 10:23:38 >
Selamlar arkadaşlar.
Roborock q8 max ve s8 sonic arasında uzun zamandır karşılaştırmalar yapılıyordu. Arada kalan çok oluyordu burda. Bende bayadır bakıyorum ikisine. Şuan güncel haliyle hangisini tercih etmek mantıklı olur sizce. Fiyat farkı var evet ama değdiği takdirde vermeyi düşünürüm. Ne dersiniz sizlerde
L10S Ultra head, Q Revo S, T30 Omni arasında dönüyorum.
L10S 28.500 dü bugün baktım indirim kalkmış, 30bin olmuş. Sıralamam da geriye düştü.
Mesela T30 31-32 tekrar indirim olursa direk T30 a dönerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X