S

Yüzbaşı
18 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 93 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar. Oturduğum yer yeni bir site

Türk Telekom binaya bu kutuyu yaklaşık üç ay önce koymuş. Düne kadar ne zaman sorgulama yapsam altyapı gözükmüyordu dün ise Türk Telekom kapsama haritasından sorgulama yaptığımda altyapı gözüküyor Türknet de aynı şekilde fiber altyapı gösteriyor. Dün hemen aradım talep oluşturdum bugün dönüş yaptılar nakil işlemini onaylıyor musunuz diye onayladım ekipler randevu için arayacak dediler.
Benim asıl sorum şu türk Telekom ekipleri bu kutuyu taktıktan sonra binaya tekrar uğramamış. Sadece ekipleri mahalle çevresinde bazı yerlere saha dolabı yerleştirirken gördüm. Sizce bu kutuda başka bir işlem kalmış mı? O turuncu kablo yere doğru devam ediyor ama yerde bu turuncu kablodan çok daha kalın olanı var o yerde kesik duruyor acaba o da mı fiber kablosu?
İkinci sorum ise evde category 6 yazan kablo var iki tane ucu kesik sigorta kutusunun yanında ayrı bir kutuda. Bazı yerlerde eve de sarı kablo geldiğini okudum. Bana ayrı bir kablo tekrar getirecekler mi yoksa bu kabloyu mu kullanacağım? Kullanırsam 100 MB kullanabilir miyim? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Standart bir kullanıcıyım olmazsa olmaz özellik aramıyorum. PS4 ile oyun oynarım onun dışında maç film izleme ve normal yayınlar şeklinde kullanıyorum. Sadece airplay olursa daha kullanışlı olabilir. Bu tip bir bütçe için sorunsuz televizyon tavsiyeniz hangisidir? Dün Vatanda Samsung 65Q60R 9860 liraydı son anda vazgeçtim almaktan.
Arkadaşlar salı günü nasip olursa inşallah uzun uğraşlar sonucu bulmuş olduğum bir aracı almak için Ankara'dan, Ordu'ya gideceğim. Satıcı ile her konuda anlaştık, arabasından çok emin olduğunu herhangi bir ek masraf çıkması durumunda karşılayacağını söyledi. Ben de öncelikle araç plakasını 5664'e gönderdim bütün gariplik de burada başladı. Aşağıda fotoğraflarda da görüldüğü gibi araç 1.5 Megane ama plakadan sorgulatınca Ford transit minibüs olarak gözüküyor. İşin daha da ilginci araç daha 2 yaşında 18 Hazirandan beri galeride ama 25 Haziranda kazaya karışmış olarak gözüküyor. Satıcıya bunu gösterdiğimde bana aracın ruhsatına kadar bütün evraklarını attı. Ben de şasi no dan sorguladım orada aracın şasi numarası da modeli de düzgün bir şekilde çıktı ve kaza bulunamadı dedi. Acaba sistemsel bir hata mı oldu? Ne dersiniz?5664 Tramer Kaydı Sorgulama Sorunu5664 Tramer Kaydı Sorgulama Sorunu
Arkadaşlar linkte verdiğim iki araç arasında bir seçim yapıp birini alacağım inşallah. Normalde benim gönlüm Megane'dan yana ama babam da Elentra istiyor. Genel olarak bakıldığında her iki araç da boş paket ama buna rağmen güzel özellikleri var. Elentra'nın Megane'a göre 6 vites, yağmur sensörü-far sensörü, ön arka kol dayama, soğutmalı torpido gibi bazı özellikleri var. Ama bana da duruş olarak Megane çok daha iyi geliyor. Bu özelliklerin yokluğunu çok da hissetmem gibi geliyor. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur piyasa, performans, yakıt vb şeyler açısından?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-aciiil-sahibinden-son-fiyat-571034574/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-degisen-boya-yok-sedefli-beyaz-garanti-devam-ediyor-575659782/detay
Elimde şu anda 9 yıldır kullandığım 2008 1.5 Symbol var bu arabayı elden çıkarınca en az 2011 ve üstü olan bir araç almak istiyorum hasarsız ve donanımı iyi olan. 2015 1.33 Corolla düşündüm ama internette çok fazla kötü yorum var zaten üretimi de geçen sene sonlanmış. Qashqai ya da Sportage asıl gönlümden geçen ama onların da fiyatları bütçemi aşıyor. Sizin bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz bir araç var mı?
Vatan bilgisayardan 1498 liraya şu sistemi toplamayı düşünüyorum, sizce nasıl?

ANAKART: MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART (226 TL)
İŞLEMCİ: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5 GHz 14MB Önbellek 95W İŞLEMCİ (312 TL)
RAM: GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül RAM (130 TL)
EKRAN KARTI: SAPPHIRE R7 265 DUAL-X GDDR5 2 GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 EKRAN KARTI (427 TL)
HARD DISK: SEAGATE 3.5" 1 TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm HARDDISK (170 TL)
KASA: XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA (233 TL)
Merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalardan sonra LG G2 almayı düşünüyorum.Geçen hafta Teknosa, Gold, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar gibi büyük mağazalarda fiyat araştırması yaptım fakat Gold harici hiç bir mağaza 16 GB'lik modeli 1600 TL'den aşağı satmıyor sadece Gold'da 1500 TL o da LG Türkiye garantili değil.Bende bu durumdan dolayı paralel ithalat telefonları araştırdım genel olarak teknik servisi Delta üstleniyor.Bu servis hakkında internette çok farklı yorumlar var bazı çok memnunken bazıları ise çok şikayetçi lakin gerek burada Delta Teknik Servis adlı kişinin sorunlara karşı ilgisi gerekse Şikayetvar'da ki yaklaşımlarından dolayı bana düzgün bir servis gibi geldi.Üstelik Şikayetvar'da, Delta hakkındaki şikayetlerin hiç biri LG G2 hakkında değil hep diğer telefonlar hakkında.N11.com da 115 liralık indirim kuponum var eğer alırsam şu linkteki bayiden almayı düşünüyorum
http://www.n11.com/lg-g2-d802-16gb-cep-telefonu-siyahbeyaz-P18777428?cid=800104_18777428_fbrhs
ve telefon 1064 liraya geliyor.Sizce paralel ithalat olan bir telefon diğer büyük mağazalarda bulunan telefonlara göre sıkıntı yaratır mı?Delta teknik servisine daha önce ürün göndermiş olup sıkıntı yaşayan var mı, önerir misiniz?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 397
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.540 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.