Ecovacs x5 omni ne zaman Türkiye’ye gelir mediamarkt kız 2-3 haftaya gelecek demişti 2 hafta önce acaba bana mı salladı yoksa girmek üzere mi bilgisi olan var mı |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2877. sayfa)

-
-
2 haftadır xiaomi x10 plus kullanıyorum, her yönüyle çok çok memnunum.
Hayatımda harcadığım en iyi 20 bin lira olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bir ara X20+ ve X10+ çok araştırdım, X20 emiş gücü fazla, X10+ a göre, X10+ da da Dahili su deposu ve halıda paspas kaldırma var.
4000 emiş gücü olduğu için elemiştim X10+ ı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mop kaldıramama durumu baştan eliyor x20+ı. adı dolayısı ile üst model gibi algılansa da ürün gamında x10+dan altta zaten ve oldukça daha ucuz yurtdışında.
X10+dan 4 kat fazla verilse bile deterjan haznesi ve paspası yana açma haricinde pratikte fark yaratan ürün yok görebildiğim kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam s20+'i neden elediniz? Sizin alternatifler arasindaydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X20 ye bakıyordum, Yukarda yazmıştım, X20+ de halıda mop kaldırma yok. Dahili su deposu yok. Ondan vazgeçtim. X10+ da bunlar var ama onun da 4000 emiş gücü.
Hocam selam ben geçen mistore'a gidip sordum bu cihazların 3 tane distribütörü varmış. Sen gidip mağazadan da alsan ürünün hangi distribütör aracılığıyla geldiyse senin servisin o oluyormuş. Mağazaya da götürsen senin cihazın distribütörü hangisiyse adam ona gönderiyor yani.
Ben Trendyol üzerinden S20+ aldım. Satıcısı da Trendyol'un kendisiydi ve Xiaomi Türkiye için ithalatçı değil distribütör garantili olduğunu söylediler. Halkbank Paraf kart ile peşin fiyatına 9 taksit yapıyorlardı çaktım geçtim. Bugün geldi henüz daha çalıştıramadım.
-
peki hocam x10+ ile x10 arasında aşırı bir fark göremedim ama baya bir fiyat farkı var. hatta calısma süresi x10'nda çok daha fazla. X10+'nın ise gücü 70w
x10 13.500 tl
x10+ 19-20 bin tl
-
Baya bi fark var, x10+ da 3d engel tanıma, lidar daha gelişmiş, çift döner mop, istasyon da mop temizleme, mop kurutma, robot taki kirli suyu çekme, x10 sadece tozu çekiyor. Su bitince robot un suyunu tamamlıyor.
Baya bi fark var yani.
Ali hocam L20 ultra 40 bin TL fiyatı var buna alternatif ne önerebilirsin abim yarın alacakta varmı önerebileceğiz bir robot @hepsirobot
Diğer arkadaslar da yorum yaparlsrsa çok mutlu olurum
X10+ almaya karar verdim. Tesekkurler hocam
Bende ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremedim 2 adet alacağım hala bekliyorum.
Bende sorayım q8 max mı? S8 sonic mi?
S8 elbette, mop kaldırma, gelişmiş nesne tanıma gibi özelliklere sahip
Ya bu işin sonu yok, s8 24-25 civarı sanırım bu fiyata çıkınca 3-5 daha vereyim istasyonlu olsun diyor insan.
Hocam kesinlikle öyle, burada önemli olan ihtiyaç doğrultusunda ve bütçe dahilinde hareket etmek beklenen şey ne ? bunu netleştirmek.
Var mı tavsiyesi olan beyler
Robot Süpürgelerde ürünü seçmeden önce garanti olayını araştırmıştım, kötünün iyisi roborock gibi gözüküyordu ve haziran ayında hepsiburada üzerinden Q Revo S süpürge almıştım (resmi distrübütör Recci faturalı olarak kendilerinden satın aldım).
Aşağıdaki hataları aldığım için servise ulaşmaya çalışıyorum ama malesef, ne telefona ne maile nede whatsapp hatlarına cevap veriyorlar. Bu doğrultuda roborock düşünenler bir kez daha düşünsünler derim.
-Dahili hata, robotu sıfırlayın (bir çok kez sıfırladım, sorun çözülmedi).
-Filtre tıkalı veya ıslak (zeminde su yok, yerleri de paspaslatmıyorum sadece süpürüyor, filtreye bakıyorum temiz ve kuru)
-Fan hatası
-Vakum işlemi sırasında fan 2 saniye çalışıyor 2 saniye duruyor, bundan dolayı da süpürme işlemi yarım yamalak oluyor.
-
20 bin tl son anda vazgecmezsem x10+ aliyorum. N11'de mi store satiyor. 6 ay vade farksiz. Umarim memnun kalırız
Geçmiş olsun, inşallah çözülür. Seçeneklerimden biri, Q Revo S idi, bu kötü oldu şimdi.
Bende fazla para vermeyip Xiaomi alıp geçsem mi?
Bozulursa, az üzülürüz.
Teşekkürler.
3 ay da bozulması cidden kalite kontrolün çok yetersiz olduğunu gösteriyor. Halbuki ben bu ürünü Q revo 'da ki eksikler giderildi diye almıştım ama bu da fiyasko çıktı. Roborock kesinlikle tavsiye etmiyorum, diğer firmaları hiç bilmiyorum ama genel olarak hepsi kötü diye okumuştum, özellikle ecovacs ve dreame.
Ekleme: Whatsappdan sonunda dönüş yaptı roborock, süpürgeyi komple gönderin dedi, umarım iletişim gibi tamiratta uzamaz.
Ekleme2: Çok enteresan bir firma, şimdide cebimden farklı bir çalışan aradı. Günler önce attığım mailime de dönerlerse tam iletişim olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 15 Ekim 2024; 16:42:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X