Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1965. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: herosaint , süvari076
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
61.792
Cevap
1.490
Favori
2.622.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19631964196519661967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxman

Hocam teşekkürler cevap için, torunları olarak ayarlarında yardımcı olacağız artık :)

Xiaomi Mop Pro Sıfır 2450 TL

Roidmi Eve Plus İstasyonlu İkinci El 6 Aylık - 3250 TL

Roborock S5 Max Sıfır 3100 TL

Bunların arasında tercihiniz ne olurdu, çok fark yok Mop Pro mu dersiniz

Alıntıları Göster

Bu fiyatlar nerede acaba, ben de almak isterim eğer bu fiyata s5 max bulursam .

• Robot bu halının üzerine çıkmıyor. Acaba kenarları siyah olduğundan engel olarak mı görüyor

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecovacs vergisiz almak için bir yol var mı acaba bilgisi olan var mı

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Robotun bir yerden düşme riski yoksa altındaki sensörleri kağıt bant ile kapatarak bir deneyin. Bu arada halının tüy uzunluğu robot süpürge için fazla gibi görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba,

ecovacs deboot 930 robotun altındaki plastik parça kırıldı. başına gelen ya da yenisini nasıl temin edebileceğimi bilen var mıdır acaba?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: everblack

merhaba,

ecovacs deboot 930 robotun altındaki plastik parça kırıldı. başına gelen ya da yenisini nasıl temin edebileceğimi bilen var mıdır acaba?

teşekkürler

Aliexpress'de var:

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]aliexpress.com
    60.3TRY 13% OFF|1 Ecovacs Deebot OZMO 930 ana fırça robotlu süpürge yedek parçaları ana silindir kapak değiştirme fırça kutusu|Vacuum Cleaner Parts| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/4000377517436.html?spm=a2g0o.search0302.0.0.72983426BpZ3Tl&algo_pvid=363e65ab-b120-4d29-bb0d-9b1cd518f12d&algo_exp_id=363e65ab-b120-4d29-bb0d-9b1cd518f12d-1

Eger tamiri mümkünse oto kaporta tamircilerinde plastik kaynak yapılabilir diye düşünüyorum.

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt

''oto kaporta tamircilerinde plastik kaynak yapılabilir''

Koskocaman Ecovacs'ı al eline oto sanayide dükkan dükkan gez :)) Ahh Ahmet ah...

• Ecovacs, Deebot serisi ürünler için yeni websitesini tanıttı.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]meetdeebot.com
    Home
    https://meetdeebot.com

İncelemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla

• xxman X kullanıcısına yanıt

MopPro derim. Ama çok uzun saç yoksa evde ve çok sık fırça temizlemek gerekmeyecek ise, Roidmi de olabilir. Hiç olmazsa az uğraşır anneanneniz çöp boşaltmak ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxman

Hocam teşekkürler cevap için, torunları olarak ayarlarında yardımcı olacağız artık :)

Xiaomi Mop Pro Sıfır 2450 TL

Roidmi Eve Plus İstasyonlu İkinci El 6 Aylık - 3250 TL

Roborock S5 Max Sıfır 3100 TL

Bunların arasında tercihiniz ne olurdu, çok fark yok Mop Pro mu dersiniz

Alıntıları Göster

Nette baktım hiçbir yerde yok bu fiyatlar siz nereden buldunuz ?

• 4 gündür 1+1 evimde eufy 35c kullanıyorum. Süpürülen alan toplasanız 35 metrekare bile değildir ancak şu an 90 dk oldu hala süpürmeye devam ediyor. Temizliği kendi bitirip docka gitmesi gerekmiyor mu? Cihazda arıza mı var? Bilmediğim için tereddütte kaldım.

• tatliyosun T kullanıcısına yanıt

Haritalaması olmayan bir cihaz o, bazen uzun sürmesi normal karşılanmalı.

• Amazon ev robotu Astro'yu tanıttı. 999$

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]Robot Kafalaryoutube
    Amerikan e-ticaret devi Amazon, Alexa akıllı ev teknolojisi ile uyumlu ev robotu Astro'yu tanıttı. Astro, ev sahibi tarafından uzaktan kumanda ile hareket ettirilebilecek. Robot aynı zamanda, evi otomatik bir şekilde gezerek olağandışı durumlara karşı ev sahibini uyarabilecek. Ev robotu teknolojisinin 10 yıl içinde oldukça yaygınlaşacağı öngörülüyor. Amazon'dan yapılan açıklamada, Astro'nun "tekerlekli bir Alexa'dan" fazlası olduğu, farklı hareketleri yapabilecek şekilde programlandığı kaydedildi. Yapılan tanıtımda, Astro'dan rap müziği hayranı taklidi yapması istendiğinde, hip-hop çalarak kafasını salladı. Amazon, olası özel hayat endişeleri konusunda da henüz tanıtım aşamasında açıklama yaptı. Astro'nun girmemesi gereken yerler için ayarlanabileceği veya "rahatsız etme" moduna alınabileceği ifade ediliyor. Ev robotunda ayrıca, kameralarının ve mikrofonlarının kapatılması tuşları yer alıyor. Ancak bu özellikler kapalıyken, Astro hareket kabiliyetini yitiriyor. Amazon, 999,99 dolar satış fiyatı ile piyasaya sürülecek robotun yaşlılara yardımcı olabileceğini de söylüyor. Amazon, Astro robotun sene içinde yalnızca ABD'de satışa sunulacağını, sınırlı sayıdaki ilk parti sonrası da fiyatının 1449,99 dolara çıkacağı kaydedildi.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DkvAtyWftobI&q=EgQuLZpEGJCJ2IoGIhAlrrvqB9ALun8ONsqgRLygMgFy
  • oqi kullanıcısına yanıt
    süpürme işi yapmıyor galiba

• Bana göre artıları Türkçe app, servis ve yedek parça. Ama fiyat çok yüksek.

Bahsettiğiniz markanın yedek parça ve servis sıkıntısı var herhalde.

Bütçem 3.000 - 3.500 arası.

Tercihim

Moplu

Haritalama özelliği olan

Servis ve yedek parça ve garantide sorun yaşamayacağım bir ürün.

Eşimde çalıştığı için temizlik işi bize zulüm geliyor artık ve böyle bir arayışa girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 30 Eylül 2021; 23:23:28 >
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Tabiki hayır 😀 Yürüyen Alexa gibi düşünün bunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sorum olacak arkadaşlar. Robot süpürgede bu halıyı süpürürken sorun yaşarmıyım. Halı yüksekliği 2 cm. Biraz tüylü.

• Funk Wizard F kullanıcısına yanıt

Hiç bir fark yok ben 975 sipariş ettim 2600tl 974 975 976 da renk dışı bir fark bulamadım.

• 2 gundür kafam allak bullak oldu. En son irobot 975 karar kıldım. ABD fiyatından bile 1000tl düşük türkiyede. Birde 30 yıllık fırma tek işi robot süpürge. Garip olan i7 aynı sayılır. Sadece oda seçilmiyor her yeri süpürüyor ama arada 3500tl fark var. Birde ufacık bir bezle silme işlemi bana sacma geldiği için sadece süpürme yapmasını iştedim. Su haznesi yerine daha büyük toz haznesi ve 2. Bir orta fırcası olması hoşuma gitti. En güzel yanında çok fazla sensörü vardı. Normal bir makinenin 4 katı sensör. Kir sensörü olması ve kirli zeminde temizleyene kadar bu sensör sayesinde ince çalışması. Çok hoşuma gitti. Bakalım hayırlısı 2600 +150 TL maksi puan verdi. Üzerinde kamera olması ve kablolar dolaşmaması tüylü halılarda ki performansı da hoşuma gitti. Bakalım kargoya verdiler. Çok merak ediyorum.

• diabl0 kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon satıcılı s5 max veya s6 max bekliyordum ancak irobot 976 kafama yattı. s5 ve s6 max ile farklarını biliyor musunuz? Geldiğinde yorum yapabilirseniz almayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19631964196519661967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.