Hiç birşey kağıt üzerinde yazdığı gibi olmuyor. Teoride herşey muhteşem. Pratikte farklı ama Çinli firmalar abartma konusunda çok daha başka boyutta. Galiba sizin dükkandan aldım robotu. Cihaz az önce elime ulaştı. 24 saat olmadan Antalyanın bir ilçesine kargo geldi. Çihaz beklediğimden ağırdı. Malzeme kalitesini de beğendim Bir 10dk çalıştırdım. Gerçek tende halıda gidişi sandalye aralarında dolaşması. Takılmaması. Acayip manevralar yapıyor. Şarj dolsun teste devam. İlk izlenim bence tam bir fiyat performans canavarı. dolar 9tl dayanmışken ve irobot gibi bir markanın ürününü çok uygun fiyata sattığınız için de teşekkür ederim. Sade salon 50mr2 vardır 10 dk yarısını bitirdi 2 büyük halı küçük halılar birsuru de boşluk vardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1967. sayfa)

-
-
İyi günlerde kullanınız.
Biz robot satmıyoruz, o işleri 2005-2018 arasında yapmıştık on binlerce robot satarak ama artık sadece servis, danışmanlık ve yedek parça işi ile varız.
Saygılarımla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yazık ki forumda çok tecrübe paylaşan kullanıcı yok... Robot Kafalar olarak bizde tecrübe edip YouTube ve foruma içerik paylaşmak isteği ve amacındayız, firmalara demo cihaz için temaslarımızı arttırıyoruz bakalım.
Alternatif olarak düz mantıkla ve teknik özellikler olarak;
S5 max
Yakında 360 S8 gelecek ülkemize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Ekim 2021; 15:57:40 >
-
Yüksekliği 8 cm altında olan heryere ulaşılabilir olan 3 bin altında cihaz güzel verebilir misiniz ev 110 metrekare
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yükseklikte bilindik önerilebilir robot süpürge çok zor hocam...
mop 2 pro + modeli 82mm
360 S10 85 mm
Mevuct mobilya ve kaldırılabilir eşyalarınıza yükseltme operasyonu yaparsanız bütçenize ve m² göre alternatilfer artar hocam.
-
Hocam viomi se'ye ne diyorsunuz ? Bu ürünü muhtemelen bir heves alıyorum o yüzden bütçeyi biraz daha kısmaya karar verdim. Teşekkürler @mali_bu16
-
Kullanmadım ama önermeme sebeplerimi cihazı bir süredir kullanan @Musty86 dostum özetler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 1 Ekim 2021; 18:27:44 > -
İrobot 975 evi güzelce süpürdü. Wifi de iyi çekiyor. Beni şaşırttı okadar engel kablo sandalye halı vardı üzerinden geçti gitti o kablolar sanki hiç yokmuş gibi davrandı. Masanın ayakların girmez dediğim her yere girdi. Sesten korkmuştum aşırı değil ama alçak da değil. Şarj ünitesini de rahat buldu. 2. Gidişinde tozlar epey azaldı. Halıları efsane süpürüyor. Toz haznesi de fena değil. Parkenin bir yeri kırıktı onun üzerinden bile geçti. Kendini çok rahat kurtarıyor. Toz görünce tekrar tekrar üstünden geçiyor. 2 saat civari şarj oluyor galiba. Gayette hızlı sayılır. Zaten evin çoğu halı olunca çok doğru bir seçim yaptığımı anladım. Fiyatına göre çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yorumlar İçin teşekkürler. Hangi siteden aldınız acaba? Amazon’da 976 modeli 2.750TL civarı
ben s5 maxtan çok memnundum. Uygulama ve temizlik olarak. Sadece mopta çok iyi değildi. 4bin ile 5 bin arasında ne önerirsiniz.
biz kullanımda mopu odadan odaya elle yıkayıp takıyorduk.
süpürme genelde normal modda kullanıyorduk.
mop ve temizlik önemli. Titreşimden dolayı s7 yi merak ediyordum.
öneride bulunursanız sevinirim
i7 nin çekim gücü Roomba 975-76 serisinden 2 kat daha güçlü; 2018 de piyasaya çıktı. 975-76 serisi (Roomba 960) ilk 2016 başında çıktı; yani 6 yaşına girecek. 975-76 serisi 2+1 evler için uygundur; daha büyük alanlarda zorlanır.
5000 TL ye gerileyince taban fiyat oluştu ve satışları arttı büyük ihtimalle.
Esas halı canavarlar iRobot 981, S9 ve Ecovacs T9. (i7 de öyle sayılır üzülmesin hadi. 😁)
Merhaba, evim 115 m2 (3+1) ancak banyo eşikleri nedeniyle robot için alan 100 m2 civarında olacak. Alanların yarısı halı, yarısı parke + kalebodur şeklinde. Gün boyu evde olmadığımız için gürültü çok önemli değil (alt katımız da boş).
4500 TL'ye kadar ıslak + kuru performansı olarak hangi robotu önerirsiniz ? Wi-fi olarak ölü bir nokta yok evde.
Evet bu da bir çözüm olabilir. Evde düşeceği bir yer yok. Şimdi karar vereceğim tek konu moplu mu mopsuz mu olması ?
Hanım mopsuz istedi ama moplu da extra konfor sağlar bence.
Bilgi için teşekkürler. Bu konuda büyük endişem vardı. Çok iyi oldu fikirleriniz.
Baktığım modeller bunlar ama önerilere açığım.
https://www.hepsiburada.com/roborock-s5-max-vacuum-cleaner-beyaz-akilli-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000VNULO?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwwNWKBhDAARIsAJ8Hkhe3a766E1TQZWES64Vh79cIIF6E8MXFrlgWVdr_pEThUdfkwg0C8C8aAuXoEALw_wcB&referrer=gclid%3DCj0KCQjwwNWKBhDAARIsAJ8Hkhe3a766E1TQZWES64Vh79cIIF6E8MXFrlgWVdr_pEThUdfkwg0C8C8aAuXoEALw_wcB&gref=EkUKPQoJCPDA1YoGEMABEiwAnweSF7drvroTVNBlYRLrhWHv1wggXoTwxcWuWBZV2v-kROFR1-TCDQLwLxoC5egQAvD_BwEYho2JnQM
www.hepsiburada.com
360 S7 Pro Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/360-s7-pro-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000W5LK8?magaza=Shermangittigidiyor
Şımart Katya Akıllı Robot Süpürge ve Paspas (2 Yıl Yerli Üretici Garantisi) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/simart-katya-akilli-robot-supurge-ve-paspas-2-yil-yerli-uretici-garantisi_pdp_715248875
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba
O fiyat aralığındaki robotların- iLife A10S dışında- mop özellikleri çok farklı değil.
S7 veya daha da iyisi Ecovacs Ozmo serileri tabii ki üstün mop yeteneği olan cihazlar.
Saygılarımla
Neato D serilerini de saymak lazım, döve döve temizliyorlar. Hem haritalama, hem de hava akımı olarak en iyi cihazlardandır. Tek sorunları tamir zorlukları.
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotForumda Anker markasından uzak durun diye çok uyardım, gerçekten üzüldüm.
Umarım sorununuzu kısa sürede çözerler.
halen aynı görüştemisiniz,birkaç gün önce yeni modelinin haberini yapmışsınız da ondan sonra bu yorumunuz görünce sorayım dedim
-
Yeni çıkacak olan modeli denemedim, elimde de herhangi bir veri yok. Haber olarak kayda değer her robotu yazmaya çalışıyorum.
Anker markasının robotları genelinde görüşlerim ve gördüklerim henüz değişmedi.
Saygılarımla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X