< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 4 Aralık 2022; 6:30:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (377. sayfa)

-
-
Tcl 6500 mediamarktta club indirimi ile 5189 a aldım bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yarım bıraktığı değil hocam. Aynı yerlerin tekrar takrar üzerinden geçiyor. Yorumlarda görmüştüm bu şikayetleri de hepsinde olumsuz yorum var nasılsa diye pek önemsememiştim. Ayrıca şarj ünitesinide bulamadı gitti. Aynı oda da bile dönüp duruyor. Eski modellerinde kenarları süpür modu varmış. Hemen harita çıkarıyor diyorlar o modla. Bunda o da yok. Güya yeni model. İade de problem olur mu sizce? Ürün hb satıcılı. Özellikle o şekilde aldım ki sorun olursa başkaları ile muhattap olmuyum diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 4 Aralık 2022; 9:10:52 >
Normalde sorun olmaması gerek ama Türkiye de sıkıntı çıkaran çok iadelerde. Bu şekilde de kullanılamayacağına göre iade edin tabiki. Deneyimim olmadığı için süreç nasıl işler bilemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 360 s10 mu yoksa vacuum mop pro 2 mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrianubis -- 4 Aralık 2022; 20:46:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hanım da mantık olarak çok iyiymiş bu olay dedi iadeyi kabul ederlerse yerine lidarlı birşey alayım diyorum. Bakalım artık
Aynı modelden bi arkadaşımda var oda yeni aldı haritlamayı çok zor yaptığını ve oldukça uzun sürdüğünden bahsetti sorun muhtemelen lidarsız oluşundan kaynaklanıyor ürün arızalı olmayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
6.600 e banggood dan roborock s7 alanlar ne oldu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam bitmiyor temizlik. 5-6 saat sabrettim ellemedim şarj oluyor devam ediyor aynı yerlere. Şarj istasyonunu bulamadı defalarca. Duvardan geçmeye çalışıyor. Hiç alakasız odaya gitti şarj istasyonunu ararken. Aynı yerden 10 defa geçti hiç geçmediği yerler oldu. Baştan aşağı sorun. Youtube da hb de falan yorumlarda aynı sorunlar var hep. Yeni bir ürün olduğu için benim gibi kullandıkça yazıyor sanırım insanlar ben alırken bu kadar yoktu olumsuz yorum
Hocam bir hatırlatma yapayım, yazdıklarınızdan tek şarjla bitiremiyor gibi anladım. Bir çok modelde ilk haritalamalarda tek şarjla bitirmesi gerekiyor robotların. Ev büyükse vs gerekirse fırçaları çıkarıp çalıştırılabilir. Yani sizin robot tek şarjla tüm evi dolaşıp dönmeli ve bunu herhangi bir arayla üç kez yapmalı. Şarj olup devam etmesi haritalama tamamlandıktan sonraki iş. Olmuyorsa tabiki sorunlu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 4 Aralık 2022; 18:16:59 >
Ev büyük de değil. Aynı yerden defalarca kez geçtiği için yapamıyor tek şarjla. Bir sefer yapacak gibi oldu bu kez de şarj istasyonunun yerini bulamadı.
Ok, anladım.
Benimkini iptal ettiler. Hatta taksitli almıştım fark ödeyip iadeyi peşin fiyattan yaptılar bugün chargeback için bankaya mail attım. Kısacası 1 ay süründürdüler parayı da geri almaya çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ superbia in proelio -
yok mudur şöyle güzel bir cihaz sıcak fırsatıyla birlikte.. :)
_____________________________ -
HAYAL KIRIKLIĞI
ECOVACS Deebot N8 Pro Robot Süpürge
Yaklaşık 14 gündür bu cihazı kullanıyorum ama ne yazık ki yazılımsal anlamda benim için sınıfta kaldı. Ürünün yazılım geliştirmeleri devam ediyor mu en çok onu merak ediyorum. Teknik servise bunu mail olarak yazdım ama henüz cevap veren olmadı. Zaten var olan telefonu da açmıyorlar. Önce Amerika'ya yazdım onları da cc'leyerek. Orada nasıl yardımcı olabiliriz diye döndü Amerikalılardan sonra bizim Türkiye servisi..
Sorun şu ki; cihaza bir kere sorunsuz temizlik yaptırabildik. Onun dışında her temizlikte bir problem çıktı.
Şarj istasyonunu bulamamalar, haritanın karışması, hiç bir şey yokken tekerler sıkıştı demesi, bir temizlikte girdiği yere başka bir temizlikte girmemesi, görev bitmemiş olmasına rağmen görev bitti deyip geri dönmesi, bazı alanlarda çok defa git gel yapması vs gibi sebepler yaşandı üstelik kendisine engel teşkil edecek bir çok şeyi ortadan kaldırmamıza, haritalamayı düzgün yaptırmış, bakımlarını aksatmamış olamamamıza rağmen.
Yukarıda yazdığım yorum ilk temizliğe aitti. Ondan sonra bunlar oldu.
Ürünü alacakların dikkatine..
Ya da burada aynı cihazı kullanan başkaları da vardır, farklı şeyler söylerler onların da yorumlarını merak ediyorum.
_____________________________ KALBİ eğitmeden, AKLI eğitmek eğitim değildir. VİCDAN olmadan, BİLGİ sahibi olmak TEHLİKELİDİR! / Aristo
İnsan kalbinde ne taşıyorsa, dünyaya bakınca onu görür. / Goethe
-
Merhaba,
Kameralı tüm robotlar ilk haritalama işlemlerini 3 tam çevrim sonunda bitirirler.
Bunu kolaylaştırmak için hepsirobot.com sitemizde de özellikle yazdığımız üzere lütfen:
- tüm fırçaları sökün,
- mop aparatını sökün
- fan ayarını en düşüğe getirin
- mümkünse sandalye, sehpa gibi mobilyaları yerden kaldırın.
Robot üç tam sefer boyunca hiç bir müdahaleniz olmadan kendi başına yerinde çıkmalı ve yine kendi başına yerine dönmelidir.
Evin tamamına yetemiyorsa her seferinde aynı olmak kaydı ile evdeki bazı odaları kapatın ve buna göre haritalama yapın. Tam haritalama bitince, esas temizlik sırasında bu odaları açarsanız kendiliğinden haritaya ekleyecektir.
Kolaylıklar dilerim.
_____________________________ Akıllı ev robotları bakım onarım
iRobot R5XX, R7XX, R9XX, i7+, S9+ Neato Botvac 85, D5, D7 iLife A9s, Zaco W450, A10S, Ecovacs O950, O960, T8+ Samsung 7900 , Roborock S6MAXV, Narwal, Trifo Lucy, Neabot, Lydsto R1 -
süpürge bi yere takıldıysa, elle müdahale ettiyseniz yada uygulamadan durdurduysanız 30 saatte geçse haritalama yapmıyor. fabrika ayarlarına çevirip baştan başlatın her şeyi. ve ilk 3 temizlikte kesinlikle el sürmeyin.
_____________________________ NİSSAN QASHQAİ 1.6 DCİ BLACK EDİTİON X-TRONİCMEGANE 3 1.5 DCİ DİNAMİK PREMİUM PACKDh 2006 ÜyeleriUludag Üniversitesi-iktisatHP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88 -
El de sürmedik hiçbir müdahelede bulunmadık. Temizlik bitmedi. Şarj istasyonunu bulamadı. İade ettim zaten bugün
Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Şarj istasyonunu da bulamadı her defasında . Ben de bugün iade ettim. Hayırlısı artık
Arkadaşlar robot süpürgenin krom parlak mobilya ayaklarıyla sorun yaşadığı doğru mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X