Paspası sadec 4.5mm kalıdırıyor, bilginiz olsun. |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (364. sayfa)

-
-
Selamlar xiaomi mop 2 pro ile arasında kaldım bin tl gibi bir fark var s10 360 ile ilgili detaylı bilgi alabilirsem karar vereceğim
Teşekkürler 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forum fırsatlar forumu ama fırsatı kimse yazmıyor görsem bende alırdım mop 2 pro 😄
Selamlar.
Genel olarak aslında çoğu robot süpürge ile benzer özellikte fakat artı olarak bazı özellikleri sizi mutlu edebilir.
* 10 kata kadar harita kayıt edebilme
* Gömülü lidar sensörü ve çarpma sensörü
* Su ve toz haznesinin genişliği
* 4 farklı çekim modu
* Hızlı haritalandırma.
Ve genel olarak inceleyerek görebileceğiniz detaylar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merak etmeyin 5350 tl den alınan mop 2 proları satıcı firma göndermedi, siparişleri iptal etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ben alamadım zaten. Haberim olmadı. Alanları da iptal etmişler.
Roborge iyi bir indirim yaparsa s10 alırız artık.
-
Kasım fırsatlarında beklediğimi bulamadım maalesef
N11 de 7500 TL üzeri 1000 TL kupon dağıtılmış bugün, yarın da olur mu bilemedim ama
https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim buradan takip edin lütfen.
Kuponu kaparsanız alacağınız robot süpürge bayağı iyi fiyata gelir...
-
yanlışlıkla PM yazmışım. Buradan yazacaktım herkesin bilgisi olsun diye
Shermandan alınan ürünlerin garantisini siz mi veriyorsunuz hocam? Yani tamir vs sizde mi artık?
Onun dışında bu indirim furyasında ne kadar düşmeyi düşünüyorsunuz? Kayınpederlere alacağım ve kesin 360 olacak o yüzden soruyorum.
-
Merhaba,
Sherman firmasının satış yaptığı ürünlere biz destek vermiyoruz. Sadece Roborge firması altında satışı yapılan ürünlere destek veriyoruz.
İndirim aslında sürekli ve diğer satış platformlarında farklı fiyatlar ile karşımıza çıkıyor. Burada en iyi kampanya ve fiyatlandırmayı kim yaparsa birinci sıradadır.
Şuan son satış fiyatları üzerinden satışlar yapılıyor neredeyse. Kasım kampanyasından sonra fiyat yükselecektir muhtemelen.
Toz torbalı model almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. 12bine kadar öneriniz ne var? Bir de lystro 8bin rodmi 12 bin arasındaki fark 4bin vermeye değer mi bir türlü işin içinden çıkamadım. Q11 var alçak mobilyalar için o da 9bin gibi... Bir el atında karar vereyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bebeğimiz emeklemeye basladi hergun çalıştırıp temizletmeyi dusunuyoruz bizi üzmicek sorun çıkarmicak max bütçe 7 bi robot tavsiye edermisiniz hocam @Hepsirobot
Eviniz, zemini ve beklentilerinizi bilmeden tavsiye veremem.
110 m2 ev hocam 3+1 zemin parke koridor mutfak fayans yani beklenti hanımın haftada bir yada 10 günde bir kendi supurmesi kalan günler robotun çalıştırılması süpürme iyi olsun yeter mop olsada olur olmasada bizim icin
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 modeli hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar? Bütçeme uyuyor, fazlasını veremem ve Şubat'ta öde kampanyası var.
Alınır mı? Essential'e göre, pozitif, negatif anlamda farkı var mıdır?
Cevaplarsanız sevinirim.
-
Anladım çok teşekkür ederim. O zaman fiyat takibine devam son güne kadar
-
Tam olarak bende bu aradayım bunları inceliyordum bugün, TCL almıştım ancak yorumları okudukça kutusunu açmadan iade edeceğim bugün, biraz daha fazla verip düzgün bir cihaz bakıyorum
-
Essential ile karşılaştırmak abes olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X