Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.766
Cevap
679
Favori
948.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Plus daha alçak mobilya altları için daha elverişli, yerlerde çok eşya oluyorsa nesne kaçınma kamerası işinize yarayabilir. kamera ile haritalama yaptığından muhtemelen çoklu harita özelliği yoktur. Mop 2 pro lidar kullanır daha hızlı harita çıkarır. onun da avantajı titreşimli mop yapabilmesi. İkisi farklı ürünler sonunda plus olması diğerinin özellikleri arttırılmış modeli olduğu anlamına gelmesin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cavus- C kullanıcısına yanıt

Hiç kullanan yok mu hocalarım  Yarın teslim edilecek ona göre açacağım ya da iade edeceğim :( Hiç kullanıcı yorumu olmaması korkuttu birazcık.

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

Bu ürün ultra modeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tcl 6500 aldım 5189 TL 3 gündür dublex evde kullanıyorum çok iyi istasyonlu bu fiyata tam bi f/p ürünü kesinlikle tavsiye ederim tek eksik yanı mop yok gerekte yok leş gibi mopu diğer modeller halıyada sürtüyor. Eğer moplu alacaksanız roborck s7 gibi mop kaldıran almalısınız oda çok pahalı 13bin TL civarı ... Bütçeniz 5 bin TL civarı ise tcl kaçırmayın bence gerçekten emiş gücü olsun istasyonu olsun , mat siyah rengi olsun lsd sensör taraması ile süper dublex evde mervinden felan düşmedi akıllı harilanmaso kolay uygulaması basit anlaşılır 4 farklı güçte emiş gücü ultrasonik ışık bulunan bakteriyi öldüren tek süpürge ve Türkçe konuşuyor bilkom garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 8 Kasım 2022; 20:47:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-ultra-robot-sprge-ve-paspas---siyah-p-HBCV00001OHNU9?url_src=and-product-detail

8749 mop 2 ultra hepsiburada satıcı
    Normalde 9500 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldshd -- 8 Kasım 2022; 21:22:8 >
  • https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-2-3d-global-versiyon-siyah-robot-sprge-p-HBV00001ACO78?url_src=and-product-detail

Mop 2 3d hepsiburada satıcı 7499

Normalde 7700 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldshd -- 8 Kasım 2022; 21:22:27 >
  • Hocam bu konu hakkında bilginiz var mı? Çünkü ben de sherman dan robot süpürge almayı düşünüyorum.

@Hepsirobot

• egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Satıcı her şekilde garantiyi vermekle yükümlüdür. Bu yükümlülüğü cihazı sattığı anda başlar ve TTK hükümlerine göre 2 sene devam eder.

• 😂
    İyi günlerde kullanınız

Gayet makul bir üründür, iyi günlerde kullanın

• kron0S K kullanıcısına yanıt
    Pahalı

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

peki sizin tavsiyenizi de alayım o zaman 10 bin bandından bütçem var. 360 s10 düşünüyorum. Sizce tavsiye edeceğiniz daha iyi bir cihaz var mı?

servis, yedek parça, uzun ömür bunları da baz alınca tabi.

Roborock almışsın hocam ne yorumu. Benim bildiğim tüm roborocklar iyidir.

• Hocam ben de alacağım kısmetse. Xiaomi mop 2 pro + ile ultra veya mop 2 pro. Bu üçünün arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

• Ben de dün Amazon dan Xiaomi Mi Akıllı Robot Süpürge - Mop 2 Pro aldım.Kullanan veya ürünü bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

• Hocam siz bu konuda uzmansınız, nişanlım ceyiz için bı Dyson v15 alacak yanına birde robot süpürge alamak istiyor. Temizliğe çok önem verdiği için en iyisi olsun istiyor roborock markaya bakıyoruz ama bir çok modeli bulunuyor en kullanışlı tavsiye edebileceğiniz modeli hangisidir

• Arkadaslar su paspasi halida yukari cekme ozelligi kullanisli olur diye s7 almayi dusunuyorum.
    Ote yandan dun bir arkadasim amazon dan 2 tane mop 2 pro siparisi vermis 5350 tl istersem birini bana verecek.
    S7 12.500tl vermek yerine daha alt model ama uygun fiyata mop2 pro mu alsam bilemedim, kalite farki cok mudur bu kadar?

• Kaadiryilmaz K kullanıcısına yanıt
    Dyson v15 bir bayide bakin, bayanlara agir gelebiliyor, eski serilere gore agirlik farki var.

• meraklı_06 M kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.