< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (363. sayfa)

-
-
5350 ye aldım peşin 6 taksit
-
Kampanya mı vardı hocam nasıl aldınız, hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mop 2 Pro olduğuna emin misiniz? O fiyata pek düşmüyor.
-
evet amazonda 2 gün önce pazartesi gecesi mi ne düştü o fiyata.
şu ana kadar robot süpürgelerde gördüğüm 2 tane sıcak fiyat oldu. biri bu biri de s5 max trendyol'dan 7999 tl ye satıldı.
-
İkisini de kaçırmışız ama 7999'a s5 max almaktansa 5350'ye mop 2 pro almak daha mantıklı geliyor.
-
Satıcı Amazon olmadığı için görmüştüm ancak almamıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mop 2 pro hocam satıcı amazon değil ancak farklı e ticaret platfomlarında satış yapan bir firma gece indirime girince aldım bakalım henüz kargoya verilmedi
-
sağolun hocam malum indirime giren birkaç dk içinde tükeniyor usd 18.60 direncini kırmadan alayım dedim bir riske girdim amazon da yorumu iyi olan bir satıcıdan aldım
-
360 S10 fiyatı biraz daha düştü:
Sherman 7399, Roborge 7462 TL den satıyor şu anda
2 gün önce 7700e aldım aha da fırsat diye. Hey allam
Hocam ürünü yeni fiyattan sipariş verin. 2 gün önce aldığınızı iade edin.
-
lydsto r1 modeli şarj ünitesindeki toz haznesi ile mantıklı geliyor, bu konuda tecrübeli arkadaşlara sormak isterim kendi içinde toz haznesi olan cihazlar ne kadar sürede doluyor çok sık değiştirmek gerekiyor mu? Annem için alacağım sürekli uğraşmasın çıkarıp takmak ile diye düşündüm.
360 S10 bu ürün mü yoksa xiaomi mop 2 pro mu hocam kafam karıştı iyice birini almak istiyorum indirimdeyken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin gibi bakıyorum ve benim de kafam karışık, konuda robotlara hakim değerli üyeler var onlara sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 9 Kasım 2022; 16:47:17 >
Benzer firsat yakalasam hic düşünmezdim, gule gule kullanin.
Merhaba, Roborge firması olarak 360 markasının resmi Türkiye diatribütörüyüz. Ürün hakkında sormak istediğiniz her konuda yardımcı olmak isteriz.
Merhaba, mağaza olarak ürünün satışını yapıyoruz efendim. Tozunu kendi boşaltabilen ürünler gayet kullanışlı ve pratiktir. Temizlik yoğunluğunuza ve biriken toz vs kalıntıların yoğunluğuna göre ortalama 1 2 hafta aralığında toz torbası değiştirmeniz gerekebilir. Bu ürünlerin parçalarını yine internet sitemizden bulabilirsiniz. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X