< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (360. sayfa)

-
-
Sonuç olarak 9300tl amazonda alalımmı bide tek fırça cift fırça fark edermi rodmi çift fırça
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar f/p olarak şuan en mantıklı ürün nedir acaba?
ıslak ve kuru
sadece kuru
olarak önerirseniz sevinirim.
4+2 evde kedi besliyorum, bolca halı ve mobilya var.
engel aşma, haritalama ve düşük profil benim için değerli.
iyi forumlar
-
Yazılımı ilk başta biraz yorar ama en azından resmi servisi var artık.
-
Yan fırçanın temizliğe etkisi çok çok azdır.
-
Merhaba, bugün sabah Hepsiburada da Roborock Q7 max 11bine satılıyordu. 1 tane aldım ama çok yorum bulamadım. Bu ürünün kullanan var mı? Nasıldır tavsiye eder misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus- -- 6 Kasım 2022; 19:9:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acıklarmısınız biraz
Tabii ki.
Yan fırça(lar) sadece süpürgeliklerin ve robotun kenarında kalan kaba kırıntıları ana fırçanın önüne iter, derinlemesine hiç bir şekilde temizlik yapamaz, halı içinden veya derzlerden kiri tozu çekemez. Fırçaların çalışma düzlemlerine bakarsanız ana fırçanın dövücü/sökücü ve toplayıcı, yan fırçanın ise sadece ortaya itici işlevi olduğunu görebilirsiniz.
Saygılarımla
-
Sabrınız icin teşekkürler
Merhaba arkadaşlar Neabot Nomo Q11 kullanan var mı? Memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz? Bir de toz torbalı ürünler hakkında düşünceniz nedir?
-
bu önerileri bende bekliyorum
-
Rica ederim.
Dinlemek ve öğrenmek isteyen olduktan sonra yıllardır bildiklerimi biriktirdiklerimi aktarmak büyük bir zevktir benim için.
Saygılarımla
-
Hocam selamlar fikrini almak istiyorum paylaşırsan sevinirim
2+1 dairedeyim mop 2 pro yeterli olur mu kuzende s5 max var mop 2 pro ile neredeyse aynı fazlasan para verme diyor
Sizce 7 bin civarı mop 2 pro yeterli mi bu rakama değer mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayet yeterli.
-
Hocam öncelikle çok faydalı bilgiler veriyorsunuz teşekkür ederim.
Genelde herkes marka model soruyor, ben de sormuştum ama şimdi şöyle bir şey sormak istiyorum.
Haritalama özelliği olmazsa olmaz mıdır? Yani üründe haritalama olmaması temizliğe çok etki etmez diye düşünüyorum. Bize sağladığı en büyük fayda ne olur haritanın?
Bir de süpürgenin en çok hangi değerlerine dikkat etmeliyiz? Mesela emiş gücü o kadar önemli değil demişsiniz. Kaç olsa yeterlidir? Diğer değerler(Batarya, hazne vb) kaç olursa işimizi görür?
Genelde bütçeler 3 ile 12 arasında değişiyor. Düşük bütçede sanırım irobot 693 öne çıkıyor. Siz en yüksekten en düşüğe(12 bin ile 3 bin arasında) doğru sıralarsanız ilk 5 tercihiniz ne olurdu?
Tekrardan teşekkürler.
-
Merhaba,
Bu soruların tek bir cevabı yok. Siz bütün bir robot alemini anlatmamı istemişsiniz.
Kısaca: haritalama zaman ve düzen kazandırır, temizlenen ve temizlenmeyen alanları belirler, temizliğinizi bilinçli ve sizin kontrolünüzde yapmayı sağlar. 1+1 evde belki farketmez ama 80-100m2nin üzerinde haritalı sistemlerin üstünlüğü artık tartışılmaz.
iRobot iyi makinedir ama sadece kuru süpürme, haritasız ve artık 20 yıllık bir teknoloji!
Batarya, hazne vs... tamamen kullanıcı odaklı, mekanın özelliklerine yönelik karar verilmesi gereken unsurlardır. Bu konuları istisnasız her hafta gündeme getiriyoruz forumlarda, ilgileniyorsanız takip etmenizi öneririm.
Saygılarımla
-
takip
-
11.11 indirimler ve Muhteşem cuma indirimleri yaklaşmışken Robot Kafalar ekibi olarak Hepsiburada Robot Süpürge listemizi paylaşmak isteriz incelemek isteyenler buyursun :
-
Teşekkür ederim. Biraz daha okumaya ve araştırmaya devam edeyim o zaman.
Marka olarak da karar vermek zor. Aşırı ürün var. Xiaomi'de bile mop 2 pro ve pro plus arasında seçim yapmak zor oluyor.
Kolay iş değil süpürge almak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X