< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (359. sayfa)

-
-
Önce okuduğunu anlamaya çalış, sonra da karşındakine düzgün hitap etmeyi öğren.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 6 Kasım 2022; 2:48:42 > -
Olur abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S5 maxi kullanmayacaksanız ben satın alabilirm hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emiş gücü 4000pa o cezbetti açıkçası su tankı çöp haznesi olması roborockun yorumlarını da pek iyi görmeyince sormak istedim ancak sanki ikisi de bu paralar etmez gibi
Emiş gücü önemli değil ki robot süpürgelerde.
-
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2
hocam 6 bin tl'ye iyi mi bu süpürge yoksa başka öneriniz var mı 8 bine kadar.
-
Neden?
-
Ana fırçayı çıkartın, emiş gücünü sona getirin ve bir yeri süpürtmeye çalışın, kolaylıkla gözlemlersiniz. Basit fizik prensiplerine, özellikle de Bernoulli yasasına göre ağız alanı 3.25cm2 olan bir açıklıkta 4000Pa olarak söylenen vakum gücü ve hızı, zemine açılan 128cm2 civarındaki fırça haznesi ağzında yaklaşık 40 kat düşer. Bu da 100Pa civarı eder ki, halı üzerinden tüyü oynatamazsınız. Fan sadece ana fırçanın zeminden havalandırdığı tozu kiri toz haznesine çekmek için kullanılır, gerisi reklamdır.
Detayları ana forumun ilk mesajında veya hepsirobot.com sayfalarında bulablirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Kasım 2022; 19:5:17 > -
Teşekkürler hocam detaylı açıklama için
-
2 ay önce 360 s10 aldım gayet memnunum öyle uçup kaçmıyor işini yapıyor sorun da çıkartmadi henüz yedek parçayı cinden sipariş ettim 12 günde elime ulaştı parçalarda iyiydi. İnş uzun süre kullanırız.
ROBX R7 UV Sterilizasyon Akılı Çöp Boşaltma Üniteli Vacuum & Mop Robot Süpürge
Bunun için bi yorum lütfen dedim ama msj silinmiş galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 bin bandında mop ve süpürme işlemi iyi olan makina öneriniz var mıdır ?
Mop benim için önemli hatta yedek parça bulabilirsem günlük mop kısmını yıkar değiştiririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karqasa -- 6 Kasım 2022; 13:57:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok yoruma gerek yok. Lydsto R1, Viomi S9, Proscenic M8Pro, Roidmi Eve Plus ile tamamen aynı makinedir. Aynı fabrikada sadee kozmetik farklar ile üretilen bir başka Xiaomi evreni ürünüdür.
-
Ecovacs T9
-
Eyvallah hocam da bu ürün yok galiba 2 büyük firmaya baktım ama bulamadım önerdiğiniz başka cihaz olur mu
Ev 110 m2 3+1, evde 3 kg ufak bir köpek de var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teknosa'da var görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Kasım 2022; 19:5:55 > -
İşimiz bu.
-
Teknosa'da var görünüyor.
Tabii N8 Pro veya Roborock S7 veya Xiaomi Mop2Pro da bakılabilir ama hiç biri T9 değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Kasım 2022; 19:6:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X