Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir aydır mop pro kullanıyorum anneme de lazım olunca da bir tane 360 S7 aldım. 360'dan şu an hiç memnun değilim zira evde çok fazla kilim var halı yerine büyük kilimler kullanıyoruz ve kilimlerin üstüne çıkarken katlıyor sıkışıyor verimsiz çalışıyor. Bu sorunu çözersem iyi çözemezsem büyük sıkıntı benim için. Aynı kilimlerde Xiaomi sorun çıkarmıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Bir aydır mop pro kullanıyorum anneme de lazım olunca da bir tane 360 S7 aldım. 360'dan şu an hiç memnun değilim zira evde çok fazla kilim var halı yerine büyük kilimler kullanıyoruz ve kilimlerin üstüne çıkarken katlıyor sıkışıyor verimsiz çalışıyor. Bu sorunu çözersem iyi çözemezsem büyük sıkıntı benim için. Aynı kilimlerde Xiaomi sorun çıkarmıyordu.

hocam iyi gunler. burası fırsat konusu ama mop pro ile s7 arasında kalanlardan biri de benim. bu forumda da cok kişi benzer soruyu sordu. gelen cevaplar genelde teknik oldu. iki ürünüde kullanan birisi olarak ilk defa size rastladık:) biraz daha fazla bilgi verebilirseniz eminim bir cok kişiye faydalı olacaktır.

mesela çekim gücü: temizlik olarak ikiside aynı basarıda mı. haritalama konusu: ikisiden aynı seviyede basarılı mı? kilimlere takılması konusunu dışında yasadığınız diger deneyimleride aktarabilirmisiniz? anneme alacağım icin sorunsuz kullanabilmesi gerekiyor. teknololiden anlamazlar. biraz daha detay verip kendi yorumlarınızı katarsanız cok memnun olurum.

• iloveist kullanıcısına yanıt
    Pazartesi bilgisayar başında bir şeyler yazmaya çalışacağım umarım faydası olur.

Hocam şu şekilde yardımcı olmaya çalışayım. Biraz düz mantık olacak ama sahibinden olsun ikinci el sitesi dolap olsun sürekli takip ettiklerime göre Xiaomi nin 1c ile mop prosu nun ikinci eli kadar bol bir robot şuanlık görmedim. Kullanıcıların çoğu 3 veya 5 aylık robotlarını sattıklarını fark ettim. Ve forumda da haritalama sıkıntısı çeken robotlar olarak bilinmeye başladı. Xiaomi kullanıcısı olarak 360 markasını seçmenizi tavsiye ederim. En azından sadece halı kilim takılmasını duydum oda halı ve kilim farkından dolayı olabilir.

• Plceformyhead P kullanıcısına yanıt

değerli yorumunuz icin cok tesekkur ederim hocam.

• Arkadaşlar 1s için orjinal aksesuar satan satıcı varmı ae yada banggod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serghat kullanıcısına yanıt

Belkide 360 S7' nin Airflow değerlerinin yüksek olmasındandır Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

Normal halısı olan bir evde performans ve kıyaslama şansınız olsa süper olur aslında hocam Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

• serghat kullanıcısına yanıt

yorumlarınızı bekliyoruz hocam :)

Sizin ve özelden sorular soran arkadaşların hatırına bir şeyler yazmaya çalıştım.

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mop-pro-ve-360-s7-karsilastirmasi--148510824#148510824

• İndirimi Kaçırmayın !
    Nisan ayı boyuna tüm satış noktalarında...
    www.robogil.com

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

• Dostlar A101’deki roomba 606 modelini 1600TL ye aldım evde kedi var ve çok tüy dökmekteydi süpürge ile baş edemiyorduk. Dedim belki çözüm budur, eve geldim 1 kere çalıştırdım, çok gariban model belli sağa sola vura vura gezindi bi şekilde masa kablo sandalye düzenledim rahat gezsin diye. Şarjı bitince hazneye bakayım dedim, aklım çıktı safi kedi kılı tam istediğim! Valla bunu bile ben çok beğendiysem diğerleri nasıldır kimbilir. Ayrıca o parayı ona vermek hata muadili şuydu diyeceğiniz cihaz yoksa ben annemlere de bir tane alacağım. Hatta elimdekini verip kendime daha komplike (annemler telefondan kontrol edemez diye) bir cihaz almayı düşünüyorum, öneriniz var mı?
    Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaerdurmus -- 31 Mart 2021; 23:24:13 >

• mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    Zaten dikkat ederseniz bu robot süpürge olayına bakış açısı değişmeye başladı yavaş yavaş, önce paraya bakmadan aldı çoğu kişi, sonradan sonraya hevesler geçip teknolojiye alışılınca" 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapıyor çok para vermeyin" demeye başladı millet.

• mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt

Halıda ve evcil dostu olanlar için patentli çift ana fırçasıyla iRobot modelleri hocam...

Amerikayı yeniden keşfetmenize gerek yok gibi duruyor Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

• amazondan kendime s5max almıstım. annem icinde mop pro ve 360 s7 arasında git geller yasadım. neredeyse amazona 1 aydır robot supurge gelmeyince artık hepsiburadan evofone garantili s6 pure alıp gectim. şu anda indirimde. 3485 tl dusunenler icin buyrun:

https://www.hepsiburada.com/roborock-s6-pure-robot-supurge-siyah-p-HBV00000ZJ8KT?magaza=MI%20STORE

Hayırlı olsun güzel tercih hocamRobot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam. daha iyileri sizlerin olsun :)

• Arkadaşlar Merhaba,

150 m2 ev ve kedi mevcut :)

3500 TL ye kadar hangi cihazı önerirsiniz.

1 adet balat halı var sizce sıkıntı yaşarmıyım.

Saygılarımla.

• Roborock s6 maxv almayı düşünüyorum en ucuz 4750 TL.
    Daha uygun fiyata gören duyan var mı

• Merhabalar. En incesi hangi cihaz bunlardan? Yani koltuk kanepe altına en rahat girebilecek olan?

Bende amazonu bekliyorum ama gelmeyecek heralde oraya.

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.