Buradan alabilirsiniz evofon garanti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (210. sayfa)

-
-
360 S7 robot süpürge an itibariyle hepsiburada da 2946 tl olarak fiyat güncellemişler. -
s7 pro'yu 2500 liradan aldım, mop pro 2700 civarında. Sizce hangisi?
-
-
Şahsen s7 pro. Mop pro nun harita sorunları ile sürekli gündem de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S9 aldım. S7 ile Aradaki farka değer umarım.
Sonradan fark ettim. Kargo tarihi 5 Nisan görünüyor. Umarım bu kadar uzun sürmez.
Gelince tecrübelerimi paylaşırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Plceformyhead
Şahsen s7 pro. Mop pro nun harita sorunları ile sürekli gündem de.s7 pro nunda uygulama güncelleme sorunları var buradaki konularında görmüştüm
-
Aynı şekilde bende de 5 Nisan gözüküyor.
-
Hayırlı olsun
360 kullanıcılarının aktif paylaşım yaptığı konu linki;
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146676523
Ön satış hocam.
-
Ne gibi sorunlar hocam
İos için yapılan bir güncelleme geri çekiliyor onu mu diyorsunuz? forumda yazan bir kaç kullanıcı bağlantı sorunu yaşıyor ve bunun güncellemeyle alakalı olma ihtimali konuşuluyor 360 konusunda https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146676523
-
Hocam sonradan fark ettim dün aksam 2500 TL'den aldım. Sherman kuru yansıtmış fiyatlara, cihazın fiyatı 2.798 TL'ye çıkmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mvlt42Buradan alabilirsiniz evofon garanti
Alıntıları Gösterkonuya hakim değilim :daha ucuz satıcılar var bu durumda evofon garanti nedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: doobeyyHocam sonradan fark ettim dün aksam 2500 TL'den aldım. Sherman kuru yansıtmış fiyatlara, cihazın fiyatı 2.798 TL'ye çıkmış.
düştüğü zaman fiyatları hiç değiştirmiyordu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir ara kur düştüğünde bile artırmıştı hatta 2500'den 2600'e çıkarmıştı.
-
Daha çok şeyin fiyatına yansır bu durum hocam...
süt ve süt ürünleri, Meşhur Ay çiçek yağı, elektronikte zaten yarı iletken hammade sorunu mevcut otomotivde tedarik zincirindeki aksamadan duran fabrika sayısı artıyor ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyelim...
-
Lenovo e1 nasıldır ? Kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ecovacs Deebot Ozmo T8 kullanan var mı almayı düşünüyordum 5000 e bulmuştum bu para verilir mi ?
-
-
Fiyatlar normale döndü şuan 👍🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X