Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.715
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mi vacuum için bakmıştım geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam tek hepa filtre 70 tl civarında fiyatları yani oldukça pahalı. Ben yan sanayi hepa kullanıyorum ve aşırı derecede toza alerjim var. Ama ne yan sanayi filtrede nede orjinalinde robot çalışırken bir tıkanmam olmadı. Attığım linkte ürün yorumlarını altta okuyabilirsin Türkiye den yorum yapanlarda olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Ben S6 maxv süpürgeye karar vermiştim ama 4800 TL.

Şimdi bu S9'u görünce fiyat 3500 TL civarında ve özellikleri de iyi gibi.

S6 maxv'de önde kamerası var, artısı o sayılabilir.

Kararsız kaldım, üstad sen ne dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 s7 pro için fırsat gören var mı acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

360 s7 pro için fırsat gören var mı acaba :)

Bende aynı robota karar verdim, pusudayım

• svenni sterki S kullanıcısına yanıt

Nereden kaça aldınız

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt

Merhaba

İşin üstat statüsündeki Ali abi Roborock kalitesini hep bir ayrı tutmuştur, ama Roborock ailesi içinde de en az önerdiği modelde S6 maxv dir. Nedenleri olarak yanlış hatırlamıyorsam 3D Kamerasının bekleneni vermemesi gibi demişti. Evde küçük çocuk kaynaklı zeminde çok oyuncak dağınıklığı yoksa ( var mı bilmeden yazdım)obje tanıyan bir modele fazladan para vermek çokta mantıklı değil bence.

S5 max çok daha tutulmuş, satılmış sorunsuz bir cihaz olarak lanse ediliyor üstatlar ve kullananlar tarafından. Roborock'un eksik yanı TR de resmi bir satış ve servis hizmeti ne yazık ki yok. Tamam kaliteli sorunsuz cihazlar ama olası bir servis ihtiyacı doğduğunda ya özel servisten ücretli hizmet alacaksınız ya da THH de yasal haklarınızı arayacaksınız. Tabii ki ülkemizde belli satıcılar var işini iyi şekilde yapan ama satış fiyatları piyasa fiyatından bir tık fazla.

Öte yandan 360 marka robotlar daha çok F/P cihazlar kötüler mi bence değil heleki markanın en üst modeli ve severek kullandığım S9 modeli bir çok cihazdan daha gelişmiş bir robot. Robot Kafalar YouTube kanalımızda detaylı uzun dönem kullanım içeriğimiz mevcut fikir edinmek adına izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 4 Nisan 2021; 17:59:53 >

• @jemjem

360 markasının TR de resmi satış ve servisi Sherman teknoloji satış kanalı olarak bilindik e-pazar sitelerinde mevcut ve genelde HB da daha avantajlı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mali_bu16

@jemjem

360 markasının TR de resmi satış ve servisi Sherman teknoloji satış kanalı olarak bilindik e-pazar sitelerinde mevcut ve genelde HB da daha avantajlı oluyor.

İzninizle size birşey sormak istiyorum..robor kafalar YouTube kanalınıza baktım da sürekli 360 markası reklamı yapmışsınız. Size güvenip nasıl karar verelim? Para karşılığı reklam yapıyor olabilir misiniz? Lütfen yanlış anlamayın sorumu, sadece dürüstçe merakımı sordum ?

• Dilediğinizi düşünebilir ve saygı çerçevesinde ifade edebilirisiniz bunda hiç bir sorun ya da yanlış anlaşılmalık bir durum yok  

Parasını verip ilk aldığımız robot süpürgeler olduğu için 360 S9 ve S7 den yola çıktık daha sonra Sherman dan elimizde olmayan C50 ve S5 te istedik onlarda sağolsunlar sınırlı bir süreliğine demo cihaz sağladılar kullandık tecrübe ettik video çekip kargo bedelini bile biz ödeyerek firmaya iade ettik.

Kanalda fark ettiyseniz Ecovacs ve Robogil videolarıda mevcut ( daha da falzası için iletişime geçiyoruz ama reklam yapıp pof pof yapmadığımız için herkes olumlu dönmüyor  ) firmalar bizi fark edip demo cihaz göndermeyi teklif ettiler :) neden red edelim ki? Kaldı ki ana konuda ve 360 konunuzda kendimizi defalarca anlattık, kimseye zorla illaki 360 alın gibi bir ifademiz olmadı bir çok üyeye Roborock, Viomi, iRobot, Robogil, Xiaomi yani ihtiyaçlarına ve bütçesine göre en uygun cihazları önerdik, almalarınada vesile olduk. Videoları da dikkatli izlerseniz illaki X markasını alın gibi bir ifademiz yok... özellikle Robogil Luna-200 UV bölüm 1 ve 2 de genel olarak robot süpürge almayı düşünen tüketicilere genel öneriler, dikkat edilmesi gereken bilgiler şeklinde GENEL bir içerik hazırladık.

Beğenmek ya da eleştiride sizlerin takdiri!

Ben ve dostum Oktay kafamızı yastığa rahat koyuyoruz çok şükür hayatlarımızı idame ettirdiğimiz, evimize ekmek getirebildiğimiz işlere sahibiz. @oqi

Saygılar, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 4 Nisan 2021; 20:24:40 >

• jemjem kullanıcısına yanıt
    Dürüstçe merakımı sordum demişsiniz ama ben buna inanamadım açıkcası neden derseniz reklam yaptı yazmışsınız marka reklamı yaptığımız bir video gösterir misiniz kötü/olumsuz bir yanını vurgulamadan körü körüne övdüğümüz ? Elimizde olan robotun her türlü detayını paylaşıp insanlara yardımcı olmak sizin için reklamsa evet hepsi reklam güvenip almayın başka kanalları takip edip karar verin. Siz de lütfen beni yanlış anlamayın parayla insan satın alıp olumsuz yorum yazdıran firmalar var siz öyle olmayabilirsiniz belki ama bende merak edip dürüstçe soriyim öyle misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oqi

Dürüstçe merakımı sordum demişsiniz ama ben buna inanamadım açıkcası neden derseniz reklam yaptı yazmışsınız marka reklamı yaptığımız bir video gösterir misiniz kötü/olumsuz bir yanını vurgulamadan körü körüne övdüğümüz ? Elimizde olan robotun her türlü detayını paylaşıp insanlara yardımcı olmak sizin için reklamsa evet hepsi reklam güvenip almayın başka kanalları takip edip karar verin. Siz de lütfen beni yanlış anlamayın parayla insan satın alıp olumsuz yorum yazdıran firmalar var siz öyle olmayabilirsiniz belki ama bende merak edip dürüstçe soriyim öyle misiniz ?
    Yok düşündüğünüz gibi birisi değilim, geçmiş yorumlarıma , forumda kaç yıllık olduğuma bakarsanız, karalamak için gelmiş bir kişi olmadığımı, yıllardır aldığım ürünler, yaşadığım sorunlar veya kişisel hayatımla ilgili paylaşımlarım olduğunu yani özellikle bir hedefe sahip olmadığımı anlamanız çok kolay..Tekrar söylediğim gibi beni yanlış anlamayın, sizi böylesiniz demedim, böylemisiniz (sponsor durumları falan) gibi sormak istedim. Sizin güzel anlatımlarınızın da biraz payı olarak 360 s7 alacağım gece. Şu HP nin bugün 21.00 den sonra indirimler yapacağı reklamı sebebi ile belki biraz daha düşer diye bekliyorum 21.00 olmasını. Teşekkür ederim paylaşımlarınız için..Amacım sizi incitmek değil zaten, yarın birgün çözemediğim birşey olduğunda burda yine sizlerden yardım almaya çalışacağım.. Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemjem -- 4 Nisan 2021; 20:0:39 >

• Saygılar bizden hocam, siz değerli forumdaşlar gibi pek paylaşım yapmasamda 11 yıldır forumu aktif takip ederim.

Bazıları yeni hesap açıp sırf ortalık karıştırmak için bu soruyu soruyorlar bazen, sizin hesabınızı da incelemeden onlar gibi sandım açıkcası kusura bakmayın, maç izliyordum hata ettim.

Mali @mali_bu16 dostumda açıklamış ama bende ufaktan yaziyim ; inanın tek gayemiz deneyimlediğimiz robotlarla insanlara destek olabilmek. Diğer firmaları sormadığınız için onlara girmiyorum 360 özelinde kendi paramızla aldığımız S7 ve S9 harici S5 ve C50 demo ürün olarak bize geldi ve inceledik geri gönderdik S7 Proyu da komşumdan aldım inceledim Mali dostuma Sherman gönderdi incelemesi için onu da geri gönderdik bu demek değildir ki Robot Kafalar hediye kabul etmez jest kabul etmez ama bu kimseye Robot Kafalar hediye alırsa yalan dolan bilgiler aktarır düşüncesini getirmesin ASLA biz çizgimizi hiçbir zaman bozmayacağız bizim inceleme tarzımızda olumsuz yanlarını da belirtmek var bunu beğenmeyen firma zaten bize robot göndermiyor,gönderemiyor. Mailleşiyoruz yada telefonlaşıyoruz ama olumsuz sonuçlandırıyoruz. Herkes al benim robotumun kötü yanını vurgula demez bunu kabul etmez. Birçok videomuzda " O ZAMAN BU ROBOT SİZE VE EVİNİZE UYMAZ " kelimesini kullanmışızdır.

Kısaca biz çizgimizi bozmadan bu sektöre layık firmalara ve markalara hizmet etmeye devam edeceğiz.

Tabi bunu siz değerli forumdaşlarımızla başaracağız.

Sevgiler Saygılar...

Robot Kafalar

• jemjem kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun hocam umarım beklediğiniz gibi bir indirim gelir ve ihtiyaçlarınızı, beklentilerinizi karşılayan bir robot olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 4 Nisan 2021; 20:38:7 >
  • İndirim olursa beni de etiketlerseniz sevinirim facebook grubunda da paylaşırım.

@jemjem

Bu konuyu sık takip edip indirimleri ordan da yazıyorum ki insanlar kaçırmasın marka model farketmeksizin.

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt

hepsiburada com dan fiyatı unuttum bakabilirsiniz

• oqi kullanıcısına yanıt
    S9 3299 lira. Güzel fiyat geldi

https://www.hepsiburada.com/360-s9-vacuum-mop-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000W5LKC?magaza=Sherman

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

S9 3299 lira. Güzel fiyat geldi

https://www.hepsiburada.com/360-s9-vacuum-mop-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000W5LKC?magaza=Sherman

aynen hayırlı olsun,bende aldım. yedek parçada en çok lazım olacak parçalar neler acaba ,aliexpress kuponları devam ederken sipariş verelim

• blackcurse B kullanıcısına yanıt

İnanılmaz fiyat... 4 ay önce S7 yi 3000 TL ye almıştım onun fiyatına gelmiş way be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 4 Nisan 2021; 21:52:32 >
  • Ben uzaktan piyasayı izlemekle yetiniyorum valla. Ufaklık korkuyor süpürgeden. Biraz daha büyüsün bakalım o zamana s11 çıkar alırım belki :)

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.