Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazondan almak istiyorum ama xiaomi de,360 da yok stokta. Başka ürünün arkasında duran güvenilir satıcı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt

Ne kadar sürelerle kullandınız hocam cihazları?

• Xiaomi mop pro alacağım. İthalatçı garantili 2500 resmi distribütör garantili 2800 TL. Hangisini tercih etmeliyim sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bugünlerde fiyatlarda iyi düşüşler var.

Fiyat performans olarak hangisi önerirsiniz?

Yaklaşık 200 m2 alan var.

Farklı Haritalama özelliği olan,

Halıyı paspaslamayan

Şarjı bitince kaldığı yerden devam eden gibi önemli özellikler aklıma geliyor.

Bütçe En fazla 3.5K civarı vermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimcity -- 21 Mart 2021; 22:24:39 >
  • thekoch kullanıcısına yanıt
    Hocam , mop pro yu araştırdınız mı, ne kadar yükseklik altından geçebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 21 Mart 2021; 22:31:41 >
  • Yükseklik olarak araştırmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimcity B kullanıcısına yanıt

Az önce asya piyasalarında dolar 8.40₺ gördü  

200m2 ciddi bir alan bence 5200mah batarya daha mantıklı olur.

Çoklu haritalama için o bütçe ile 360 S9 olur, bulabilirsiniz satış sonrası hizmetler çok sorun değil derseniz S5 max veya Roborock S6 pure

No mop zone ile haritaları göz kararı uygulama haritasında işaretleyip paspas için yasaklı ilan edebilirsiniz bu modellerle...

360 S9 6 aydır kullanıyorum bir kere su pompa arızası yaşadım garantiden değişti, ancak bilginiz olsun forumda 2 kullanıcının su pompası garantiden değişmişti tekrar arıza yapmış yine garantiden değişecek... binlerce satılan cihazda 3,4,5 gibi sayılar beni tedirgin etmiyor sonuçta garantisi var, firma arkasında...

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Roborock s5
    Viomi v3
    360 s9 arasında kaldım.

360 s9 diyorum bu durumda.
  • bizimcity B kullanıcısına yanıt

Karar sizin hocam  

• Bugünlerde benide bu robot süpürge merakı sardı. Şu modeli gördüm hoşuma gitti. Acaba bu ürünü kullanan var mı? Ya da tavsiye eder misiniz? Bu fiyata almam tabi ama fiyatı düşerse alınır mı?

Ya da Xiaomi de düşünebilirim ama bu kendi kendine temizleme olayı hoşuma gitti bu alette.

https://www.hepsiburada.com/roidmi-eve-plus-akilli-cop-istasyonlu-robot-vacuum-mop-supurge-roidmi-turkiye-garantili-p-HBV000011BSNW?magaza=Hepsiburada

• S5 max da karar kıldım tamam. Ama hangi satıcı meselesi çıktı şimdide.
    Şikayet varı bir açıyorum aman Allahım memleketde namuslu adm kalmamışta i.neliğine iş yapılıyor gibi bir hal var.
    Ürünü göndermeyen. Başka ğrün gönderen. Garanti belgesi koymayan. Bozuk ürünü almayan(en çok bu var)
    Nereden aldınız ve memnunsunuz?

• Trendyoldan mop pro aldım. İyi bir seçim mi diye konu üstadlarına kısa ve tembel bir soru sormak istiyorum. Ne dersiniz?

• Mop Pro bakıyorum, garip garip satıcıların tamamında indirime girmiş ürün 25xx lü fiyatlardan satılıyor. Muhatap aradığımızda bulabileceğimiz satıcılar nereler Xiaomi mop pro için, nereden almak lazım ?

• S9 aldım az önce kur.yukselmesi yansimadan fişi çekmek istedim. Bakalım nasil olacak s9 :)

• akinji kullanıcısına yanıt
    İhtiyaçlarınıza göre değişir sorunuzun cevabı .. Evinizin büyüklüğü, eşya ve halı yoğunluğunuz, bütçeniz vs...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevabiniz icin tesekkurler, ev biraz genis ancak esya evin buyuklugune oranla az. Halilar geleneksel ve sacakli degil. Kablo da fazla yok aslinda

• akinji kullanıcısına yanıt
    150 m2 civarına kadar ise eviniz şarj konusunda yeterli olacaktır, yetmez ise full temizlikte şarja dönüp kaldığı yerden devam eder. Bütçeniz de bu civarlarda ise güle güle kullanın ..

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.