Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.775
Cevap
682
Favori
949.804
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

H.burada sadece satış pazar yeri yani, üreten getiren satan değil! Bir sorun olunca satıcısıyla görüşün diyecekler hocam  

Ama sıkıntı yok tüketici hakem heyeti var ülkemizde eskisi kadar yavaş olmasada 3-6 ayda çözerler  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam satıcıların çoğunu baya iyi biliyorsun. Hepsiburada da Escelado Bilişim var garanti durumunda nasıl bilgin var mı ?
  • Direk öyle bir bilgim yok hocam ama forumda bir çok Robot süpürge konusunda aktif takipteyim...

Robot süpürge cep telefonu gibi bir servis gereksiniminden çok daha fazlasına ihtiyaç duyuyor, batarya değişimi basit tekerlek mekanizması değişimi gibi işlemleri elektronik bilgisi olan, eli takım tutan herkes yapar. Ama iş ana kart, lidar kalibrasyonu ve diyagnostik gerektiren bir durum olunca geçmiş olsun o cep telefonu tamiricisi arkadaşlar bomba sanıp kaçarlar 

İllaki arıza olacak demiyorum ama yerde ve tozun pisliğin içinde çalışan bir cihazdan bahsediyoruz. Riski satın alma olayı bizim bahsettiğimiz veya savunduğumuz durum. Ortalama bir robot asgari ücretten başlıyor fiyat olarak...

He bir arıza olursa çok istisna, özgün bir model değilse ve olurda resmi yollardan halledemezseniz arızayı TR de şanslıyız ki 16.yılını bu sektöre vermiş kıymetli bir üstat var @Hepsirobot yakında yaygın bir servis ağıyla TÜRK tüketicilerin kapsamlı hizmetine açılacak olan https://hepsirobot.com/ var. Yinede diyoruz ki yasal olarak normalde 2.yıl kanunen haklarınız var bunları göz ardı etmeyin.

Almayı düşündüğünüz cihazın satıcı bilgilerine ulaşın, şikayet sitelerinde inceleyin, firmayı arayıp ölçüp biçin tartın! Olası bir arızada hazırda yedek parça stokları var mı? Varsa fiyatlar nerelerde? Yasal garanti süresindeki haklarınızın kapmasamını sorgulayın... araba veya motosiklet alırken yaptığımız gibi  teknoliji parmaklarımızın ucunda, internet ve telefonla konuşma eskisi kadar pahalı değil ülkemizde.

Bilinçli tüketici toplumu olalım, çok bilmiş tüketen toplum değil...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 8 Mart 2021; 21:1:3 >

• Plceformyhead P kullanıcısına yanıt
    Saticiisina gore degisiyor..ekayonline de hb de satis yapiyor..bi raddeden sonra ne hb ne trendyol kaliyor...mesela technics i mahkemeye veriyorsunuz h.b yi değil
    Dediğiniz gibi sonuçta elektronik bir araç bugün olmasa ilerde birgün kesin arıza yapması muhtemel. Ben robotu alırken bu satıcıyı detaylı bi şekilde araştırdım ama yorumlarda ve şikayetvar gibi sitelerde adını duyamadım hiç o yüzden sormuştum. Tek garantilik bir işimizde olmasın inşallah. Garanti harici bir durumlarda kimseyle uğraşmayıp aklımdan geçen birisi var oda Ali abi.

E-pazarladaki yorumlar ve bir çok YouTube videosu altına atılan yorumlar balon hocam. Arayın firmayı detay soru sorun ben işim gereği motosiklet severlerin ve servis yedek parça ihtiyacı olan yüzlerce tüketicinin binbir türlü sorusuna cevap veriyorum :)

Sormak bilgi almak en doğal hakkınız ki firmanın sabır ve cevapları rengini belli eder.

• Arkadaşlar aksrsuar alacağım ae den daha mı uyguna gelir link atabilecek varmı orjinal olması tercihim olur mija 1 s ve mop prod ortak kullanacağım

Hepsirobot linkinde 360 ile ilgili bir ibare bulamadım. Acaba Ali Bey ile Sherman arasında netleşmesi gereken bir durum mu var? Hem Sherman hem de Ali Bey in varlığı cihaz desteği noktasinda avantaj yaratır.
  • Ticari anlaşma ve etik olma çizgilerini bilemem.

Ama TR de resmi satış ve servisi olan bir firma için oraya ismini yazmak istememiş olabilir. Bildiğim kadarıyla hepsirobot özel servis statüsünde olacak, ama belli markalarada servis hizmeti anlamında işbirliği neden olmasın  

@Hepsirobot Ali abi çok daha detaylı bir açıklama yapacaktır yakın zamanda 

• 5s max için yedek parçaları (filtreler vb) en uygun ve kaliteli nereden alıyrosunuz genellikle? 6 ay olmak üzere özellikle hepa filtreyi değiştirmem gerekiyor

• Orijinal isterseniz @Hepsirobot .com

Teveccühünüz, elimden geleni yapıyorum.

• Sherman ile bir görüşmemiz olmuştu, onlar distribütör olarak kendi servislerini oluşturdular ve hizmet veriyorlar.

Bu çizgide gitmeleri ve eksiksiz hizmet vermeleri hakikaten en büyük temennim. Günün birinde bir ihtiyaçları olur ise kapım herkese açık tabii ki.

Ticari boyuta yeniden kayma çalışması artık günlük adetlere kendi başıma yetememekten doğdu. Biliyorsunuz hepsirobot.com üç senedir aktif değildi ancak servis devam ediyordu. İnsanoğlunun tek başında robotlara servis vereceği haftalık rakam belli ben onu çoktan aşmıştım kimseyi kırmamak için.

Ancak sorumsuz ithalatçıların çok kişiyi mağdur etmesi beni kapasite arttırımına yöneltti. Aylardır yedek parça stokluyorum elime para geçtikçe ve tabii büyük bir özenle de bir ekip yetiştiriyorum, bildiğim herşeyi aktarmaya çalışıyorum pırıl pırıl gençlere. Cok yakında önce Ankara'da, ardından da İstanbul ve diğer bir kaç ilde servis merkezlerimiz olacak.

Saygılarımla

@mali_bu16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 9 Mart 2021; 20:15:59 >

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

ALLAH utandırmasın Ali abi, o genç arkadaşlar dolaylı yoldan biz tüketicilerde size sahip olduğumuz için çok şanslıyız 

Talep ortada, iyi bir arz şart TR pazarına  

• Viomi se için ne düşünüyorsunuz?. 2100 TL’ye alınır mı? Teşekkürler. 100 m2 ev

• mindriot kullanıcısına yanıt
    Viomi serilerinde fiyat ve özellik bakımından en mantıklı makul olanı bence. Se modelini kullanıyorum şuanlık memnunum. Ama viomi marka arıza proplemi yüksek kalite düşük diyorlar bilginiz olsun.
  • Şuan trendyolda s5 max 3642 TL ilgilenen olursa link ekliyorum.

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın.

https://www.trendyol.com/roborock/vacuum-cleaner-s5-max-beyaz-robot-supurge-p-35623311?boutiqueId=557422&merchantId=115198

Evet şikayetvar’da çok şikayet var. Acaba o fiyatlarda alternatifi ne olabilir.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Emekleriniz için sağ olun var olun. Robot süpürge teknik destek ve yedek parça noktasında öncü bir yapı oluşturacağınızdan şüphemiz yok. İyi ki varsınız. Ekibiniz yurda hayırlı olsun.
  • tamermert T kullanıcısına yanıt

Güzel dileklerinize çok teşekkür ederim, saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.