Evet hocam bende sordum ancak fiyat konusunda net bir bilgi yok dediler bekleyelim bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (201. sayfa)

-
-
Fiyat olayı dolar vs ile alakalı ben ekim 2020de 3.8k dan aldım. S5 maxi güvenilir bir yerden o fiyata alamayan için en ideal seçenek bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mop pro 2 az önce 3-4 stok ile 3.268TL mi store ( evofone ) satıcı ile satıldı. 2 Dakkada bitti. (hepsiburada)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbluee61 -- 11 Mart 2021; 15:5:10 > -
Amazon satıcılı S5 max düşünen olursa 4215 tl şu an amazonda var
-
10.5 cm altı yükseklikten geçecek robot markası var mı ?
-
Lidar kulesi olmayanlar -
Mop pro 2 -
Hocam, tavsiye edermisiniz pro 2 yi. S5 max a göre dezavantajı nedir. -
Valla bende bu ikisi arasında kalmıştım biraz araştırma yaptım mop pro 2 yavaş kalıyomuş diğer rakiplerine göre.O yüzden s5 max düşünüyorum ama bu modelin de mop özelliği kötü. Halıda güzel iş çıkarıyor diyorlar -
S5 max ın mı mop özelliği iyi değil. -
Evet mesela viomi v3 de düşünüyorum hem 2600 pa çekiş gücü var hem se mop özelliği iyi -
Merhabalar uzun süredir takip ediyorum robot süpürgeleri aslında bir türlü bütçe oluşturamamıştım. Şimdi @hepsirobot üstadın tavsiyelerini çok uzun zamandır dikkate alarak bütçeme uygun 360 s7 modelini almak istiyorum ama hiç bir yerde stok yok. Mağazası falan var mı? Nerden alabilirim? Teşekkürler.
Hocam araştırma içinde iseniz viomi Se yide önerebilirim. Tek farkı vacum gücü ve ekstra hazne aparatı gelmiyor yanında sadece. Şu anlık sadece mop için kullanılıyorum ve memnunum. -
Merhaba TR satış ve servisi Sherman teknoloji hocam. Şuan hiç bir modelinde stok yok sanırım, ana konuda ve 360 konusunda üyeler firmaya sorduğunda ay sonu stoklar gelecek denilmiş bilginiz olsun.
360 konusuna göz gezdirin, takip edin stok bilgilisi neredeyse hergün konuşuluyor
Benim asıl amaç mop değil de halı süpürmesi o yüzden s5 max veya viomi v3 bakıyorum -
Viomilerde ana fırça mekanizması sabit, halıda iyi verim alamazsınız.
Evet videolarda gördüm ama Arada neredeyse 1000 lira fark var değer mi bilmiyorum -
S5 Max 10 cm altına girebiliyor hocam
-
Tşk cevap için, bunu öğrenmem iyi oldu, bilindik bir model olduğundan s5 max üzerine yoğunlaşayım. -
S5 max aldım trendyoldan indirim bitmeden hadi hayırlısı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X