Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.777
Cevap
682
Favori
949.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Prime’da bir de böyle bir fırsat gördüm:

iRobot Roomba 605 Robot Süpürge - 1.699 TL

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zookeeper -- 7 Mart 2021; 15:39:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar merhaba , bu aksam trendyoldan roidmi eve wacuum almayi dusunuyoruz 3999 tl idi fiyat. Piyasadaki en iyi cekim gucube sahip robot supurge o sanirim. Oneriniz var mi deneyimi olan var mi?

• zookeeper Z kullanıcısına yanıt
    Dolar kuru daha yuksekken 1500 tl lere satildi
  • Ershell E kullanıcısına yanıt
    Hb’de daha uygun su anda o model. S5 max’tan daha mi iyi bu?
  • Ershell E kullanıcısına yanıt
    Distribütör garantili olmayan
    roborock s5 max mi?
    Roidmi eve vacuum mu?
    360 s9 mu bilemedim gitti
  • S5 max 4193tl şu an amazon satıcılı

• Amazon satıcı lı robocok s5 max
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

O bütçe için bir arkadaş sormuştu dilim döndüğünce ve kendi tecrübe + ev koşullarıma göre;

https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-1517#148210384

• Radical Brain kullanıcısına yanıt

• Hocam şikayet vara baktınız mı hiç?

Cebindeher parası olan gidip uzakdoğudan konteyner kapatıp geliyor, paravan bir oluşum, e pazar platformlarında dibine satış sonra topuk...

• Benzer cihazlar ama listenizde Roidmi yerine Ekay garantili çok benzer aynı fabrikada üretilen Lydsto R1 öneririm, foruma özel indirimleri vardı bitti ama yine ikinci bir güzellikten bahsediliyor

Konusu https://forum.donanimhaber.com/lydsto-r1-temizlik-robotu--148114887-21#148228029

Aktif üyesi @Volkan_Taner hocam

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Şuan itibariyle 4500 TL hocam. Sanırım yarın son gün.
  • violin200 V kullanıcısına yanıt
    Bitmiş tükenmiş
  • bu amazon ne yapıyor ya? mop pro, mop pro 2 hiç stoklarına girmiyor, bu akşam s5 max girdi 1200 lira farka değer mi derken bitti o da

• Amazondan s5 max alacak arkadaşlar şunu bilsin delta garantili çıkıyor.2 hafta önce aldım ve sıkıntı çıkınca iade etmek zorunda kaldım ve sonucu bekliyorum.heralde resmi garanti sadece evafona ait onun dışındakiler ithalatçı garanti oluyor.
    Bunun dışında bu cihaza 4200tl vedim ve bu paraya bence değmez.aynı işi vakum mop pro da göreceğini tahmin ediyorum.o kadar para verip beklentinizi yüksek tutmayın.2500-3000 civarı bir robotta işinizi görecektir

• amazondan mop pro alacağım ama stok yok ne zamandır? Teknosadan alsam mı sizce? Arızalara yaklaşımları nasıl?

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Hocam bugün teknosa ya gittim evofon garantili dediler 2999tl.bence 2700tl civarı ithalatçı garanti yerine güzel fiyat. Amazon iade bekliyorum yoksa hemen alacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbfb42 -- 8 Mart 2021; 14:56:16 >
  • fbfb42 F kullanıcısına yanıt

amazon çok iyi ama stok yok. teknosa evofone garantiliyse hepsiburadada evofone 2800e satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 8 Mart 2021; 15:6:53 >
  • fbfb42 F kullanıcısına yanıt

Benzer şeyleri anker eufy l70'de yaşadım. Gerçi henüz biz de alışamadık ürünün huyuna ama çok para vermeye gerek yok sanki. Xiaomi, 360 vs de iş görür bence. Bir iki özellik olunca fiyat gereksiz artıyor.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.