Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.771
Cevap
682
Favori
949.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moplu olmayan f/p tavsiyesi var mı? Evler küçük. İki adet annelere bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Şubat 2021; 20:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt

• Deliormanli90 D kullanıcısına yanıt

Zor soru cevap verene çok tepki gelir hocam...

Her iki modelin markasının forumda konuları ve kullanıcı yorumları var inceleyin cevaplar kişiye göre değişir.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

İnceleyeyim

• Arkadaşlar amazondan(satıcı amazon) s5 max aldım.delta garantili çıktı.resmi garanti olmuyor heralde?bir sıkıntı yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 12 Şubat 2021; 15:14:33 >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Delta garantili trendyol da 3900 dü. Ozaman boşunamı amazon satıcı lı 300 tl fazla veriyoruz.
  • violin200 V kullanıcısına yanıt

Almadan önce mh ye sordum resmi garanti mi diye evet sıkıntı yok dediler. Resmi garantiyi hangi firma sağlıyor onuda bilmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: violin200

Delta garantili trendyol da 3900 dü. Ozaman boşunamı amazon satıcı lı 300 tl fazla veriyoruz.

Aslında tam olarak öyle değil. 300TL fazla vererek aslında Amazon Satış garantisine de sahip oluyorsunuz. Bir örnekle açıklamak gerekirse;

Xiaomi Vacuum Mop Pro almıştım. Harita unutma, temizliği yarım bırakma, Pil %70'ken şarj bitmiş gibi Dock'a gitme vb. sorunları vardı. Amazon'u arayıp teknik servisi öğrendim. Ancak, teknik servisle bazı problemler yaşadım ve durumu Amazon'a açıkladım. Amazon da bana hak verip, 3.5 ay kullandığım robot süpürgeyi Amazon direkt iade aldı. Amazon olmasaydı; 3200TL verdiğim ürün 3,5 aylık kullanım sonunda elimde patlayacaktı ve Tüketici Hakem Heyeti ile aylarca uğraşacaktım.

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Roborok.com.tr var ordan alayım dedim 5000TL.bu site içinde çok şikayet var ama neyse.arada uçurum olunca amazondan aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvlt42 -- 12 Şubat 2021; 15:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

Roborok.com.tr var ordan alayım dedim 5000TL.bu site içinde çok şikayet var ama neyse.arada uçurum olunca amazondan aldık

Bildiğim kadarıyla roborock.com.tr de resmi distribütör değil. Hatta Xiaomi, Roborock vs hiç birinin robot süpürge için resmi distribütörlüğü yok Türkiye'de.

• Noo Pasaran N kullanıcısına yanıt

Hocam peki satıcı amazonmuydu başkasımıydı

• Roborock s5 max ile sherman 360 s9 arasında kaldım var mı bunları karşılaştırıp net bir cevap verebilecek olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvnalcn -- 12 Şubat 2021; 22:17:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gvnalcn G kullanıcısına yanıt
  • 360 s7 ile mi mop pro arasında kaldım. Mop özelliğini fazla kullanacağımı düşünmüyorum.

Şuanda 360 s7 2.5k, mi mop pro 2.7k

Merak ettiğim yedek parça konusunda 360'da sorun yaşar mıyım? İleride filtre değiştirmem gerekirse.

• Bir de s9 ile s7 pro karşılaştırması var mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gvnalcn G kullanıcısına yanıt

Kanalımızda her iki modelin uzun dönem sahibi olarak kullanımı sonucu detaylı inceleme videolarımız mevcut LİNK

hocam bu üründe karar kıldım s7 işimi görecektir fakat aklımdaki tek soru işareti güncelleme olayı.

Yerli bir firma yazılımı ile ilgileniyor bir süre sonra fişi çekerlerse güncelleme ile alakalı ne gibi sorunlar yaşayabiliriz?

• sportal kullanıcısına yanıt

Yerli bir firma ?

sherman adında bir firma

sjcam ve 360 ürünleri adına temsilcilik yapıyor yanlış mı biliyorum?

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.