|
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fiyat şuan piyasadaki en hesaplı fiyat. 2650 TL
Ayrıca world e 9 taksit ve bir de ekstra 50 TL puan veriyor.
Satıcının %99 müşteri memnuniyeti var puanlama da.
Eğer alacağınız model bu ise, karar verdiyseniz bu ürüne, alın geçin düşünmeyin. -
Hangi garanti oluyor acaba ? Genpa Delta vs. ? -
Robot süpürgeler her zaman öyle cep telefonları gibi kurumsal distribütörler tarafından dağıtımı yapılıp garantilenmiyor.
Genelde küçük ithalatçı firmalar tarafından Çin'den getirilip satışı dağıtımı yapılıyor.
Yani garanti de o firmalar tarafından sağlanıyor.
Muhtemelen bu da öyledir.
Daha çok şans işi aslında. -
Teşekkürler -
Eğer bu riski almak istemiyorsanız, ya Türkiye de temsilciliği olan bir marka satın alacak yada aynı markayı kurumsal bir firmadan yaklaşık 500 TL fazla fiyata alacaksınız.
Örneğin Xiaomi dağıtımı yapan Ekay firması gibi.
Yada diğer bir seçenek
(Bence en mantıklı seçenek)
İstediğin ürünü Amazon dan (Amazon satıcı olarak) almak.
Dünyanın en iyi garantisine sahip oluyorsunuz bu şekilde.
Bir sene sonra paranızı bile geri alabilirsiniz ürünü iade edip... -
3000 tl civarı hatta belki daha az olsa iyi olur ama en f/p ürünü almak istiyorum o yüzden 3200 e viomi v3 f/p gibi geldi. Bataryası az olmasa aslında viomi v2 pro düşünüyordum ilk şuan indirimde 2400 civarına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 10 Şubat 2021; 23:4:19 > -
V3 varken v2 yi düşünmeyin derim.
Ama hem 3000 in üzerine çıkmayayim hemde alternatif olarak değerlendireyim derseniz eğer,
Dream D9 u önerebilirim.
Bence bir araştırın inceleyin.
www.hepsiburada.com
Dreame Vacuum Mop D9 Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/dreame-vacuum-mop-d9-robot-supurge-p-HBV0000161DRS?magaza=H%c4%b0E+STORE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan_Taner -- 10 Şubat 2021; 23:8:14 >
-
Yok hocam markayı ilk kez duydum. Yedek parça, servis gibi durumlar benim için önemli. Bu arada viomi v3 ile roborock s6 pure den hangisi daha iyidir? Farkları nelerdir? Fiyat olarak birbirlerine yakınlar. Türkçe uygulama ve seslendirmesi olan bir model var mı? -
Buraya yazdığım uzun bir mesaj vardı ama nasıl silindi yada nereye kayboldu bilmiyorum.
Özet geçeyim.
Viomi ile Roborock kıyaslanamaz bile.
Roborock, Xiaomi markasından ayrılıp iki senedir daha üst kulvarda yer alan ve premium modeller üreten bir markadır
Viomi ise, Xiaomi nin alt kalite de, daha ekonomik ürünler sunan markalarından biridir. -
-
Bu nasıl acaba iyi düşmüş fiyatı dkdkfoo
www.hepsiburada.com
Tesvor T8 Akıllı Navigasyonlu Robot Süpürge Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/tesvor-t8-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-pm-HB00000RYJJJ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iyi gibi arkadaşlar ne diyorsunuz? Haritalama özelliği ve mobilden istediğin yeri yaptırma özelliği var
www.hepsiburada.com
Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2 in 1 Akıllı Robot Süpürge ve Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-vacuum-mop-1c-2-in-1-akilli-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000PM13C
2500 tl bandında en iyisi viomi v2 -
Getirten firma çok sıkıntılı.marka da vasat zaten..tavsiye etmem -
quote:
Orijinalden alıntı: çikkarito09
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-vacuum-mop-1c-2-in-1-akilli-robot-supurge-ve-paspas-pm-HB00000PM13C Bu iyi gibi arkadaşlar ne diyorsunuz? Haritalama özelliği ve mobilden istediğin yeri yaptırma özelliği varbende xiaomi 1c aldım Gittigidiyordan 2175tlye. delta garantili olması yani en azından ithalatçı garantili olmasından iyidir diyerekten aldım. bakalım 3 gündür kargolamadı umarım sıkıntı çıkmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killbill16 -- 11 Şubat 2021; 10:15:35 >
-
-
oo süper, benim attığımla aynı mı? Akıllı haritalama var mı
Teşekkürler değerli bilgi için, vazgeçtim
quote:
Orijinalden alıntı: killbill16bende xiaomi 1c aldım Gittigidiyordan 2175tlye. delta garantili olması yani en azından ithalatçı garantili olmasından iyidir diyerekten aldım. bakalım 3 gündür kargolamadı umarım sıkıntı çıkmaz
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X