Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk film günü şartlarına göre yapılmış. Haliyle robocop bir yere dönecek iki saatte dönüyordu.
  • hala güzelim siyah-gri kostüm varken, o akdarda güzel yapmışken neden simsiyan ironman kostümüne geçtiler anlamadım gitti..

eski iflmler tarzında bir film beklemiyorum..daha çevik gibi bu seferki.. kısa zamanda gitmeyi planlıyorum

• 21.15 optimumda izlicem gece yorumumu yazarım buraya
  • Kendi içinde güzel bir aksiyon/macera filmi olmuş ama bu yeni yapım mı orijinal versiyonu mu deseler hiç düşünmeden orijinal seri derim. Daha ince işlenmiş bir senaryo, yan karakterler ve özellikle kötü adamların müthiş performansları, vb özellikleriyle orijinal seri sinemada herşeyin bilgisayar efektlerinden ibaret olmadığını fazlasıyla ispatlar nitelikte.
  • Film'den yeni geldin marmara park ımax te izledim..Gayet iyi olmuş film izlerken sürüklüyor film ilginiz hiç dağılmadan izleyebileceğiniz bir film olmuş...notum 7.5.
  • filmden yeni geldim,yaklaşık 2 buçuk saat sürüyo,genel olarak oldukça iyi film yapmışlar ama amerikalılar her filmde olduğu gibi yine kendilerini övmeyi unutmamışlar.notum 7,5
  • Tam da eski üçlemeyi tekrar seyretmiştim, kısmet olursa yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum. Fragmanda ED-209'u görünce heyecanlanmıştım umarım orjinaline yakışan bir film olmuştur. Ölü ya da diri benimle geliyorsun
  • filim den yeni geldim gitmeye deymez tavsiye etmiyorum notum 5.1
  • Son sahnede vizörde kapansaydı Orjinal RoboCop'u bir görseydik çok iyi olurdu
  • Film güzeldi devamı kesin gelir 7.5 veririm ancak şehir içinde daha fazla aksiyon görmek isterdim o büyük robotlara karşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film seri olucak ve ilk film olmasına rağmen çok iyidi bence çok iyi işlediler karakteri nasıl robocop nasıl meydana gelmiş öğrenmiş bulunmaktayım kendi açımdan (ilk serisini izlemedim)...Gary Oldman yine döktürmüş tabi karizması yetiyor adamın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

filim den yeni geldim gitmeye deymez tavsiye etmiyorum notum 5.1

Gitmeye DEĞER bir film bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul Verhoeven filmini izleyen biri bu çoluk çocuk filmini beğenmez bence. Nerde kopan kollar patlayan kafalar nerde PG Robocop.
  • Trailerını baya beğendim.Tvde görmüştüm.Belki önümüzdeki günlerde gidebilirim.
  • İlk film 80 lerin efsane filmlerinden biriydi. Sonrada çıkan 2 filmi istenilen kaliteyi yakalayamadı. Elbette ilk film gibi bir efsaneyi geçemez ama artık 80 lerde değiliz. Filmi o dönem seven insanlar çoluğa çocuğa karıştı. Yeni nesilede o dönemi aktarırsan malum sevmeyeceklerdir. Fragman iyi duruyor, oyuncular iyi, eldek malzemede iyi, kötü olması için bir sebeb göremiyorum.
  • gitmeyi düşünüyorum ama şu siyah kostüm acayip irrite ediyor beni.. robocop nasıl simsiyah olur arkadaş, hangi sivri zekanın fikriydi bu.. fıstık gib igri-siyah kostüm tasarlamışken neden siyaha geçtiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Paul Verhoeven filmini izleyen biri bu çoluk çocuk filmini beğenmez bence. Nerde kopan kollar patlayan kafalar nerde PG Robocop.

Murhpy'nin kurşuna dizildiği sahne, ED-209'un toplantıda adamı delik deşik etmesi, asit tankına giren adam ve dahası...
  • Fiin basindaki aksiyon sahneleri beni heycanlandirmisti sonradan iyi sacmaladi sinemada izlemek gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema duydusal dram filmlerle dolmuş.Robocop yada herculesi izlemeyi düşünüyorum bugün.Robocop da herculden daha saçma gibi duruyor.Hangisine gitmeli ne dersiniz vakit geçsin?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.