Şimdi Ara

RoboCop (2014) | Joel Kinnaman - Gary Oldman - Samuel L.Jackson (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
4
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film bence başarılı 2. cisi çıkacak belli izlenir oda ama filmin sonunda
    amerika hala dünyanın en büyüğüdür gibi propaganda yapmaları gereksiz geldi bana

• ____________________________________________________

gereksiz 3453259230 milyon yapımdan yalnızca bir tanesi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 4 Mart 2014; 11:54:40 >
  • Öncelikle Gary Oldman neredeyse robocop la eşdeğer görünecek neredeyse. Çok başarılı bir aktör. Eski film bir yana bu film bir yana arkadaşlar. Eski film tabi bir efsaneydi. Dönemin en iyi filmlerinden biridir. Hala açıp seyredilebilir. Yeni versiyonda bence çok güzel olmuş. Filmin 1 dakikası bile boş geçmiyor. Sürekli hikaye ilerliyor. Senaryo dolu dolu. Aksiyonsan aksiyon, duygusallıksa duygusallık. Herşey var. Çok sağlam sahneleri var filmin. Fakat aleks in ölmesini daha dramatik yapabilirlerdi. Çocuğuyla olan etkileşimi, katilini araması bence çok başarılıydı. Oyuncu seçimleri mükemmel, hakkını fazlasıyla veriyorlar. Motorsiklete binesim geldi filmi seyrettikten sonra.

İlk seriyi bir kenara bırakın, yıl olmuş 2014. Daha iyi efekler, daha iyi çekim. Açıkcası her filmi 1080p arşivlemem ama bu film hakediyor. Yeni nesil robocop ı tanımıyor. Bu film tanıtmak için fazlasıyla yeter.

Filmi seyretmeden siyah zırha takılmayın arkadaşlar herşeyin bir nedeni var

• Film itunes platformunda yerini aldı.WEB-DL olarak geldi.

RoboCop.2014.720p.WEB-DL.H264-WEBiOS
    http://www.imdb.com/title/tt1234721/

Genre................: Action | Crime | Sci-Fi | Thriller
    Runtime..............: 118 mins
    Video................: 1280x532
    Audio................: English AAC 2.0 Ch 160 kbps
    Source...............: iTunes (HK)
    Subs.................: N/A
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye

peh ben de yedim bu işler 2 cümle yazıp bi de çakma resim koymayla hele ki fake üyelikle olmazne gibi bir zevk aldın acaba

Kardeşim, meslek trollük heralde. Burası tapulu yerin deği kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma propaganda yapmy?lar filmde ha. Yahudilerin yrkçyly?yna aly?tykta ?imdi birde Amerikalylaryn kendilerini dünyanyn deviymi? gibi görmelerine (bi 10 yyl önce öyleydi, artyk de?il) katlanamam. 2. filmide ayny propaganda ve kibirle çekerlerse izlemem.
  • Adamlar istedigini yapar size ne.ezik bir ulkede yasayanlar anca ergenler gibi konusur baskada bir halta yaramazlar.sinirden deli oluyorum su laflari duyunca.lafim genele.uzerine alinan alinsin.

• 10 numara filmmiş neden 6,6 puan almış eskisine görede 10 numara kesinlikle izleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisine göre 10 numara mı? İlk Robocop bin kat daha iyi bundan.
  • Güzel bir filmdi ama eskisine derken ilk film olan efsaneye yaklaşamaz.Action severler kaçırmasın.
  • Güzeldi. İlk filmi 90larda izlediğimden pek hatırlamıyorum, o nedenle kıyaslama yapmadan izledim. Beğenmeyenlerin sebebi ilk filmle kıyaslamaları olabilir.
  • Kesinlikle imdb puanı düşük daha fazlasını hakediyor
    Film sürükleyiciydi hiç sıkmadı
    Fazlasıyla Amerikan propagandası olsada izlenmeye değer bir film olmuş
    Tavsiye ederim izlememiş arkadaşlara..
  • Az önce bitti.Fena değildi.7 diyorum 10 üzeri

Adamı duygulardan yoksun bıraktılar filmin çoğunda.Bu arada adam tamamen robotikti neredeyse.Bi akciğerler ve kalp vardı.Birde beyin ve kafa Bunun orjinalini izlediğim zamanlarda baya bi küçüktüm.Orda nasıldı ki?
  • Filmde efektler falan çok iyi ama birşeyler eksik hani ruhu yok derler ya işte o hesap. Temeli yok film bir yerde yıkılıyor tekrar yükseliyor

Mesela 1987 yapımı Robocop'da filmde bir kötü adam kavramı vardı bu filmde bu yok. Kurtwood Smith ( Clarence J. Boddicker) roluyle mükemmel bir performans sergilemişti, Robocop ile aralarında bir mücadele vardı ama yeni filmdeki kötü adam Antoine Vallon sıradan bir kötü adamdan öteye geçemiyor çerezlik olmaktan öteye geçemiyor öyle Robocop ile aralarında amansız bir mücadele falan yok bu durumda filmde ciddi bir boşluğa yol açıyor.

Gary Oldman ve Michael Keaton'nın oyunculuk performansları ise müthiş özellikle Keaton resmen döktürmüş. Zengin ve acımasız işadamı profilini müthiş oynamış.
  • Çöp bir filmdi vakit kaybı olarak görüyorum
  • Bu tür yeniden canlandırma filmlerden 11 dalda oskar bekleyerek oturuyorsanız başına zaten kabahat sizde.Deneyimli bir sinema sever çerezlik bu filmde anılarını yenileyebilir gayette güzel zaman geçirebilir.Ben müziği duyduğumda ürperdim resmen.
    Boş beleş yorumlar la izleycek adamlarıda izletmez etmeyin.Sanki hergün oskarlık film geliyor..
  • Hala sinemada mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Bu tür yeniden canlandırma filmlerden 11 dalda oskar bekleyerek oturuyorsanız başına zaten kabahat sizde.Deneyimli bir sinema sever çerezlik bu filmde anılarını yenileyebilir gayette güzel zaman geçirebilir.Ben müziği duyduğumda ürperdim resmen.
    Boş beleş yorumlar la izleycek adamlarıda izletmez etmeyin.Sanki hergün oskarlık film geliyor..

ilk yarısını izledim yarında devamını izleyeceğim. iyi gidiyo film.
  • Güzel film vakti olanlar canı sıkılanlar izleye bilir.
  • Ortalama bir filmdi.Beklenen başarıyı yakalamamış film ancak devam filmlerini gelmesini isterim.
    Efekt açısından çok fazla şeyler bekliyordum ancak bu filmde biraz sönük kalmış.
    Robocop kostümü ise çok başarılıydı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.