Şimdi Ara

Robin van Persie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Robin van Persie... ağzı olanın konuştuğu asıp kestiği rakip taraftarların kendi takımlarından çok onunla ilgilendiği onun hakkında konuştuğu 'bitik' isim.


    Şimdi bu adama bir şekilde Hater olan kişiler haftalarca konuştu yazdı çizdi bir tane mesajım yok o aralar biliyorsunuz çünkü insanların gözü dönmüş sabah akşam keller istercesine RvP'ye yüklenirken ve üstüne beyaz tv ve emre bolun başı çektiği Fenerbahçe düşmanı medyanın sürekli şişirdiği haberleri de arkalarına alarak linç kampanyası yürüten bir kitle varken gelip burada aksi bir şey yazmak insanları tahrik etmekten öte bir şey değildi. Sabrettik bekledik. İzninizle şimdi bir kaç kelam da biz edelim en azından karşı görüşten de insanları dinlemiş olursunuz he?

    Ya siz ne yapıyorsunuz arkadaşlar ? Takımda oyun zekası en yüksek oyuncu hala Robin van Persie bu satırları okurken 'önce bir oynasında daha antremana çıkmıyor beyefendi' dediğinizi duyar gibiyim eh haftalardır dediğiniz gibi. Doğru klavye başında olan bizler biliyoruz ama Dirk Advocaat bilmiyor bize göre Robin kimseye görünmeden arka kapıdan kaçıp balık tutmaya gidiyor bize göre Robin antreman asıyor Advocaat hoca da buna müsade ediyor bak sen şu işe ?

     Robin van Persie

    öyle mi acaba ? Öylemi imiş ??

    Tüh,takımın hocası neler diyor böyle oysa hater tayfa bu durumda haksız yere linç etmiş oldu zira onlar keyfi olarak idmanlara katılmayıp bu yüzden fotolarda yer almadığını fotolarda da görmeyince kelle istedikleri için bu bu olmamalıydı. Ama bir saniye düşünüp bu takımın hocası ne yapıyor diye düşündük mü ? Hayır.

    Peki ne oldu? Hadi kulak verdiğiniz kişilerin karekterini tanıyalım Ertem Şenerin karekterini tanıyalım Topuk yaylası diye başka bir yere gidip başka bir otelin önünden 'topuk yaylasındayız' diye yayın yapan Emre Bol adlı karektersizin 'karekterini' tanıyalım niye bu ikisi özellikle ? Her programında en az 40 dakika Robin van Persie ve kaos temalı program yapan Ertem Şener, 2 haftadır çıktığı her programda içinde ki kini kusan Emre Bol ve bunlara inanan Fenerbahçe taraftarı.

    Hadi başlayalım;

    Ertem Şener: 'Benim için podolski, Robinden daha büyük oyuncudur. Van Persie bitmiş artık kendini takımdan büyük görüyor takımı umursamıyor umrunda değil Fenerbahçe. Fenerbahçeyi kafasından silmiş maçı bile locasından izlememiş yazıklar olsun bu adama'

     Robin van Persie

    Ertem Şener: 'Podolski Rvpden daha büyük oyuncu zaten'

     Robin van Persie


    Ahmet Çakar: 'Bu van persie geldiğinden beri hiç bir şey yapmadı. Robini Fenerbahçeye çakmışlar'




    Gelelim esas efsanemize:

    EMRE BOL; 'Bak şimdi kardeşim bu Robini takımda kimse sevmiyor o da kimseyi sevmiyor kendini takımın çok üstünde görüyormuş geliyor idmanlara kendi yemeğini tek başına yiyor kimse ile konuşmuyor suratı hep asık yemeğini yiyor gidiyor tesislerden bu oyuncu bitirmiş Fenerbahçeyi kafasında satılmadığı için mutsuz takımı da sevmiyor takım içinde ki huzuru da bozuyor arkadaşlarının huzurunu o kaçırıyor'

     Robin van Persie

     Robin van Persie

     Robin van Persie

    Evet sevgili Fenerbahçeli kardeşlerim yukarı da 'Robin takımın huzurunu kaçıracaksa 18 kişilik kadroya alınmasın' yazan renktaşlarım gerçekten emre bol mükemmel bir muhabir sizde ona kulak verin ki mahçup olmazsınız çünkü 'tesislere girme yasağı' olan biri ne de olsa çok iyi bilir tesislerde neler yaşandığını dimi :)


    Ona ilk gün ki gibi inanıyorum çünkü bu adam geçen sene yatmadı, ama üzerine zaman geçince yaptığı olumlu işler unutuldu arka planda kaldı. Robin hala bu takımda oyun zekası en yüksek olan oyuncu ve bizim bu zorlu yarışta ona ihtiyacımız var kaybetmek kolay kazanmaya çalışacağız o da bizi mahcup etmeyecek. Rakip takımın taraftarları kendi takımlarının konularına girmeden Robin hakkında yorum yapması, Ertemin emre bolun sabah akşam algı yapması hep Fenerbahçeyi çok sevdikleri için hep iyiliğimizi istedikleri için canım tabi tabi...


    Son Olarak;

    Sana inananları mahcup etme bizimle ol bize bütün gücün ile katıl.


     Robin van Persie




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 27 Eylül 2016; 17:44:27 >







  • Çapsız, stajyer hoca bile olamayacak seviyedeki Vitor denen karaktersizin etkileri bunlar.

    Advocaat ile formunu bulacağına inanıyorum. Takım gayet iyi yolda fizik olarak

    Elimizdeki en klas, akıllı ve teknik oyuncu RVP dir. Basında adamı seyircinin önüne atma gayreti çok fazla. Sneijder geldiği sene hiçbirşey yapmadı, bu kadar konuşulmadı...2 milyon euro ceza verildi , bu kadar tantanası olmadı...

    Satılmış medyada hele Beyaz Futbol daki şovmenlerin yorumlarına kimse bakmasın
    Küme düşen takımın hocasına yalakalığa devammı ediyorsun hala ?

    RVP oynadığında farkını koydu yeteri kadar, bu rezil kepaze kadroya Messi yi koy birşey yapamazdı. Boş işler bunlar Joker...
    Dick abi josef, topal, alper üçlüsünde ısrar ederse 2 top yapıp, ileriye top atamayan takımın olur.
  • Futbolu fb bırakır inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van Persie için bence çok bi umut kalmadı ama azıcık varsa o da Feyenord maçı. Orada ne yaparsa geleceği buna göre şekillenecek gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feyenoeda 5tane sallar 2de asist yaparsa gözümde biraz değerlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Emre boldan nefret ederim rüzgar nerden eserse otarafa gider.Eğer Rvp sorunu bukadar büyümeseydi rvp yi övmeye devam ederdi.Ama gerçeği değiştirmeyecekti rvp takımda huzur falan bırakmadı

    Ancak bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir gerçektir

    Rvp ilk geldiğinde Rvp yi en çok öven adamdı emrebol

    Senin konun baştan aşağıya saçmalamaktan ibaret nasıl bir yorum yapılır bilemiyorum akıl alırcasına değil bu konuda yazdıkların.

    Rvp yi hala savunan açık net Fenerbahçe düşmanıdır rvp kalsın diyen birdaha Fenerbahçeliyim demesin.

    Burda psikolojik bir oyun yapmışsın kendince mantık çerçevesinde nezihçe yazmaya falan çalışmışsın ama boşa anlıyor musun?


    Fernandaodan daha az katkı veren bir adamı burda yıldız diye savunmayın resitalmiş kupada kastamonuya yaptıklarını resital saymaya devam edin siz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Eylül 2016; 18:06:50 >
  • Çok klas adam

    çok hızlı süratlı

    bitiriciliği de muazzam

    MANU'da sakat galiba bu adam ?
  • 7den aşa kurtaramaz, 3 tane de topukla orta açıp asist yapamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 27 Eylül 2016; 18:28:55 >
  • Şu geçen seneki idmanlarla ilgili olan yazının kaynağını verir misin? Bu adamın geçen senede kendi özel antrenörü vardı, noldu o farkedememiş mi bişey. Hocaya her maç sonu RVP soruluyo, kamera karşısında söylemiyoda sonra gidip böyle demeçler mi veriyo. Şöyle saçma sapan kaynaksız her işinize gelen habere inanmayın bi zahmet.
  • bir şekilde isteneni veremedi şimdiye kadar bunu kabul edelim ha oynarsa yine 11 in ilk ismi olur
  • Peki nerde bu adam?
  • Kabul edin bu adam bitti. 33 yaşından sonra fiziğini toparlayamaz.
  • Gokhan da bitti o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yıldızmış
  • robin van persie fenerbahçeyi umursamıyor mu? adamın oynadığı ilk maçlara bakın tüm takıma kaptan gibi direktif veriyordu ve de aşırı istekliydi. rize maçı atromitos maçı bunlara örnek. sonra ne mi oldu sakatlandı ve kesik yedi. takıma teknik direktöre küstü. fakat oynadığı her maç fark yarattı. eğer şampiyonluğu son maça kadar taşıdıysak robin van persie sayesindedir. maçta pozisyon bulamıyoruz normalde bir oyuncunun rvp'ye orta açıp gol attırması lazm fakat rvp ortalıyor başka oyuncu atıyor. ya da kayseri maçındaki frikiği vs. bir çok maçta rvp klasını gösterdi. tek başına takımı pozisyona soktu.

    vitor gönderilecek denildi fakat gönderilmedi saçma sapan antrenman metodlarıyla admaı iyice küstürdü. dick geldi ve sonra ne oldu? grass başakşehir kayseri maçlarına bakın. istekli olmayan birisi fernandao gibi ilerde boş boş bekler. fakat rvp orta sahaya kadar geldi topu almak için. ve bu haliyle bile puan kazanmamızda etkisi oldu. rvp'nin ihtiyacı olan şey üst üste oynamasıdır. geçen sezonun sonlarında form tutmasının nedeni sürekli oynamasıdır. bu sezonda sürekli oynasın gol atmaya devam eder. ha eskisi gibi değil orası bariz belli zaten. ama en kötü haliyle bile bu takımın tek forveti rvp dir.




  • 3 yaş genç hali bugün Suarez ile yarışirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala ümitli misiniz bu adamdan ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yazı tamamiyle pollyannacı bir kafayla yazılmış. Dediğim o sözde 'yorumcular' zaten leş adamlar, dedikleri yalan dolan ona kesinlikle katılıyorum da bu adam bariz bir şekilde kendi gol atmadığı zamanlarda bildiğin asık yüzlü, negatif enerji yayan bir adam. Gidip 3 tane güldüğü fotoğraf koyunca bu işler olmuyor öyle. Takımın attığı gollerden sonra Van Persie efendiye bak. Herkes sevinip üst üste çıkarken beyefendi arkadan yürüyerek sevinmeye geliyor. Bu takımın parçası olmayacaksa defolsun gitsin.

    Bu kadar para alıp gerçekten A sınıfı yıldız bir oyuncu geçen sezonu kendine yakışmayacak şekilde geçirdi. Takımın yapısı da buna çanak tuttu ancak RVP doğru düzgün top oynamadı geçen sene. Bana kalırsa bu adam müzmin sakat, yani vücudu kaldırmıyor artık tempoyu. Sürekli ağrıları nüksediyor. Fenerbahçe'ye kazıklandı. Ben de geldiğinde inanılmaz heyecanlandım ama büyük hayal kırıklığı oldu. Umarım devre arası 3'e 5'e bakılmadan yollanır.




  • Ghetto Bird kullanıcısına yanıt
    Sizin Gökhan bu adamdan daha az maça çıktı farkında mısınız ? Bruma ooban yaptı orayı. Bu adam bek değil ön libero değilki.

    Forvette Oos ve Stoperdeki adamlar ve kaleci uzun süre oynayabilir. Laf ediyosunuzda kendi aldığınız çürüklere dönüp bakmıyosunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam catir catir golleri atmis.Sakatlanmasa 30+ gol atarmis demek.Esas bitik olan drogba idi sadece yarim sezon duzgun oynadi bizde.Rvp bitik degil ama kronik sakat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.