Şimdi Ara

Robert Hilbert: Rakipler Beşiktaş taraftarından korkuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş'ta 2010-13 yılları arasında forma giyen, şimdi ise Almanya’da Leverkusen’de top koşturan Roberto Hilbert, açıklamalarda bulundu.

Kartal’ın hem deneyimli hem de gençlerden oluşan çok iyi bir takıma sahip olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, “Bence Türkiye’nin en iyisi. Son maçta yenilmiş olmaları önemli değil. Şampiyon olacaklarına inanıyorum” dedi.

"RAKİPLER TARAFTARDAN KORKUYOR"

Liverpool maçı için, “Rakipler Beşiktaş taraftarından korkuyor. Liverpool da bunu hissedecek. Beşiktaş’ın turlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.

http://kralspor.ensonhaber.com/robert-hilbert-rakipler-besiktas-taraftarindan-korkuyor-2015-02-24.html

• Olimpiyatta olmasaydı bi nebze katılırım. Ancak Liverpool en son Olimpiyat a geldiğinde 3-0 dan maçı çevirip Avrupanın en görkemli kupasını müzesine götürmüştü. Pek etkilenceklerini sanmıyorum o yüzden, bence deplasmana gelecek olan Liverpool dan çok BJK olacak.
  • Keske gitmeseydi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta acmayi bilmeyen topcu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamda neden bize yavsiyor bize gelmek istiyor cozebilmis degilim.Her mac leverkusende as oynuyor.Daha ne ?

• Korkuyoruz çünkü her an sahaya girip olay çıkartabilirler. Çabuk gaza gelmeyip sinirlerine hakim olamayı öğrenseler iyi adamlar aslında, severim çoğunu.
  • Hilbert adamdır ya. Tam bir görev adamı tam bir dinamo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen gittin sağ kanat ağlıyor reyiz. Özlüyoruz, Üşüyoruz..

• Serdar daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.