Şimdi Ara

Robben gelirse ligin durumu ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelonayı resmen yıktı geçti adam gelirse bu lig domine olur ben söyliyim Cimboma'da çok yakın.

• fatih terim'in sağ kanattaki performansına bağlı.
  • Gelmeyecek.
  • Gelmesin Robben. Alinabilirse Arda ve Podolski alinsin. İkisininde en az ust duzey 5 yili var. Bir kanatta Podolski bir kanatta Arda. Ortada lig kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ankinden farklı olmaz. yine masa başı oyunlarıyla bizi engellemeye çalışırlar. sonra gariban edebiyatını yaparlar.
  • Robben'i ligde oynatmak başka şampiyonlar liginde oynamasını izlemek çok farklı şey bende istiyordumda 1 sene o performansı vereceğini sanmıyorum biraz daha gelecek yatırımı olsa fena olmaz mesela Arda,Nani gibileri olabilirse tadından yenmez
  • taiwo falan güzel olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gelmez robben boş konu...
  • Gelmeyeceğini açıklamıştı zaten niye hala tartışılıyor.
  • kalitesini kimse tartışamaz zaten ama süreklilik yok adamda. bir maç var 2 maç sakat. devamlı oynayacak biri gelsin isme göre transfer yapılmasın
  • Bonservisi tuzlu değil mi?Zor olmaz mı o paralara almak.Ayrıca daha elzem eksiklerinizde var.Fatih Terim oralara takviye yapmak istiyordur.Hücum konusunda bir sıkıntı yaşadığınızı sanmıyorum.
  • Robben çok zor bence, fakat Gervinho gelir ve mükemmel oyuncu Bence tam aradigimiz adam, Arsenal degerini bilmiyor bu adamin.
  • arkadaşlar adamın kendi ağzından "türkiye ye gitmeyeceğim" diye beyanatı var.. boş ümitlere kapılmayalım lütfen.
  • Beyler türkiye başka Galatasaray başka Türkiyenin kalitesi zaten berbat burda oynayan ligi domine eden tek takım G.Saray. Tek hedek CL şampiyonu olmak böyle bir takıma robbenin imza atacağını biliyorum umarım gelir amrabat-robben kanatlardan darma duman ederiz schalke gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

fatih terim'in sağ kanattaki performansına bağlı.

• 1- Gelmez.
    2- İhtiyacımız yok, gelmesin de...
  •  Robben gelirse ligin durumu ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

taiwo falan güzel olmaz mı ?

Taiwo sol bek, Robben sağ açık. Nasıl bir bağlantı kurdun şuanda şaşkınlık içerisindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

taiwo falan güzel olmaz mı ?

Taiwo sol bek, Robben sağ açık. Nasıl bir bağlantı kurdun şuanda şaşkınlık içerisindeyim.

Kahkaha attım yeminlen
  • Drogba ve Sneijder için de gelmez deniyordu ama adamlar geldi. Robben için gelmez falan demeyin, gelebilir belki de ne malum?

Ufaktan totem kokuyor zaten bu konu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.