Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Ben de yapamadım. Bilgisayarın IP'sini bulmasina rağmen sunucu bulamadı diye hata veriyor.

Bulunan ip üzerine tıklayıp açmaya çalışmayın. Fare sol ile tıklayın ve elinizi çekmeden bekleyin özellikler açılsın, sunucuyu düzenleye tıklayın. Diğer ayarları yukarıdaki mesajlardan okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamk

quote:

Ben de yapamadım. Bilgisayarın IP'sini bulmasina rağmen sunucu bulamadı diye hata veriyor.

Bulunan ip üzerine tıklayıp açmaya çalışmayın. Fare sol ile tıklayın ve elinizi çekmeden bekleyin özellikler açılsın, sunucuyu düzenleye tıklayın. Diğer ayarları yukarıdaki mesajlardan okuyabilirsiniz.

Zaten öyle yapıyorum. 192.168.100.2/Film yapyorum mesela ama olmuyor. Film klasörü paylaşıma açık. Bilgisayarı açarken çıkan kullanıcı adını yazıyorum. Şifreyi de yazıyorum ki zaten sırf bu işler için şifreyi "1" olark ayarladım, ama olmuyor. "Sunucu bulunamadı" diyor nedense... Bir de komple diski paylaştırabiliyor muyuz ? Mesela IP/I: (disk adı) oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilksar

Arkadaşlar imito mx1 android aldım ve modemle arasında 10 metre yok imito modemi görüyor ama bağlantı kurulamıyor diyor...

Anten kablosunu bir şekilde metal kutunun dışına çıkarırısan wifi gayet güzel çalışıyor.. ben metal kutunun hdmi tarafına 2mm genişliginde 7-8 mm uzunlugunda diklemesine bir çeltil açıp kabloyu oran dışarı çıkarttım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

Arkadaşlar mk802iiis aldım dün geldi geldi. Bununla birlikte aldığım ultra mini klavyeyi satmak istiyorum. Cep telefonundan kontrol hoşuma gitti klavyeyi hiç kullanmadan aldigim fiyata vecegim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atsın.

seti nerden aldınız? MK802 iiis, 8 gb mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 5 Mart 2013; 12:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orijinalden alıntı: gunebakanweb

Arkadaşlar mk802iiis aldım dün geldi geldi. Bununla birlikte aldığım ultra mini klavyeyi satmak istiyorum. Cep telefonundan kontrol hoşuma gitti klavyeyi hiç kullanmadan aldigim fiyata vecegim. İlgilenen arkadaşlar mesaj atsın.
     RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

seti nerden aldınız? MK802 iiis, 8 gb mı?

evet MK802 iiis, 8 gb. geekbuying den aldım. cihaz şu ana kadar güzel çalışıyor. Ben normalde çin tablette kullandım. sürekli kararsızlık gösteriyordu. takılma çok oluyordu. bu cihazda şimdiye kadar hiç böyle bir sorun olmadı. bir çok program kuruyorum. bakalım cihaz doldukça kasma olacak mı.

• Bir kaç güne süpriz video geliyor (nezleden dolayı sesim kötü çıkabilir). MK808 üzerinde tam 1080p mini video inceleme.
    Modemin dibinde wireless üzerinden film oynatma denemesi, usb den oynatım vb.

Yeni usb ethernet gelince onunla ağ üzerinden film oynatma denemeside eklerim (part 2 olur artık o).

Geriye bir usb gamepad / xbox 360 kolu almak kalıyor. Onuda üşenmez alırsam oyun performansınıda gösteririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten öyle yapıyorum. 192.168.100.2/Film yapyorum mesela ama olmuyor. Film klasörü paylaşıma açık. Bilgisayarı açarken çıkan kullanıcı adını yazıyorum. Şifreyi de yazıyorum ki zaten sırf bu işler için şifreyi "1" olark ayarladım, ama olmuyor. "Sunucu bulunamadı" diyor nedense... Bir de komple diski paylaştırabiliyor muyuz ? Mesela IP/I: (disk adı) oluyor mu ?

Gözden kaçıyor olabilir, her seferde sunucu taratmayı ihmal etmeyelim, yeni ip ler bulunabilir. Yeni ip bulunursa ayarları onun üstünden yapın.

Ağ kısıtlanmış olabilir.
    Denetim Masası- Ağ ve Paylaşım Merkezi- Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin seçeneği (solda) - Orada "Ev veya İş" "Ortak" gibi hangi ayarlar varsa tıklayıp seçeneklere olumlu cevaplar verin. Genelde ilk seçenekler seçili olmalı.

Diski paylaşabilirsiniz. Disk paylaşırsanız , iki nokta kullanmayın. "192.168.0.106/I" gibi olsun. BSplayer kurun onda da ağ ayarı var. Nispeten daha basit.

Edit: Başka bir windows pc varsa, paylaştığınız klasörü o bilgisayarda test edin. Android in bir suçu yoktur belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 5 Mart 2013; 13:24:52 >

• Tamam, akşama deneyeceğim.
  • Bu cihazları, ekrana görüntü vermeden arka planda çalışır durumda tutmanın yolu var mı? Torrent için kullanmayı düşünüyorum da.
  • quote:

Bu cihazları, ekrana görüntü vermeden arka planda çalışır durumda tutmanın yolu var mı? Torrent için kullanmayı düşünüyorum da.

Ben cihazı açıyorum. İnternetten indirme sırasında tv ye geçiyorum. Cihaz indiriyor ben tv seyrediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Bu cihazları, ekrana görüntü vermeden arka planda çalışır durumda tutmanın yolu var mı? Torrent için kullanmayı düşünüyorum da.

Ben cihazı açıyorum. İnternetten indirme sırasında tv ye geçiyorum. Cihaz indiriyor ben tv seyrediyorum.

mk802 iiis de araç çubuğundaki kapanma simgesine tıklamadıktan sonra cihaz kapanmıyor. televizyondaki kanalları gezsen de açık duruyor. işin asıl güzel tarafı ise kapanma simgesine tıklayınca cihaz kapanıyor, daha sonra televizyondan cihazın bağlı olduğu hdmi nin açılması ile cihaz otomatik olarak kendini açıyor.
  • MK802 II'de bu özellik yoktu. HDMI kapanınca cihaz kapanıyordu. MK802 IIIS almaya karar verdim, adaptör olarak evdeki eski psulardan birini modlayıp kullanacağım. Wi-Fi sıkıntı olursa onu da modlarım.

Klavye-mouse konusunda hala kararsızım. Masaüstüyle birlikte daima üst düzey klavye-mouse kullandım, laptop kullanırken bile harici mouse olmadan kullanmıyorum. Bu konudaki tecrübelere de ihtiyacım var.
  • quote:

MK802 II'de bu özellik yoktu. HDMI kapanınca cihaz kapanıyordu. MK802 IIIS almaya karar verdim, adaptör olarak evdeki eski psulardan birini modlayıp kullanacağım. Wi-Fi sıkıntı olursa onu da modlarım.

Klavye-mouse konusunda hala kararsızım. Masaüstüyle birlikte daima üst düzey klavye-mouse kullandım, laptop kullanırken bile harici mouse olmadan kullanmıyorum. Bu konudaki tecrübelere de ihtiyacım var.

benim tvde usb yok. telefonlardan kalan 2000 ma lik bir adaptör vardı onu kullanıyorum. benim kablosuz modemle cihaz aynı odada o yüzden wifi de bir sorun yok uzaklaşınca araya duvar girince nasıl olur bilemem. mause konusuna gelince android telefona kurulan kumanda benim çok hoşuma gitti onu kullanıyorum.
  • mk808iii hd kamera destekliyormu ? skypden görüşmek amaç. logitech c270 bu modeli kullanmak istiyoruz deneyen bilen varsa soyleyebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf16 -- 5 Mart 2013; 16:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf16

mk808iii hd kamera destekliyormu ? skypden görüşmek amaç. logitech c270 bu modeli kullanmak istiyoruz deneyen bilen varsa soyleyebilirmi

Özelden yazdınız ama kamera modelini belirtmemişsiniz. Sıradan bir webcamı düşünüp cevapladım.

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=29&t=217

Yukarıdaki konuda çalıştığından bahsediliyor. Finless rom la çalışıyormuş. Mesajda da yazdığım gibi bunlar yüksek amper çeker, çoklayıcı adaptörlü olmalı.
    Ben satın alacak olsam bu kamerayı, önce performansını , tam anlamıyla çalışıp çalışmadığını denemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 5 Mart 2013; 18:43:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolf16

mk808iii hd kamera destekliyormu ? skypden görüşmek amaç. logitech c270 bu modeli kullanmak istiyoruz deneyen bilen varsa soyleyebilirmi

Özelden yazdınız ama kamera modelini belirtmemişsiniz. Sıradan bir webcamı düşünüp cevapladım.

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=29&t=217

Yukarıdaki konuda çalıştığından bahsediliyor. Finless rom la çalışıyormuş. Mesajda da yazdığım gibi bunlar yüksek amper çeker, çoklayıcı adaptörlü olmalı.
    Ben satın alacak olsam bu kamerayı, önce performansını , tam anlamıyla çalışıp çalışmadığını denemek isterim.

gayet açıklayıcı olmuş tşkkr

• quote:

bende bunu yapacak bir uygulama arıyorum, bazen internetten radyo dinliyorum sabit görüntünün plazma televizyona yapışma riski var. screen off diye arattırdım fakat bulduğum programlar cihazıda kapıyor.

windowstaki gibi mausu kullanmayınca ekranı karartan dokunulduğunda ekranı acan bir uygulama yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 5 Mart 2013; 22:35:58 >
  • Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm.Medya player yerine bu cihazı almak daha mantıklı değil mi?ebaydan satın alan var mı?bildiğiniz güvenli satıcı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm.Medya player yerine bu cihazı almak daha mantıklı değil mi?ebaydan satın alan var mı?bildiğiniz güvenli satıcı var mı

Bu cihazları media player a benzetirsek biraz ayıp olur :) Neredeyse bilgisayar haline geldiler. Flash PC :)

GK802 için ubuntu , tüm hızlandırmalar ve donanım aktif. Arkadaş paylaştı geçende vidyoyu.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ghud2WABw8#!

Linaro grup arı gibi çalışıyor. Hibrit stabil romlar çıkar yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 6 Mart 2013; 0:24:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Arkadaşlar bu konuyu yeni gördüm.Medya player yerine bu cihazı almak daha mantıklı değil mi?ebaydan satın alan var mı?bildiğiniz güvenli satıcı var mı

Bu cihazları media player a benzetirsek biraz ayıp olur :) Neredeyse bilgisayar haline geldiler. Flash PC :)

GK802 için ubuntu , tüm hızlandırmalar ve donanım aktif. Arkadaş paylaştı geçende vidyoyu.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ghud2WABw8#!

Linaro grup arı gibi çalışıyor. Hibrit stabil romlar çıkar yakında.

Medya playerler pahalı bunlar ucuz.Medya playerlerin yaptığının kat kat fazlasını yapıyor.Ebaydan mk802 llls modelini almayı düşünüyorum.yaklaşık 55 dolar.fazla değil.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.