Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: musamk

Bizzat kullanıyorum ve biliyorum ki, her türlü medya işlevini kusursuzca yerine getiriyor. Forumda sayfalarca tartıştık,yardımlaştık. Ağdan yüksek bitrate 1080p filmleri rahatlıkla izliyorum (10gb a kadar). İyi bir ethernetiniz olması yeterli. Bu işe meraklı, özverili bir sürü yazılımcı her gün yeni şeyler geliştiriyorlar bu cihazlara. Stabil ve yüksek optimizasyonlu linux imajları çıkması an meselesi. Ses özelliği çok gelişmiş değil ama hangimiz evine kablo karmaşaşıyla 5+1 , 7+1 ses sistemi kuruyor. Kuranlar ne kadar kullanıyor bu sistemleri. Ne kadar gerekli.

Bu iş raspberry ile başladı, o zamandan beri takip ediyorum, geek oyuncağıydı. Bilgisayar kullanmayı düşündüğümüz bir proje için gerekliydi. Son iki senedir alıp başını gitti bu cihazlar. Multimedya özellikleri gelişti. 100 lira gibi bir fiyattan bahsediyoruz. Fiyat/Performans şu an hiçbir cihazla karşılaştırılamaz. Birçok insan internet , msn, facebook ve benzeri uygulamar için evine en az 500$ verip pc alıyor, 100 liralık bu cihazlar fazla fazla yeter bu kişiler için. Yakınlarıma da aldırdım.

Media Player almak isteyenler, hangi ürünü nereden, ne kadara alacaklarını yazarlarsa daha net cevaplar verebiliriz.

Sen ne iki yüzlü bi adamsın yahu musamk? Kendin defalarca demedin mi beni blokladın diye? Dayanamayıp gene cevap yazmışsın çaktırmadan, ama mesajlar alt alta gelince kabak gibi ortaya çıkmış yalanın naber? :)

Bu cihazları ufak diye övenlere gelince, cihaz ufak, usb hub idi, usb ethernetti, mouse alıcı vericisiydi hdmi kablosuydu derken cihazın ufak olmasının hiç bir anlamı kalmıyor. Ayrıca çok ufak boyutta media playerlarda mevcut (içine hdd almayan yada 2.5" hdd alan cinsleri). Siz mediaplayer diyince Popcorn C200 gibi bluray sürücüsü ve harddisk barındıran devasa set top cihaz mı hayal ediyorsunuz yalnızca?

musamk 5+1 ses ne kadar gerekli diyerek zaten kendi görüşünün ne kadar açık olduğunu tekrar beyan etmiş oldu. Annesi / Kızarkadaşı / Eşi (Hiç sanmıyorum ya!) müsade etmiyor herhalde salona 5.1 sistem kurmaya :) Onu geçtim, 5.1 ses almak için home theater tek yol değil ki, soundbar denen bir şey var TV nin altına koyuyorsun al sana 5.1 ses. Tabi bunun için bu aptal cihazların 5.1 ses desteklemesi lazım. E android cep telefonu için geliştirilmiş bir sistem, adamlar tabikide 5.1 ses desteği gibi konularla hiç ilgilenmedi.

Ağdan yüksek bitrateli 1080p film demiş, ama 10GB a kadar. Yahu DTS sesli olupta 10Gb altında 1080P mkv film mi var? Hiç bir release grubu DTS li film için 8-9 Gb altında sürüm yapmaz, film 1:30 saatten azıcık uzunsa boyutu 10Gb civarında olur. Bu aletlerin dahili wifi si zaten düzgün çalışmıyor, wifi ile 10Gb mkv izlenmiyor bu cihazlar ile. USB ethernetlerinde çoğu 6mbitten yukarı çıkamıyor, gene film izleyemezsiniz. Tam dipsiz kuyu yani!

Hiç bir işi tam doğru düzgün yerine getiremeyen bir cihazı herşeyi tam yapıyor gibi överlerse bende böyle dayanamaz ağzımı açarım, sonrada şakacıktan bloklar bazıları beni :)

Blok kaldırmak zorunda kaldım, defalarca uyarmama rağmen, sataşıyorsun, blok olsun olmasın, çıkış yapıldığında senin saçma mesajlarını görebiliyorum. Üslubuna dikkat et, terbiyesizlik etme. Merak ediyorum senin evde sivilce sıkmaktan başka bir gayret, uğraşın var mı. Şu konuya bir tane yapıcı işe yarar yorumunu göremedim. Terbiyesizce ona buna çirkin şekilde laf atıyorsun ( terbiye verilmediyse yapılacak pek bir şey yok ) 10gb altında 1080p film mi varmışmış. DTS den bahsettim mi hiç. Görende herkes evinde 20gb lık yüzlerce film arşivi yapıyor sanacak. Bırakın 10gb ı hala arşivlerin %90 ı divx ve türevidir. Çoluk çocuk yüzünden ne hallere geliyor konular. Nüfus örneğiyle falan yaş sınırı koymak lazım bu konulara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 6 Mart 2013; 18:38:00 >

• quote:

Niye böyle riskli işlere giriyorsunuz ki? Gidin geekbuying.com dan paypal ile alın, sahte mi orjinal mi derdi olmasın. 45$ MK808 + 20 küsur da rc12 = 67-68$ desen 120 tl ediyor. 10 tl için ebayden çaynapost ile ne idüğü belirsiz ürün almaya değer mi?

hesapladim 36TL fark oluyor zannedersem dediginiz gibi geekbuying'den siparisi verecegim hemde daha hizli gelecektir diye tahmin ediyorum.
  • http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dark-cine-mania-xs--dkmpcinxs--full-hd-1080p-harici-media-player.aspx

MP4 player dan bozma cihazı , kıyasladığı aletlere bakın.

Sakın böyle bir şey almayın. Bu konudaki bahsettiğimiz teknolojilerden uzaktan yakından ilgisi yok bu cihazların.
  • quote:

quote:

Bizzat kullanıyorum ve biliyorum ki, her türlü medya işlevini kusursuzca yerine getiriyor. Forumda sayfalarca tartıştık,yardımlaştık. Ağdan yüksek bitrate 1080p filmleri rahatlıkla izliyorum (10gb a kadar). İyi bir ethernetiniz olması yeterli. Bu işe meraklı, özverili bir sürü yazılımcı her gün yeni şeyler geliştiriyorlar bu cihazlara. Stabil ve yüksek optimizasyonlu linux imajları çıkması an meselesi. Ses özelliği çok gelişmiş değil ama hangimiz evine kablo karmaşaşıyla 5+1 , 7+1 ses sistemi kuruyor. Kuranlar ne kadar kullanıyor bu sistemleri. Ne kadar gerekli.

Bu iş raspberry ile başladı, o zamandan beri takip ediyorum, geek oyuncağıydı. Bilgisayar kullanmayı düşündüğümüz bir proje için gerekliydi. Son iki senedir alıp başını gitti bu cihazlar. Multimedya özellikleri gelişti. 100 lira gibi bir fiyattan bahsediyoruz. Fiyat/Performans şu an hiçbir cihazla karşılaştırılamaz. Birçok insan internet , msn, facebook ve benzeri uygulamar için evine en az 500$ verip pc alıyor, 100 liralık bu cihazlar fazla fazla yeter bu kişiler için. Yakınlarıma da aldırdım.

Media Player almak isteyenler, hangi ürünü nereden, ne kadara alacaklarını yazarlarsa daha net cevaplar verebiliriz.

Sen ne iki yüzlü bi adamsın yahu musamk? Kendin defalarca demedin mi beni blokladın diye? Dayanamayıp gene cevap yazmışsın çaktırmadan, ama mesajlar alt alta gelince kabak gibi ortaya çıkmış yalanın naber? :)

Bu cihazları ufak diye övenlere gelince, cihaz ufak, usb hub idi, usb ethernetti, mouse alıcı vericisiydi hdmi kablosuydu derken cihazın ufak olmasının hiç bir anlamı kalmıyor. Ayrıca çok ufak boyutta media playerlarda mevcut (içine hdd almayan yada 2.5" hdd alan cinsleri). Siz mediaplayer diyince Popcorn C200 gibi bluray sürücüsü ve harddisk barındıran devasa set top cihaz mı hayal ediyorsunuz yalnızca?

musamk 5+1 ses ne kadar gerekli diyerek zaten kendi görüşünün ne kadar açık olduğunu tekrar beyan etmiş oldu. Annesi / Kızarkadaşı / Eşi (Hiç sanmıyorum ya!) müsade etmiyor herhalde salona 5.1 sistem kurmaya :) Onu geçtim, 5.1 ses almak için home theater tek yol değil ki, soundbar denen bir şey var TV nin altına koyuyorsun al sana 5.1 ses. Tabi bunun için bu aptal cihazların 5.1 ses desteklemesi lazım. E android cep telefonu için geliştirilmiş bir sistem, adamlar tabikide 5.1 ses desteği gibi konularla hiç ilgilenmedi.

Ağdan yüksek bitrateli 1080p film demiş, ama 10GB a kadar. Yahu DTS sesli olupta 10Gb altında 1080P mkv film mi var? Hiç bir release grubu DTS li film için 8-9 Gb altında sürüm yapmaz, film 1:30 saatten azıcık uzunsa boyutu 10Gb civarında olur. Bu aletlerin dahili wifi si zaten düzgün çalışmıyor, wifi ile 10Gb mkv izlenmiyor bu cihazlar ile. USB ethernetlerinde çoğu 6mbitten yukarı çıkamıyor, gene film izleyemezsiniz. Tam dipsiz kuyu yani!

Hiç bir işi tam doğru düzgün yerine getiremeyen bir cihazı herşeyi tam yapıyor gibi överlerse bende böyle dayanamaz ağzımı açarım, sonrada şakacıktan bloklar bazıları beni :)

Usb çoklayıcıya gerek yok. Ben telefon ile kontrol ediyorum. Ethernete de gerek yok HDD usb ye taktığımda hem ekstre USB bağlantıya gerek kalmıyor hemde ağdan film izlememe gerek yok. Skype, instagram, twitter vs hepsini kullanıyorum. NFS Most Wanted oynuyorum. Ofice programlarını açıp düzenleyebiliyorum. Maillerime bakabiliyorum bana fazlası ile yetiyor. Sen neler yapabilirsin link verdiğin cihazla? :) Komik olmayın bu cihazları beğenmiyorsanız bu konuda ne işiniz var? Konuyu kirletmeyin.

• Bu cihazları ben de çok beğeniyorum ancak medya oynatma konusunda Cinemania XS'ten daha iyi değiller. Üstelik cinemania XS benim ufak tefek flv videoları oynatmak için kullandığım ikinci medya oynatıcım. Dune ile hiç kıyaslamıyorum bile. MK808'de kameranın sağa veya sola hareketlerinde hala bir akıcılık problemi mevcut. HD filmlerde film meraklısını tatmin edecek cihaz değilş fakat standart çözünürlükte güzel. Youtube videolarında ise Dune'dan falan çok daha iyi (görüntü kalitesi hariç). Film seyretme dışındaki her şeyde mükemmel bir cihaz. Filmlerde eh işte...

Ses mevzusuna hiç girmek istemiyorum. Tüplü televizyona dönerim yine de ses sisteminden vazgeçmem. Ben kompakt sistemleri bile ses siteminden saymıyorum.

Bu arada benim gigabit ethernet adaptörü geldi ve cihaz tanımadı. Sebebi de benim sipariş ettiğim Arkview marka ürün yerine aynısının tıpkısı markasız bir ürün gelmiş olması. DealExtreme'e şikayet açtım, yanıt bekliyorum.

• Bu cihazlara hiç media player gözüyle bakmadım, alayım da medya oynatsın diye aklımdan geçmedi. Çok film seyreden, arşivleyen biri de değilim. Aklıma gelirse online siteleri açar film izlerim. 1080p film izleme, ağdan 1080p stream işi hep deneme amaçlı. Alet neler yapabilir onun merakıyla yapıyorum. Şu ana kadar bir problem de görmedim. Medya player olarak düşünmediğim için DTS veya sizin cihazınızda farkettiğiniz hızlı sahnelerdeki problem (bende olmuyor ya da ben farkedemiyorum) pek umrumda değil.

Cihazın teknik tarafıyla ilgileniyorum.Benim için bu cihaz, cebimde gezdirebileceğim, programlayabileceğim, elektromekanik sistemleri kontrol edebileceğim, tam bir linux dağıtımı ile görsel programlama yapabileceğim bir bilgisayar. Mikrodenetleyicilerden , ebat büyümüden komple bilgisayar seviyesine geldik.

Birçok insan için , çok ileri seviye programlar kullanmıyorlarsa, windows pc nin yaptığı hemen hemen her şeyi yapabilir. 100 lira verip tv lerini bilgisayara çevirebilirler.

Ama media player örnekleri verince, sanki elma ile armutu kıyaslıyormuşuz gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamk -- 6 Mart 2013; 23:17:20 >

• quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/dark-cine-mania-xs--dkmpcinxs--full-hd-1080p-harici-media-player.aspx

MP4 player dan bozma cihazı , kıyasladığı aletlere bakın.

Sakın böyle bir şey almayın. Bu konudaki bahsettiğimiz teknolojilerden uzaktan yakından ilgisi yok bu cihazların.

Mp4 den bozmaymis, bilmedigin konularda ahkam kesme rezil olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

"USB ethernetlerinde çoğu 6mbitten yukarı çıkamıyor" demişsiniz sizin önereceğiniz şu aşamada kullanılacak en iyi usb ethernet hangisi tabikş mk808 destekli olması gerekiyor

• Ethernet olarak önce burada tavsiye edilen beyaz bir cihaz aldım. 25 TL idi. Android tanıyor ama bir süre sonra kitleniyor ve USB 1.1 arayüzüne sahip olduğu için maximum çıkabileceği hız 10 Mbit. Sonra yine buradaki bir tavsiye ile Edimax EU-4208 Modelini aldım. Şu anda Ağ üzerindeki NAS cihazımdan 1080p filmleri rahatça oynatabiliyorum. Kitlenme olmuyor. Cihaz 24 saat açık duruyor zaten. Tv den ilgili HDMI kanalını açıp kullanabiliyorum. Önceki adaptörde kısa sürede kitleniyordu. PC ye bağlayıp test ettim Ethernet cihazını 11 Mb/sn yani 92 Mbit hıza ulaşabiliyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Edimax EU-4208 USB Etherneti. Not: Note 2 cihazlarda stock kernel ile çalışmıyor. Sürücü yüklenmiş cihazlarda farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakc

Ethernet olarak önce burada tavsiye edilen beyaz bir cihaz aldım. 25 TL idi. Android tanıyor ama bir süre sonra kitleniyor ve USB 1.1 arayüzüne sahip olduğu için maximum çıkabileceği hız 10 Mbit. Sonra yine buradaki bir tavsiye ile Edimax EU-4208 Modelini aldım. Şu anda Ağ üzerindeki NAS cihazımdan 1080p filmleri rahatça oynatabiliyorum. Kitlenme olmuyor. Cihaz 24 saat açık duruyor zaten. Tv den ilgili HDMI kanalını açıp kullanabiliyorum. Önceki adaptörde kısa sürede kitleniyordu. PC ye bağlayıp test ettim Ethernet cihazını 11 Mb/sn yani 92 Mbit hıza ulaşabiliyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Edimax EU-4208 USB Etherneti. Not: Note 2 cihazlarda stock kernel ile çalışmıyor. Sürücü yüklenmiş cihazlarda farklı olabilir.

bu ürün mü ?

fiyatı uygun mu? daha dusuk olan yer var mı ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/edimax-eu-4208-rj-45-10-100mbps-lan-porttan-usb-78675415

• evet bu ürün.bende yaklaşık bu fiyata aldım.
  • Bugün XTV 1.2 FW Kurdum
    http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=1609

Bu adamın fw ları genelde yarım yamalak oluyor, kurduktan sonra bir kaç işlem yapmak gerekiyor. Ancak XTV de iyice çuvallamış, launcher yok, moborobo ile restore atmadan birşey yapamıyorsunuz. Moborobo ile cihaz TV ye bağlıyken birde laptop / pc ye bağlayıp işlem yapmak gerekiyor. Kurduğuma kuracağıma pişman oldum ya neyse.

2TB lik harddiskte bulunan eski filmlerden bir kaç deneme yaptım, hepsinide videoya kaydettim tabiki. Nezle olduğum için sesli anlatım vs beklemeyin, kuru kuru oynattım filmleri, ne montaj ne müzik var. Videoda biraz baştan savma ancak MK808 almak isteyenler veya yeni fw kurmak isteyenler için faydalı olur diye düşündüm.

Beklendiği gibi, bazı videolarda frame kaybı yaşamadan oynatırken, bazı videolarda takılmalar var. Bazı videolarda hafif ses senkronizasyon sorunu var. MX Player H/W+ özelliği her videoda çalışmıyor. İleri geri sarmalarda büyük problem var. Yinede bu son fw ve yeni kernel ile eskisine nazaran daha başarılı buldum.

USB Ethernetim 1-2 güne gelir. Geldikten sonra ağ üzerinden film oynatma performansınıda incelerim.

Video linki
    http://youtu.be/SJxfmPRE2eA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 7 Mart 2013; 11:18:11 >

• quote:

Bugün XTV 1.2 FW Kurdum

Bu adamın fw ları genelde yarım yamalak oluyor, kurduktan sonra bir kaç işlem yapmak gerekiyor. Ancak XTV de iyice çuvallamış, launcher yok, moborobo ile restore atmadan birşey yapamıyorsunuz. Moborobo ile cihaz TV ye bağlıyken birde laptop / pc ye bağlayıp işlem yapmak gerekiyor. Kurduğuma kuracağıma pişman oldum ya neyse.

2TB lik harddiskte bulunan eski filmlerden bir kaç deneme yaptım, hepsinide videoya kaydettim tabiki. Nezle olduğum için sesli anlatım vs beklemeyin, kuru kuru oynattım filmleri, ne montaj ne müzik var. Videoda biraz baştan savma ancak MK808 almak isteyenler veya yeni fw kurmak isteyenler için faydalı olur diye düşündüm.

Beklendiği gibi, bazı videolarda frame kaybı yaşamadan oynatırken, bazı videolarda takılmalar var. Bazı videolarda hafif ses senkronizasyon sorunu var. MX Player H/W+ özelliği her videoda çalışmıyor. İleri geri sarmalarda büyük problem var. Yinede bu son fw ve yeni kernel ile eskisine nazaran daha başarılı buldum.

USB Ethernetim 1-2 güne gelir. Geldikten sonra ağ üzerinden film oynatma performansınıda incelerim.

Video linkini yükleme bitince mesaja ekleyeceğim.

USB Ethernetim 1-2 güne gelir. demişsiniz..

siz hangi model sipariş ettiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: akoray

mk808 için kullandığım 5 volt 2 amper adaptörüm bozuldu, Türkiye den internetten alabileceğim yer konusunda bilgisi olan arkadaş var mı? Yanıt için şimdiden teşekkürler...

Acaba bu iş yapar mı?

http://dx.com/p/dual-usb-ac-power-adapter-for-iphone-ipad-white-eu-plug-110-240v-183119
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Bugün XTV 1.2 FW Kurdum

Video linkini yükleme bitince mesaja ekleyeceğim.

USB Ethernetim 1-2 güne gelir. demişsiniz..

siz hangi model sipariş ettiniz..

Ben DX den driver cd si olmayan beyaz etherneti sipariş ettim. Tam 100 mbit olan mı çıkıcak artık biraz şans meselesi.

http://dx.com/p/usb-2-0-male-to-10-100mbps-rj45-lan-ethernet-network-adapter-dongle-for-android-notebook-pc-white-170753

Ben onay vermeden maceraya atılıp satın almayın, az kaldı yarın veya ertesi gün kesin gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 7 Mart 2013; 11:09:41 >

• Arkadaşlar bende mk802 iiiS cihazım ile ilgili ilk izlenimlerim ile kafama takılan soruları paylaşmak istiyorum.

-Öncelikle cihaz gayet stabil çalışıyor beklediğimden iyi açıkcası. Tvyo, youtube performansı gayet tatmin edici.

-Yanında T3 air mouse almıştım alışmakta zorlandım. Orta tuşa 2 kez bastığımda artık basmaya gerek kalmadan hareket edebiliyor. fakat g-sensor olayını çözemedim acaba bunu telefonda oyun oynar gibi kullanamz mıyız?

-2 tane oyun denedim, TempleRun ve Subway surfers fakat oyuna girmek için menuye geldiğinde airmouse sol tuş çalışmıyor, bu nedenle oyunları başlatamadım. Çözümünü bilen var mıdır?

-Bildiğiniz gibi mk802 iiiS de adaptor gelmiyor. Ben tv den usb ile güç besliyorum. Cihaza da 2,5" 320 gb hdd bağladım çalıştı fakat tv nin usb sine etkisi olur diye çıkarttım. Bu cihaz için adaptör tavsiyesi olan varmı acaba? Elimdeki eski bir telefona ait Usb priz ile kullanabilir miyim. Tam voltaj/amper değerleri nedir? Hdd yi mk802 ye yada en olmadı modem'in usb sine bağlayıp, modemden kablo ile mk802'ye bağlantı kuracağım. Böylece ev ağı oluşturmuş olurum pc - modem - mk802 arasında.

-IpTv oynatmak için uygun program bulamadım tümünü denesem de elimdeki linkleri çalıştırmadı. Şu ana kadar denediklerim: Mxvideo, Vplayer, Daroon, iptv, streamplayer.. Pc de simpleTv nin açtığı linkleri açabilen bir iptv uygulaması tavsiyelerinizi bekliyorum.

-Arşivimde 10gb ve üstü çok fazla bluray kalitesinde film olmadığı için üstteki tartışmalarınız hakkında yorum yapamıyorum, 10gb a kadar olan filmleri oynatması, netten stream yapması ve iptv çalıştırması benim için yeterli olacaktır.

-Orjinal rom ile mi kullansam yeni bir rom yüklesem mi ona karar veremedim, acaba çok farkedecek mi

Biraz fazla oldu galiba, yardımlarınızı bekliyorum :)

• En yüksek kalitede 10 dk lık 1.5Gb boyutunda video yükledim Youtube a,
    Sonuç:
    Your video is blocked globally.

Here are the details:

Audiovisual content administered by: 6:08
    MC for Warner Bros.
    Audiovisual content administered by: 1:33
    FOX

Bu heriflerin anlaşmalı olmadığı filmleri seçmek gerekicek anlaşılan.

Derken, dispute claim ile sorun şimdilik çözüldü gibi?

İzlemek isteyenler için video linki:

http://youtu.be/SJxfmPRE2eA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 7 Mart 2013; 11:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Arkadaşlar bende mk802 iiiS cihazım ile ilgili ilk izlenimlerim ile kafama takılan soruları paylaşmak istiyorum.

-Öncelikle cihaz gayet stabil çalışıyor beklediğimden iyi açıkcası. Tvyo, youtube performansı gayet tatmin edici.

-Yanında T3 air mouse almıştım alışmakta zorlandım. Orta tuşa 2 kez bastığımda artık basmaya gerek kalmadan hareket edebiliyor. fakat g-sensor olayını çözemedim acaba bunu telefonda oyun oynar gibi kullanamz mıyız?

-2 tane oyun denedim, TempleRun ve Subway surfers fakat oyuna girmek için menuye geldiğinde airmouse sol tuş çalışmıyor, bu nedenle oyunları başlatamadım. Çözümünü bilen var mıdır?

-Bildiğiniz gibi mk802 iiiS de adaptor gelmiyor. Ben tv den usb ile güç besliyorum. Cihaza da 2,5" 320 gb hdd bağladım çalıştı fakat tv nin usb sine etkisi olur diye çıkarttım. Bu cihaz için adaptör tavsiyesi olan varmı acaba? Elimdeki eski bir telefona ait Usb priz ile kullanabilir miyim. Tam voltaj/amper değerleri nedir? Hdd yi mk802 ye yada en olmadı modem'in usb sine bağlayıp, modemden kablo ile mk802'ye bağlantı kuracağım. Böylece ev ağı oluşturmuş olurum pc - modem - mk802 arasında.

-IpTv oynatmak için uygun program bulamadım tümünü denesem de elimdeki linkleri çalıştırmadı. Şu ana kadar denediklerim: Mxvideo, Vplayer, Daroon, iptv, streamplayer.. Pc de simpleTv nin açtığı linkleri açabilen bir iptv uygulaması tavsiyelerinizi bekliyorum.

-Arşivimde 10gb ve üstü çok fazla bluray kalitesinde film olmadığı için üstteki tartışmalarınız hakkında yorum yapamıyorum, 10gb a kadar olan filmleri oynatması, netten stream yapması ve iptv çalıştırması benim için yeterli olacaktır.

-Orjinal rom ile mi kullansam yeni bir rom yüklesem mi ona karar veremedim, acaba çok farkedecek mi

Biraz fazla oldu galiba, yardımlarınızı bekliyorum :)

mk802IIIs in MK808 den donanımsal bir fark mı var ? mk808 ler 2.5" HDD yi ekstra güç olmadan açmıyor..

• Bilemiyorum hocam fark yok galiba ama belki benim hdd den kaynaklı olabilir, çok ekonomik kendisi tv de de sorunsuz çalışıyordu.
  • Yeni bir android box aldım, ambalajı yok, uzerindede marka ve modelini belirten bir ibare yok. Menusu buhttp://androidyo.com/2012/09/29/ug802-benchmark-photos/

ug802 olabilir. Marketten star TV yüklerken hata verdi sanırım -110 hatası. Bir de buna herhangi bir launcher yükleyip kullanabilir miyiz? Stok launcher berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.