Şimdi Ara

Rixos Premium Bodrum vs Voyage Torba Private

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Voyage'da daha önce kalmıştım ama Rixos'u da denemek istiyorum sizce tekrar Voyage'a mı gitmeliyim yoksa Rixos'tan memnun kalır mıyım?

• tekrar voyage ye gitmelisin. rixox lares de bir hafta kaldım sıkıcı geldi.voyage candır.
  • Hangi Voyage ile Hangi Rixos'u kıyasladığımıza göre bu sorunun cevabı değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Hangi Voyage ile Hangi Rixos'u kıyasladığımıza göre bu sorunun cevabı değişir.

Bodrum diye yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Voyage Belek,Voyage Sorgun,Voyage Türkbükü tesislerinde kaldım. Genel olarak belirli standartları olan otellerdir. Farklı illerde birçok Rixos otelinde de konakladım lakin Rixoslar genel itibariyle bana biraz daha iş seyahati gibi geliyor. Bodrumdaki Voyage de de Rixos'ta da kalmadım fakat Sadece alacarte restorantları için bile voyage tercih edilebilir.
  • Voyage daha iyi ama rixos ta büyük lüks bi otel pişman olmazsın ikisindede

• quote:

Daha önce Voyage Belek,Voyage Sorgun,Voyage Türkbükü tesislerinde kaldım. Genel olarak belirli standartları olan otellerdir. Farklı illerde birçok Rixos otelinde de konakladım lakin Rixoslar genel itibariyle bana biraz daha iş seyahati gibi geliyor. Bodrumdaki Voyage de de Rixos'ta da kalmadım fakat Sadece alacarte restorantları için bile voyage tercih edilebilir.

Merhaba ben Rixos Sungate de kaldım ama ala carte gitmedik. Merak ettğim bu tarz otellerde zaten ne ararsan var yiyecek içecek. Alakartın ekstrası nedir farkı nedir acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki,
    Genellikle Alacarte Restorantların bir konsepti olur.
    Ayrıca çeşitli dünya mutfakları vardır kimi otellerin Yunan,İtalyan,Mexica,Fransız,Türk,Çin vs..
    Örnek vermek gerekirse İtalyan Alacarte restorantına gidip Tortellini,gorgonzola soslu biftek,Lazanya vs..
    Yani Farklı dünya mutfaklarından yemek yeme şansınız olur,farklı lezzetler..
    Bunun yanı sıra sadece et,sadece balık alacartelar da olur bazı otellerde. Buralarda ise envayi tür deniz mahsüllerini tadabilirsiniz.
    Açık büfelerde de balık çıkar lakin 2-3 çeşit olur genelde. Ama sadece balık yapan bir alacarte karides,kalamar,ahtapot,dil balığı,yengeç vs gibi çok daha farklı lezzetler ile buluşabilirsiniz.

Alacarte kimi otellerde ücretsizken kimi otellerde 5-10 € gibi bir ücreti olabiliyor. Sormanızda fayda var.
    Mutfağı ve aşçısı kuvvetli bir otele gidiyorsanız mutlaka Alacarte gidin derim.

• quote:

Şöyle ki,
    Ayrıca çeşitli dünya mutfakları vardır kimi otellerin Yunan,İtalyan,Mexica,Fransız,Türk,Çin vs..
    Örnek vermek gerekirse İtalyan Alacarte restorantına gidip Tortellini,gorgonzola soslu biftek,Lazanya vs..
    Bunun yanı sıra sadece et,sadece balık alacartelar da olur bazı otellerde. Buralarda ise envayi tür deniz mahsüllerini tadabilirsiniz.
    Açık büfelerde de balık çıkar lakin 2-3 çeşit olur genelde. Ama sadece balık yapan bir alacarte karides,kalamar,ahtapot,dil balığı,yengeç vs gibi çok daha farklı lezzetler ile buluşabilirsiniz.

Alacarte kimi otellerde ücretsizken kimi otellerde 5-10 € gibi bir ücreti olabiliyor. Sormanızda fayda var.

Teşekürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revial

Voyage daha iyi ama rixos ta büyük lüks bi otel pişman olmazsın ikisindede

Rixosa baktım yürüme mesafesi çok uzak bazı odaların hocam o yüzden yine daha önce memnun kaldığım Voyage'ı tercih ettim.

• Bende gelecek yaz Bodrum da konaklama yapmak istiyorum fakat, Voyage,Titanic,Rixoss ve Hilton sargıerme arasında seçim yapmak istiyorum sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Bende gelecek yaz Bodrum da konaklama yapmak istiyorum fakat, Voyage,Titanic,Rixoss ve Hilton sargıerme arasında seçim yapmak istiyorum sizce ?

Hocam ailecek gidecekseniz Voyage Torba'nın Private bölümünü tavsiye ederim kesinlikle.

Hizmet, odalar falan herşey 10 numara.
  • Hocam private ile normal torbanın ne farkı var ?

Bir de bütün otel bi yerde mi sanki normal yoldan geçiyormuşun gibi başka bi havuza gitmek için

• quote:

Hocam private ile normal torbanın ne farkı var ?

Bir de bütün otel bi yerde mi sanki normal yoldan geçiyormuşun gibi başka bi havuza gitmek için

Private otelin karşısında başka bir yer. Farklı kapıdan giriyorsunuz.

Yemekler, içkiler, hizmet falan hepsi daha iyi Private bölümünde normal bölümde de kalmıştım daha önce. Mesela Private'da olan içkilerin bazıları normal bölümde yok. Öbür tarafta yapılan hamburgerle, Private'ın restaurantındaki hamburger arasında baya fark var vs vs..

Private müşterisiyseniz normal bölüme giriş yapabiliyorsunuz ama normal müşteriler private bölümüne giriş yapamıyor.

Private'da havuz hemen odaların önünde.https://www.etstur.com/Voyage-Torba-Private

En baştaki büyük yer Private'ın restaurantı. A la Carte öyle açık büfe değil. Somonundan, bifteğine, hamburgerine, tavuk şişine, pidesine bilmemneyine herşey var. Söylüyorsunuz masaya getiriyorlar. Private da odaya da isteyebiliyorsunuz ücretsiz restauranttan. Ben mesela içkileri sürekli odaya istedim telefonla zaten size ayrı Private barının telefonunu veriyorlar ne isterseniz odaya servis oluyor.

Odaların önünde size özel rezerve şezlong oluyor öyle sabah kalkıp şezlong kapma falan derdi yok. Havuz kenarında sürekli bir isteğiniz var mı diye görevliler dolaşıyor.

Normal bölümde Deluxe hariç odalar leş onu belirteyim, kümes gibi 25 metrekare mi ne zaten 2 kişilik normal oda. Biz 3 kişi kalmıştık 3 yatak tüm odayı kapladı zaten yer kalmadı. Normal bölümde kalırsanız da kesinlikle Deluxe odada kalın yoksa eziyet çekersiniz odada.

Private'ın tek kötü yanı deniz normal bölümde olduğu için denize uzak kalıyor ama benim için deniz önemli olmadığından beni etkilemedi. Rixos'da normal odada kaldığınız zaman yürüyeceğiniz kadar yürümezsiniz yine de. İnanılmaz uzak Rixos'da bazı odalar.

• quote:

Hocam private ile normal torbanın ne farkı var ?

Buarada Hilton Sarıgermeyi de sormuşsunuz orada da kaldım.

Ekstra ücretler ödeyip spa kullanmayacaksanız resimlerine aldanıp gitmeyin öyle ahım şahım birşeyi yok. Voyage'daki hizmetin yarısını alamazsınız. Otelin yarısını spa kaplıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 1 Ekim 2017; 14:54:41 >
  • 3 otelde de kalan birisi için Titanic'i öneririm
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Voyage önceliğim yemek kalitesi ve hizmet kalitesini çok övdüler. Kapalı içecekler olsun, snackler olsun baya iyi diye duydum. Sizin Titanic seçme önceliğiniz ne ?

• otelin konumu

yeni bir tesis olması ancak deneyimli, işi bilen ve marka değerine sahip personelin sanki yıllardır orada çalışıyormuş gibi sunduğu hizmet.

Güler yüzlü personel ve hizmet anlayışı

zengin mutfağı, alternatifli içecek menüleri

ve bu yukarıdaki saydıklarımı karşılatan Titanic kalitesi.

söylediğin 2 zincir otel de kemikleşmiş bir yapıda zaten. belirli bir hizmet kalitesi var

ama Titanic'te aynı şekilde kemikleşmiş bir yapıda ve sunduğu hizmet kalitesi diğer 2 sinin çok üzerinde ve bunu yaklaşık 4 yıldır Belekteki otelde iyice hissettiriyor. Bodrum'daki otel de her ne kadar yeni açılan bir tesiste sorunlar baş göster sede bunu neredeyse minimum seviyede tutup, Titanic kalitesini her anlamda misafirine sunuyor. en azından ben bunu Titanic Bodrum'da gördüm.

Rixos = good

Voyage = Better

Titanic = perfect
  • quote:

Şöyle ki,

ben o parayla italyaya fransaya yunanistana gider yerinde yerim yemekleri :)

• Patient93 kullanıcısına yanıt
    Malesef bu paraya hiçbir yere gidemiyorsun dostum. Dolar olmuş 4 lira euro olmuş 4,7 TL. Vizesi uçak bileti oteli ulaşımı yemesi içmesi 5 günlük tatil yurt dışında da 1200 1300 euro dan az olmuyor. Eskiden ucuza yurtdışı tatili yapıyorduk lakin o da yok artık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.