Şimdi Ara

Ritim bozukluğu ve protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan uni 2.siniftayim kilom boyuma göre az olduğu için body ye başlamak istiyorum protein tozu kullanmak istiyorum fakat ben bende henüz başlangıç düzeyinde olan kalpte ritim bozukluğu var herhangi bir ilaç kullanmıyorum ve doktora sordum spor yapmamda herhangi bir sorun yokmuş ama protein tozu zararlı olurmu benim için???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun olmaz

• Spor hocasi 3 aydir protein tozu icmem icin baski yapiyor 52 kilosun yemek yemiyorsun baska yol yok deyip duruyo ama kafami kesse kullanmam

• Kardesim sonra sporu biraktiginda her yerin sarkar arti olarak sagliksiz.Birakin bu isleri dogal yoldan kilo almaya bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: manas22

Arkadaşlar şuan uni 2.siniftayim kilom boyuma göre az olduğu için body ye başlamak istiyorum protein tozu kullanmak istiyorum fakat ben bende henüz başlangıç düzeyinde olan kalpte ritim bozukluğu var herhangi bir ilaç kullanmıyorum ve doktora sordum spor yapmamda herhangi bir sorun yokmuş ama protein tozu zararlı olurmu benim için???

Baslangic duzeyinde olan derken ? Benimde kalp ritmim bozukta.

• quote:

Arkadaşlar şuan uni 2.siniftayim kilom boyuma göre az olduğu için body ye başlamak istiyorum protein tozu kullanmak istiyorum fakat ben bende henüz başlangıç düzeyinde olan kalpte ritim bozukluğu var herhangi bir ilaç kullanmıyorum ve doktora sordum spor yapmamda herhangi bir sorun yokmuş ama protein tozu zararlı olurmu benim için???

bak güzel kardeşim ben senden erken heveslendim bu işlere 92 liyim önceleri bilinçsiz başladım sonuçta bir ayda 18 kilo verdim omuzum çıktı fark etmedim yanlış kaynadı görüntüde bi bozukluk yok ama dokunup bastırınca anlaşılıyo ayrıca bir ayda okadar kilo kaybedince pskolojimde sarsılmıştı o dönem ayrıca geçmek bilmez mide sancılarıda cabası şuan geriye sadece kolumdaki kaslar bir omuz çıkığı ve kırılmış bir heves kaldı yine başlıycam ama doktor kontrolünden sonra yani demem o ki bilinçlenmeden başlama önce bünyeni ve sınırlarını tanı şuan hiç zorlanmadan tek kol 22 kilo ile çalışabiliyorum ama düzensiz olduğu için ilerlemem çok zor bu iş biraz kendini vermeni gerktirir sen sen olbu işlere hızlı girme

• pre-workout ürünleri dışında hiçbir ekbesinin sana sıkıntı çıkartacağını düşünmüyoum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktora sorman daha mantıklı olur bana zararı olmaz gibi geliyor.
    Ama steroidleri dopingleri aklından geçirme kalbin rahatsızsa öbür tarafa direk bilet almış olursun.
  • Öncelikle şunu söyliyim, protein tozu vb. gibi sporcu gıdaları bebek mamaları kadar zararsızdır. Steroidlerle karıştırmayın. Sonuçta bunlar besinlerin protein ve karbonhidrat dışındaki maddelerden izole edilip toz haline getirilmesiyle elde ediliyor.
    Ama vücut geliştirmeye yeni başlayan birinin protein tozuna ihtiyacı olmaz. En azından bi' 3-4 ay geçmesi lazım. Yoksa verdiğin para boşa gider çünkü vücut onu kullanmaz, atmaya çalışır. Ayrıca kilo almak istiyorum demişin, senin ihtiyacın olan şey protein tozu değil gainer yani kilo aldırıcı tozlar.
    Hastalığın hakkında bi yorum yapamıycam doktor sorun yok demişse yoktur diye düşünüyorum. Ama vücut geliştirmeyle ilgili konularda doktorlara güvenme derim ben. Çünkü çoğu besin takviyelerinin ne olduğunu bile bilmiyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Özarslan

pre-workout ürünleri dışında hiçbir ekbesinin sana sıkıntı çıkartacağını düşünmüyoum.

Sebebiyle beraber yorum yaparsanız, merakımı gidermiş olur ve sorun soran arkadaşı tam anlamıyla bilgilendirmiş olursunuz

Düzenleme: Ritim bozukluğu olduğunu görmemişim. Tekrar okuyunca fark ettim, kesinlikle doğru bir yorum çünkü pre-workout ürünlerde, kas hücrelerine suyun çekilip anabolik metabolizmanın hızlanmasına zemin hazırlamak ana temel olduğu için ritim bozukluğuna sahibe bir sporcu bireyin kesinlikle kullanmaması gerek. En azından doktora danışması gerek, doğru yorumunuz için kutlarım, lütfen kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narthyard -- 13 Eylül 2012; 4:02:25 >

• Ritm bozukluğunun sebebi nedir en başta kapaçık bozukluğu falanmı? Spor yapman kalbin için daha faydalı ama protein hakkında bilgim yok dışardan almak varken toza gerek yok ne gerek var doğal yollarla yapmak varken kimyasallara para vermeye...
    Ayrıca ilaç tedavisine gerek yok ise abarttığın kadar büyük bir durum yok ortada ritm bozuklukları yada çarpıntılar sadece hissedilir acı verir ama öldürmez kapakçık yüzündense tabi aynı sorun bendede var emin ol spor yaptıkça inanılmaz farkediyor daha iyi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 13 Eylül 2012; 4:11:11 >
  • 1 ölçek protein tozu ile 4 yumurta da aynı oranda protein var.. doğalını almak senin için zor değilse doğalını al.. abartmazsan zararlı olmaz protein tozu ama doğalı her zaman iyidir.. bende de arada çarpıntı oluyor, 5 senedir vücut çalışıyorum, doktora danış, eko, ekg, holter, efor testine gir, sonuçlarını 2 farklı hocaya göster, eğer tertemiz çıkarsa sonuçlar istediğin gibi spor yap.. ama yine de fazla ağır kilolara, basınçlara girme.. kaldı ki yeni başladığına göre istesende giremezsin.. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

bak güzel kardeşim ben senden erken heveslendim bu işlere 92 liyim önceleri bilinçsiz başladım sonuçta bir ayda 18 kilo verdim omuzum çıktı fark etmedim yanlış kaynadı görüntüde bi bozukluk yok ama dokunup bastırınca anlaşılıyo ayrıca bir ayda okadar kilo kaybedince pskolojimde sarsılmıştı o dönem ayrıca geçmek bilmez mide sancılarıda cabası şuan geriye sadece kolumdaki kaslar bir omuz çıkığı ve kırılmış bir heves kaldı yine başlıycam ama doktor kontrolünden sonra yani demem o ki bilinçlenmeden başlama önce bünyeni ve sınırlarını tanı şuan hiç zorlanmadan tek kol 22 kilo ile çalışabiliyorum ama düzensiz olduğu için ilerlemem çok zor bu iş biraz kendini vermeni gerktirir sen sen olbu işlere hızlı girme

kiloyu neden verdiniz ben anlamadım benim sorunum kilo almada türkiye de yaşamıyorum yurt dışında üniversite de okuyorum okuldan arta kalan zamanda yapmayı düşünüyorum yaşadığım yerdeki bir spor salonuna gideceğim antrenör baya buralarda dereceye falan girmiş rus bi adam onun yardımı ile olacak zaten herşey kendi başıma atılmayacağım bu arada 91 doğumluyum

• Aoruma cevap?

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Kıtmir'

Spor hocasi 3 aydir protein tozu icmem icin baski yapiyor 52 kilosun yemek yemiyorsun baska yol yok deyip duruyo ama kafami kesse kullanmam

Sporu boşuna yapıyorsun düzgün beslenmiyorsan. Vaktine emeğine yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

quote:

Spor hocasi 3 aydir protein tozu icmem icin baski yapiyor 52 kilosun yemek yemiyorsun baska yol yok deyip duruyo ama kafami kesse kullanmam

ben besleniyom bence yeterince ama vucut kilo almayi reddediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Belli miktarda protein alman gerekiyor vücut yapmak istiyorsan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorum ama ne yapiyim ... Agir calismiyorum zaten ... O protein tozlarini icmem ...

Allah'in yiyeceklerinde bile bozulan , korunamayan proteini insan oglunun yaptigi koruyucu maddelerinin adam gibi koruya bilecegine inanmiyorum , guvenmiyorum bu tur insan yapimi sacmaliklara

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biliyorum ama ne yapiyim ... Agir calismiyorum zaten ... O protein tozlarini icmem ...

Allah'in yiyeceklerinde bile bozulan , korunamayan proteini insan oglunun yaptigi koruyucu maddelerinin adam gibi koruya bilecegine inanmiyorum , guvenmiyorum bu tur insan yapimi sacmaliklara

kullanma gez öyle iskelet gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kullanma gez öyle iskelet gibi

Ben halimden memnunum ... Kari da kiz da gozum.de yoktur harika bir fizigim olsa kac yazar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.