|
ben iade ettim arkadaşlar bu grafiklere 41 dolar fazla geldi %50 indirim gelince tekrar alırım diye düşünüyorum. nasıl olsa 20'sinde shadows çıkıyor samuray açlığımız olmayacak. |
|

|
ben iade ettim arkadaşlar bu grafiklere 41 dolar fazla geldi %50 indirim gelince tekrar alırım diye düşünüyorum. nasıl olsa 20'sinde shadows çıkıyor samuray açlığımız olmayacak. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasscannon -- 11 Mart 2025; 17:48:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8989B7211 -- 11 Mart 2025; 18:21:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yer yer ps2-3 grafiklerinden hallice bir oyunu nasıl optimize sorunlu bir şekilde pc'ye çıkarırlar anlamak mümkün değil.. Ps5 zamanı kiralayıp bitirme hatasına düşmüştüm konu desen yok, saçma sapan bir grafik sadece combat için belki çekilir bir oyundu.. Malum sürüm nete düştü sırf nasıl bir rezillik ile karşılaşırım diye bir indirip deneyeceğim. |
Steam yorumları aldatıcı arkadaşlar bakmayın en iyi deneyimi sizler yaşayacaksınız indirip bakın. Giriş seviyesi 4060 ile oynayan bir arkadaş yağ gibi aktığını söylemiş. Çinliler hikaye yüzünden olumsuz yorum yağmuruna tutmuş. Grafikler bir tık gözü yoruyor gibi gözüküyor ona da yapıcak bir şey yok. Bu stüdyo grafiklere aşırı önem veren bir firma değil zaten. |
|
RTX 4070 Tİ Super ile DLSS 4 override ederek 90 fps üzerinde stabil alıyorum bende performans sıkıntısı olmadı. DLSS 4 yapmadan çamur gibi görüntü var 4 ile en azından biraz daha blur kalkıyor idare ediyor. Combatı gayet güzel geldi ama alışması bir tık zaman alacak gibi. Çok yerden yere vurulacak bir oyun değil. Nioh gibi Elden Ring gibi klasik Japon Rpglerini seviyorsanız seversiniz. (onlar gibi saçma sapan bir zorluğu yok tabi) Animasyonlarda ve kamera açılarında o kütükler var ve ben hiç sevmiyorum bu ilkel deneyimleri. Grafikleri dışında eksi yazılacak kısım belki hikaye olabilir. Hikaye anlatımı zayıf gibi geldi bana. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdvocateD -- 12 Mart 2025; 1:6:56 > |
| _____________________________ |
|
Watch the latest Rise of the Ronin trailer, announcing that the open-world action RPG is out now on PC via Steam. It's also already available on PS5 (PlayStation 5).
Set in Japan in 1863, after three centuries of the Tokugawa Shogunate’s reign, the Black Ships of the West descend upon the nation’s borders and the country falls into a state of turmoil. Embark on a historic journey where a masterless warrior, known as a Ronin, must fight to forge their own destiny through the chaos of war and political unrest.
Rise of the Ronin arrives on PC with lots of new features including ultra-wide monitor compatibility, 8K resolution, 120 FPS, 3D audio, and more.
#RiseOfTheRonin #Gaming #Games https://www.youtube.com/watch?v=gJ3guJ8JozM |
|
Güzel aslında oyun çok abartı bir sorun göremedim iyi sistem istiyor anlaşılan. Rise of the Ronin PC gameplay and performance benchmark at 4K, 1440p DLAA/DLSS 4 Quality + DLSS Frame Generation with Ray Tracing and Ultra settings on RTX 5080 + i7 14700F
If you like this content and want to support this channel:
○ You can directly support this channel by joining this channels membership and also receive special perks and bonuses for yourself. More info about perks and bonuses you can find here:
https://www.youtube.com/channel/UCG2fo7J1KGxWLzAe_l8lGjA/join
It will help to support this channel and expand available hardware for content creation. Thank you!
WATCH NEXT:
○ GeForce RTX 5080 Test in 15 Games at 4K and 1440p - https://youtu.be/4RQpzTPBvWQ
○ NVIDIA DLSS 4 Super Resolution Test in 5 Games - https://youtu.be/dwv2jaa5yPE
Timecodes:
○ 0:00 - 4K DLAA, DLSS FG Off, Ray Tracing On, Ultra Settings
○ 1:59 - 4K DLAA, DLSS FG Off, Ray Tracing Off, Ultra Settings
○ 4:04 - 4K DLSS 4 Quality, DLSS FG Off, Ray Tracing On, Ultra Settings
○ 6:18 - 4K DLSS 4 Quality, DLSS FG On, Ray Tracing On, Ultra Settings
○ 8:21 - 1440p DLAA, DLSS FG Off, Ray Tracing On, Ultra Settings
○ 10:14 - 1440p DLAA, DLSS FG On, Ray Tracing On, Ultra Settings
Full specs:
CPU: Intel Core i7-14700F
GPU: Asus TUF Gaming RTX 5080 OC 16GB
RAM: 32GB (4x8) DDR4 3600MHz CL16
Motherboard: Asus PRIME B760-PLUS D4
SSD: Kingston NV1 1TB NVMe M.2
PSU: be quiet! Pure Power 11 700W
CPU Cooler: be quiet! Dark Rock 5
Case: be quiet! Silent Base 601
#riseoftheronin #rtx5080 #benchmark https://www.youtube.com/watch?v=9wW0lV-xiew |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7EF373E9 -- 13 Mart 2025; 14:21:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
RTX 3060TI ile DLSS kalite ve standart ayarda 60 fps ye kilitledim sıkıntısız oynuyorum. DLSS sayesinde yine güzel bir görüntü elde edilebiliyor. Bahsedildiği kadar da vasat değil görsellik kabul edilebilir buldum. Adamların diğer oyunları ile aynı aşağı yukarı. |
|
2K DLAA 60FPS Yüksek ayar oynuyorum bir sıkıntı yok. |
|
60 a kitleyince sıkıntı yok hocam yağ gibi akıyor dlss sayesinde. map bayağı büyük gibi duruyor yokohamaya geldim ilk büyük şehire. çok oyun geldi hangisini bitireceğiz? shadows gelecek daha ondan sonra part 2 |
|
Ben bir yandan FF XVI oynuyorum. Bir yandan bunu karman çorban oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|