Şimdi Ara

Rijkaard'a macta niye saldırdılar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk tribünle birşeyler olmustu mac sonunda da kavga. niye saldırdılar adama? rijkaardda mac sonu bir sorunum yok ben şikayetçi değilim dedi. valla düzgün adam. bülent uygun,tolunay kafkas,yılmaz vural falan olsaydı canlı yayın neler derlerdi kim bilir

• onlar olsaydı o fizikle neler yapardı :))
  • Ya bildiğin ayıoğluayı ya tutmuş riijkardın atkısını çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

Ya bildiğin ayıoğluayı ya tutmuş riijkardın atkısını çekiyo

Kim çekti? Bende gördüm ama kimin çektiğini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

Ya bildiğin ayıoğluayı ya tutmuş riijkardın atkısını çekiyo

Kim çekti? Bende gördüm ama kimin çektiğini görmedim.

Sivas yardımcı antrenörüydü sanırım.
  • barış çıkarken üstüne yürüdü sivas yedek kulübesi rijkaard da oyuncusunu korumak için daldı oraya tabi oradan malzemeci kılıklı bi hanzo asıldı boynundaki atkıya..
  • rijkaard da kalıplı adam haaters bir anına denk gelseydi sonu pek iyi olmazdı o ayının
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet barisa saldiriyorlar diye orda cekti aldi sonra dagdan inmis biri antenörmü nedir adam atkisini cekiyor rezillik:)
  • rijkaard efendi adammış, bi koysa uçardı adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

rijkaard da kalıplı adam haaters bir anına denk gelseydi sonu pek iyi olmazdı o ayının

what the f.ck felan diodu zaten
  • vay be adam oyuncusunu korumak için kaç kişiyi karşısına alıyo bi de koruduğu oyuncu bunun farkında olsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

vay be adam oyuncusunu korumak için kaç kişiyi karşısına alıyo bi de koruduğu oyuncu bunun farkında olsa ...

+

Koruduğu oyuncu oyuncu olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

vay be adam oyuncusunu korumak için kaç kişiyi karşısına alıyo bi de koruduğu oyuncu bunun farkında olsa ...

+

• quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

+

Yalnız kaldığında ne yaparsın diye sorduğumuzda espirili bir dille yanıt veriyor ``Bir filozof gibi hayatın anlamını bulmaya çalışırım.``

boş insan değil öyle demeyin

• ilk önce rijkaard sivaslıyı ensesinden kavrayıp itiyor sonra eleman atkıyı çekiyor iyi izlemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

ilk önce rijkaard sivaslıyı ensesinden kavrayıp itiyor sonra eleman atkıyı çekiyor iyi izlemek lazım

Evet aynen öyle.
  • maçın son anlarında barışın rakibine attığı tekme tarzı hareket hiç hoş değildi nedeninide anlayamadım son dakika golü olması gerek
  • quote:

ilk önce rijkaard sivaslıyı ensesinden kavrayıp itiyor sonra eleman atkıyı çekiyor iyi izlemek lazım

rijkaard kedi alır gibi yapışıyo enseye
  • benim elini kolunu sallaması komiğime gitti s...tir lan dermiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

quote:

rijkaard kedi alır gibi yapışıyo enseye

bunu samiyendeki gs-fb maçında semih ardaya yaptıgında,semih iyi niyetiyle ardayı ensesinden cekti diyolardı fenerliler:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.