Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iek

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Valla open world pvp alanlarına geçtikten sonra oyun daha da zevklendi. PvP'de iş yapamıyorum diyen Warrior kesinlikle uygulasın
    http://forums.riftgame.com/showthread.php?95264-How-to-level-a-Warrior-*Devs-Sticky

Kendi levelimden 2-3 level düşük 2 vs 1 çok rahat yapıyorum. 31'im ben, 27 ve 28 level ranger half hp ile yakaladı. Tekini öldürdüm diğeri zor kurtuldu ben öldüm. Tabi teki sabo olduğu için yavaşlayınca çok büyük dezavantaj olmuştu.

Başka classlar açasım vardı bu buildden önce ama coştum gittim bundan sonra.

Dostum bir ara rouge içinde güzel bir build paylaşırmısın :)

http://forums.riftgame.com/forumdisplay.php?62-Rogue-Discussion

Valla takip etmiyorum ama yukarıdaki linkten arayabilirsin.

• quote:

quote:

Valla open world pvp alanlarına geçtikten sonra oyun daha da zevklendi. PvP'de iş yapamıyorum diyen Warrior kesinlikle uygulasın
    http://forums.riftgame.com/showthread.php?95264-How-to-level-a-Warrior-*Devs-Sticky

Kendi levelimden 2-3 level düşük 2 vs 1 çok rahat yapıyorum. 31'im ben, 27 ve 28 level ranger half hp ile yakaladı. Tekini öldürdüm diğeri zor kurtuldu ben öldüm. Tabi teki sabo olduğu için yavaşlayınca çok büyük dezavantaj olmuştu.

Dostum bir ara rouge içinde güzel bir build paylaşırmısın :)

Sen teamspeak gel ayarlarız bi rogue buildi.

• quote:

Sana dedik warrior OP diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

quote:

Abi benden düşük levelli adamlar. Olsun o kadar da. Ha güçsüz sınıflar var orası doğru. 32 rogue ile vsde kazanmıştım mesela bugün. Rift Surge diye bir skill var RB'de tam DPS skilli. Kaçan olmuyor elimden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZuhalteR

quote:

Abi benden düşük levelli adamlar. Olsun o kadar da. Ha güçsüz sınıflar var orası doğru. 32 rogue ile vsde kazanmıştım mesela bugün. Rift Surge diye bir skill var RB'de tam DPS skilli. Kaçan olmuyor elimden

Bari Rogueleri kesme az insaf et yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waResurge -- 19 Mart 2011; 8:52:21 >

• sonunda bende varım mage açtım , pyro , archon , elemantal.dps olarak iş görürmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

sonunda bende varım mage açtım , pyro , archon , elemantal.dps olarak iş görürmü ?

Görür görür. Pyro sağlam dps gerçekten.
  • Şanssızlığın bu kadarı oynuyordum bilgisayar kapandı ve açamıyorum :) Laptop'a yüklemekteyiz 256MB Ekran Kartı GeForce 9300M Notebook versyon. oynatırmı bu oyunu sizce?
  • quote:

Şanssızlığın bu kadarı oynuyordum bilgisayar kapandı ve açamıyorum :) Laptop'a yüklemekteyiz 256MB Ekran Kartı GeForce 9300M Notebook versyon. oynatırmı bu oyunu sizce?

Valla oyunda öyle bir motor kullanılmış ki her türlü bilgisayara uygun. En düşük değerlerde + düşük çözünürlükte kaldırmayan bilgisayarın olacağını sanmıyorum. Göz zevkinize uygun olmaz orasına birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 19 Mart 2011; 20:53:13 >
  • quote:

quote:

Şanssızlığın bu kadarı oynuyordum bilgisayar kapandı ve açamıyorum :) Laptop'a yüklemekteyiz 256MB Ekran Kartı GeForce 9300M Notebook versyon. oynatırmı bu oyunu sizce?

Valla oyunda öyle bir motor kullanılmış ki her türlü bilgisayara uygun. En düşük değerlerde + düşük çözünürlükte kaldırmayan bilgisayarın olacağını sanmıyorum. Göz zevkinize uygun olmaz orasına birşey diyemem.

aynen bende yenı sıstem almıstım ama ekran kartından kaynaklanan bır problemle karsılastım ve kasayı gerı gonderdım. su anda eskı sıstemımle oynuyorum ve en ufak bır sorun yok oyunda... kasa gelınce ultra keyfıne doyum olmucak ınsallah D

• Anladım demekki lanet olası laptop'un fanında sorun var ondan kasıyor arkasında çay demlemeyi düşündüm tek yol laptopun arkayı açıp temizlemek gibi görünüyor
  • quote:

Anladım demekki lanet olası laptop'un fanında sorun var ondan kasıyor arkasında çay demlemeyi düşündüm tek yol laptopun arkayı açıp temizlemek gibi görünüyor

Vallahi adam akıllı oyunda kalamadın ya. Bi temizlik şart senin laptop'a.
  • bende 3-4 gündür doğru düzgün giremedim hiç oyuna biraz önce yolladıgınz linkteki videolara bakıyodumda warriorda bende riftblade + reaver kullanıyorum kendime heal skili tarzında bir skilim varmı 3dk da bir pot basarak kasıyorum suan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauf07

bende 3-4 gündür doğru düzgün giremedim hiç oyuna biraz önce yolladıgınz linkteki videolara bakıyodumda warriorda bende riftblade + reaver kullanıyorum kendime heal skili tarzında bir skilim varmı 3dk da bir pot basarak kasıyorum suan :)

Savaş halinde olmadığın zaman can doldurabileceğin içecekler var onlardan al. Pot'u çok acil zamanlara sakla.
  • Arkadaşlar mage classında sağlam aoe yapan built önerileriniz var mı acaba ?
  • 11 Saatlik Rift maceramdan memnun kaldım 16 level oldum warfrontlar zevk verdi warrior kasıyorum oyunda tek şu ana kadar delirdiğim nokta ölünce bir daha cesetinin yanına gitmesi ve bazen tekrar ölmek durumunda kalmak
  • quote:

11 Saatlik Rift maceramdan memnun kaldım 16 level oldum warfrontlar zevk verdi warrior kasıyorum oyunda tek şu ana kadar delirdiğim nokta ölünce bir daha cesetinin yanına gitmesi ve bazen tekrar ölmek durumunda kalmak

Uzak bir yerde ölürsen mezarına gitmene gerek yok. Ruh halindeyken ordaki npc'ye tıklayıp hallediyorsun sadece soul'un azalıyor ve daha çok para ödemek zorunda kalıyorsun.
  • quote:

11 Saatlik Rift maceramdan memnun kaldım 16 level oldum warfrontlar zevk verdi warrior kasıyorum oyunda tek şu ana kadar delirdiğim nokta ölünce bir daha cesetinin yanına gitmesi ve bazen tekrar ölmek durumunda kalmak

Benim en kıllandığım tarafı mobları öyle bir dizmişlerki, öldürmeden geçmek istediğin yerlerde aralarından gitmek labirentte gitmekten zor. Bir tanesine yakalandınmı kaçayım derken bütün hepsini topluyorsun etrafına. Gel de çıldırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozuzman

quote:

Benim en kıllandığım tarafı mobları öyle bir dizmişlerki, öldürmeden geçmek istediğin yerlerde aralarından gitmek labirentte gitmekten zor. Bir tanesine yakalandınmı kaçayım derken bütün hepsini topluyorsun etrafına. Gel de çıldırma

Yüksek levelli moblar malesef öyle. Ancak düşük levelleri düzelttiler. Craft yapmak için dolanırken senden 20 level düşük mobun seni attan düşürmesi kadar kıl edici birşey yok.

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum fakat gittigidiyora güvenemediğim için şu siteden almayı planlıyorum. En ucuz olarak gözüme çarpan buraydı. Bildiğiniz başka bir site varsa paylaşırsanız sevinirim

http://www.direct2drive.co.uk/6/10105/product/Buy-RIFT-Standard-Edition-Download
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.