Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 10.5

@Talonmaster
    Çok ayıp nasıl unutursun. Turkish Legend guildimizin ismi.

İnsanlık hali, önceki mesajlarda falanda yazmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

@Talonmaster
    Çok ayıp nasıl unutursun. Turkish Legend guildimizin ismi.

İnsanlık hali, önceki mesajlarda falanda yazmıyordu

Yok yav önemli değil. Serverlar arası savaş olursa kapışırız artık.
  • Bende Turkish Legends deyim şu anda 20 oldum gelcek arkadaşlar varsa beraber zindan rift flan takılabilirz
  • Bende dün gece aldım game.co.uk diye bi siteden fakat hala activation code göndermediler :) Almaz olaydım ordan. Neyse kod gelir gelmez oyunda olacağım. Hangi serverdasınız ve birde ts adresini mesaj atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Bende dün gece aldım game.co.uk diye bi siteden fakat hala activation code göndermediler :) Almaz olaydım ordan. Neyse kod gelir gelmez oyunda olacağım. Hangi serverdasınız ve birde ts adresini mesaj atarsanız sevinirim

Whitefall server'ı Defiant tarafındayız. Teamspeak bilgilerini atıyım ordanda konuşabiliriz, yalnız genellikle geceleri online oluyoruz. İş,ders filan anca.
  • Oyunu biraz ele alayım dedim bu benim kendi fikrim :)

Şimdi Rift gerçekten harita ve görsel efekler olarak güzel bir oyun ancak bir online oyunda bunlar en arka plana koyulacak şeyler bana göre bir kere pvp'si gram zevk vermiyor kimin kime vurduğu belli değil...Gel gelelim kasıyoruz kastığımızın karşılığını tam almıyoruz çünkü 50 level olmak çok kolay ama end game 50 değil biliyorum ancak genede biraz level önemli olsaydı keşke bana kalırsa gereksiz epey skill ve soul var onun yerine skillere cabal daki gibi efekt verilip az olsaydı eminimki daha güzel olurdu o kadar map ve görsel efekt yapmışlar bari 4 tane ırk koysalardı zombiler ve orklar flanda olsaydı daha güzel olurdu gibime geliyordu defiant ve guardian koyulmuş ikiside birbirine çok benziyor...Gereksiz questler var ne gerek var zaten zindan ve warfrontta ondan daha iyi exp alıyoruz tüm questlere gereksiz demiyorum çoğu gereksiz...Rift olayı güzel olmuş oyunda en beğendiğim şey ama bir süre sonra sıkıyor :)Bir de klaslar arası eşitsizlik diyorlar bence böyle birşey yok oynamayı bilen hepsiyle oynar gibime geliyor o yukarıda bir mage video'su verilmiş bazı arkadaşlar hayvan demiş hayvan veya değil adama zaten damage vuramıyor farkındaysanız peşindekiler öyle bir kaçıyorki ama klaslar'da gereksiz soullar var bir warrior'da kendine heal verme ve def aura skilleri varsa priest lure yapıyorsa ben s.... öyle oyuna ya..Bilmiyorum Knight Online oynarken bile pvp'lere çıkarken zevkli geçerdi hiç bir zaman sıkılmazdık bunda sıkılıyoruz çünkü kimin kime girdiği belli değil hele Warfrontlar tam bir delirme kaynağı :/ Benim bu oyunu oynamamın sebebi tamamen görsel efekler benim için diğer Crysis,Call of Duty gibi oyunlardan farkı yok..Oyunun bir artı yanıda yaş ortalaması yüksek ve seviyeli bir ortam var şimdilik söyleyeceğim bunlar

• arkadaşlar oyunu kredi kartımdan çektirip , key alıp daha sonra direk download edebileceğim bir sistem varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

arkadaşlar oyunu kredi kartımdan çektirip , key alıp daha sonra direk download edebileceğim bir sistem varmı ?

ben gittigidiyordan kredi kartıyla key aldım, oyunun kendi sitesinden üye olup apply code yaptım sonra da download client deyip oyunu indirdim, yani evet var key alarak yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Oyunu biraz ele alayım dedim bu benim kendi fikrim :)

Şimdi Rift gerçekten harita ve görsel efekler olarak güzel bir oyun ancak bir online oyunda bunlar en arka plana koyulacak şeyler bana göre bir kere pvp'si gram zevk vermiyor kimin kime vurduğu belli değil...Gel gelelim kasıyoruz kastığımızın karşılığını tam almıyoruz çünkü 50 level olmak çok kolay ama end game 50 değil biliyorum ancak genede biraz level önemli olsaydı keşke bana kalırsa gereksiz epey skill ve soul var onun yerine skillere cabal daki gibi efekt verilip az olsaydı eminimki daha güzel olurdu o kadar map ve görsel efekt yapmışlar bari 4 tane ırk koysalardı zombiler ve orklar flanda olsaydı daha güzel olurdu gibime geliyordu defiant ve guardian koyulmuş ikiside birbirine çok benziyor...Gereksiz questler var ne gerek var zaten zindan ve warfrontta ondan daha iyi exp alıyoruz tüm questlere gereksiz demiyorum çoğu gereksiz...Rift olayı güzel olmuş oyunda en beğendiğim şey ama bir süre sonra sıkıyor :)Bir de klaslar arası eşitsizlik diyorlar bence böyle birşey yok oynamayı bilen hepsiyle oynar gibime geliyor o yukarıda bir mage video'su verilmiş bazı arkadaşlar hayvan demiş hayvan veya değil adama zaten damage vuramıyor farkındaysanız peşindekiler öyle bir kaçıyorki ama klaslar'da gereksiz soullar var bir warrior'da kendine heal verme ve def aura skilleri varsa priest lure yapıyorsa ben s.... öyle oyuna ya..Bilmiyorum Knight Online oynarken bile pvp'lere çıkarken zevkli geçerdi hiç bir zaman sıkılmazdık bunda sıkılıyoruz çünkü kimin kime girdiği belli değil hele Warfrontlar tam bir delirme kaynağı :/ Benim bu oyunu oynamamın sebebi tamamen görsel efekler benim için diğer Crysis,Call of Duty gibi oyunlardan farkı yok..Oyunun bir artı yanıda yaş ortalaması yüksek ve seviyeli bir ortam var şimdilik söyleyeceğim bunlar

Level kaça kadar kastın? Eğer open world PVP alanlarına geldiysen bu lafı söylemen ilginç geldi. Warfrontlar ile open world tamamen farklı bence. Warfrontları pek sevmedim ben. Kafama eserse daily yapıp çıkıyorum, hiç istemezsem girmiyorum. Scarlet Gorge'da falan Guardian avlamak daha eğlenceli.

Görevler o kadar zor bişey istemiyor. Sen yine warfrontunu yapsan ve level kassan birşey kaybetmiyorsun pek. Sanırım ZuhalteR Cleric'ini öyle kasmıştı.(Nurse)

Skill efektine gelince, karman çorman olacağına böyle olsun daha iyi bence. Asıl o kadar süslü efekt kullansalar kimin kime vurduğu belli olmazdı. Zaten Aion'da, Cabal'da görülüyor.

Orclara gelince, ileriki expansionlarla hikaye genişletilip yeni race eklenecektir bence. Ama şimdiki haliyle hikayeye pek uymuyor o ırklar.

• quote:

Silkroad yada WoW daha iyi grafiklere sahip diyen kesimden sanırım arkadaş..

Sen buna grafik mi diyorsun?

7 yıl önce çıkan aoc:

Madem savunacaksınız birşeyi biraz mantıklı savunun birde eleştirenlere saldırmayın.. Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Silkroad yada WoW daha iyi grafiklere sahip diyen kesimden sanırım arkadaş..

Sen buna grafik mi diyorsun?

7 yıl önce çıkan aoc:

Madem savunacaksınız birşeyi biraz mantıklı savunun birde eleştirenlere saldırmayın.. Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil.

Release date(s) Microsoft Windows

* NA May 20, 2008[4]

* EU May 23, 2008[5]

10 yıl olmuş ne 7'si

• Ben grafiği Conandan,Aiondan güzel dedim mi?Tarihlerde hoş olmuş,hiç mi insan bakmaz bir yerden kaç yılında çıktı diye
    quote:

Wow varkende kimse kusura bakmasın wow oynanır. O bahsettiğin guilddekilerin yarısı zaten birkaç ay sonra wowa dönecekler hiç merak etme.

Birkaç sayfa önce yine aynı şahsın başka bir fanboyluk örneği.Neyse çizgi filmsi 14 yaş ortalamalı oyununda başarılar sana.
  • believeme nin mesajını okuyunca nedense aklıma şu çizgi dizi karakteri geldi:

Ne var yani insan yanlış bilemez mi? Yada belkide yanlış yazdım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 22 Mart 2011; 15:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Ne var yani insan yanlış bilemez mi?

İnsan yanlış bilebilir haklısın, ama aynı zamanda insan yanlış bilme olasılığını da göz önünde bulundurup kesin yorumlar yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 22 Mart 2011; 15:42:28 >
  • Grafik açısından böyle bir oyun tartışılmamalı bence. Sonuçta oyun open world herşeyin detayına girerse sistemi oldukça zorlar, istediği kullanıcı sayısına ulaşamaz ama mmo'nun her segment bilgisayara uygun olması gerekir bildiğiniz gibi. Optimizasyonda iyi nispeten kötü bir sistemde de low ayarlarda rahat oynatıyormuş söylenenlere göre. Ultra ayarlarda 1080p'de grafikler hiçte sırıtmıyor açıkçası gayet yeterli, diğer oyunlarla karşılaştırma ihtiyacı hissetmiyorum. Diğer açılardan tartışabiliriz ama tabi eksiklerini
  • Hocam bi adam P2P oyun oynamaya karar veriyorsa o adam zaten pentium 3 işlemci kullanmıyordur. bi oyunda grafik yoksa benim gözümde sıfır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Hocam bi adam P2P oyun oynamaya karar veriyorsa o adam zaten pentium 3 işlemci kullanmıyordur. bi oyunda grafik yoksa benim gözümde sıfır..

Hala müthiş grafikli oyun Dekaron'un ultra settings videosunu bekliyorum.
  • quote:

Hocam bi adam P2P oyun oynamaya karar veriyorsa o adam zaten pentium 3 işlemci kullanmıyordur. bi oyunda grafik yoksa benim gözümde sıfır..

Tamam o kadar kötü bir sistem olmayabilir ama ultra açamayacak sistem çok. Grafik yok denecek kadarda kötü değil be yapma o kadarda , tamam müthiş değil ama ortanın üstünde bence, ki bende grafiğe önem veren bir oyuncuyum. Demeye çalıştığım oynatmayacak düzeyde değil ama senin için karar veremem tabi bilmiyorum ne kadar über grafik beklediğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozuzman -- 22 Mart 2011; 18:17:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Oyunu biraz ele alayım dedim bu benim kendi fikrim :)

Level kaça kadar kastın? Eğer open world PVP alanlarına geldiysen bu lafı söylemen ilginç geldi. Warfrontlar ile open world tamamen farklı bence. Warfrontları pek sevmedim ben. Kafama eserse daily yapıp çıkıyorum, hiç istemezsem girmiyorum. Scarlet Gorge'da falan Guardian avlamak daha eğlenceli.

Görevler o kadar zor bişey istemiyor. Sen yine warfrontunu yapsan ve level kassan birşey kaybetmiyorsun pek. Sanırım ZuhalteR Cleric'ini öyle kasmıştı.(Nurse)

Skill efektine gelince, karman çorman olacağına böyle olsun daha iyi bence. Asıl o kadar süslü efekt kullansalar kimin kime vurduğu belli olmazdı. Zaten Aion'da, Cabal'da görülüyor.

Orclara gelince, ileriki expansionlarla hikaye genişletilip yeni race eklenecektir bence. Ama şimdiki haliyle hikayeye pek uymuyor o ırklar.

50 Level mage kastım şu anda warrior kasıyorum baştan yani oyunu keşfettim epeyce bilmiyorum bana istediğimi vermedi...

Oyunun grafiklerine kötü diyenlere sadece gülüyorum bu oyunu grafikleri yüzünden ve ortamım yüzünden oynuyorum diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Hala müthiş grafikli oyun Dekaron'un ultra settings videosunu bekliyorum.

360p ama idare et. Bu kadar eski ve f2p olan bir oyun böyle grafiklere sahipse ben yeni ve p2p olan bir oyundan çok daha fazlasını beklerim.

http://www.youtube.com/watch?v=T0nnkw9ms1k&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 22 Mart 2011; 21:07:56 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.