Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.365
Cevap
5
Favori
170.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • darkageman31 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim takıntılı kişilerin davranışlarını ortaya tekrar koyduğun için teşekkürler. "he heyyy sen bu zaman geleydin de göreydin he heyy ne galabalığıdı buralar yovvv he heyy ne pehlivanlar ne cengaverler varıdı he heyy bu oyun halen ölmedi he heyy biz halen ayaktayık he heyy ne raüdler varduu pevepe ağuyuduuu he heyy türkler olarak çoohhkk çektürdük yabanculara he heyy" sözünü ağzından eksik etmeyip 5 6 kişilik güncel Türk oyuncuyu komşu hesabı adını ezberleyip başka birisi gelip üstüne iyi bir oyunculuk ortaya koyduğunda zindan olsun pvp olsun karalayan veya böyle forumda bile çıksa karşılarına "Feyzuli adlı arkadaşın kim olduğu konusunda bilgim yok." lafını eksik etmeyip insanları karalamaya çalışmanız hiç değişmemiş. Bu oyunu oynayan Türkler sadece sizlersiniz çünkü ve başka birisi oynamış, tecrübe sahibi olmuş veya bir yorum yapma şansına bile sahip olamaz zaten.
    Rift pişmanlıktır. Ne vaktinizi nede zamanınızı harcayın. Gerekli açıklamalar yukarıda zaten var neden oyuna başlamayıp benim gibi pişman olmamanız için.




  • Ben kimseyi zorla elinden tutup gelip oyna diye ısrar etmiyorum yani öyle laflar sarfediyorsunuz ki gerçekten hani zamanında kim size ne yaptıysa ( o kişi kesinlikle ben olamam ) oradan çekmiş olduğunuz problemleri, dertleri gelip burada sanki ben yapmışım da öyleymiş gibi söylüyorsunuz ona anlam verememekteyim. Ben bu oyunu ilk çıktığı zamandan beri oynuyordum hala söylüyorum NMT geldi oyun benim için bitmişti. 2 yıl ara verdim hatta herkezle kavga ettim kötü adam ilan edilip de terkettim. Aradan 2 yıl geçti POA eklentisi geldiğini gördüm hoşuma gitti ve tekrar başladım. Eski kitle expansion geldiği zamanlarda yoktu. Baya oyuncu sayısı yerlerdeydi ve Türk de yoktu. Tek türk bendim ve guildimde almancı bir türk arkadaşım vardı. Şu an ise durum farklı yaklaşık 5-6 türk online arkadaşım var eskilerden görünce onları hala şaşırdığımı da belirttim. Bu oyunda türkler neredeyse hiç bir şeyi başaramadı zaten. Ben oyunun içeriğinin gayet genişlediğini, Grind yapılması gerektiğini ve hani MMO açlığı çeken arkadaşlar için ideal bir oyun olduğunu da açıkca üstüne basa basa belirttim. Şuna da anlam veremedim sanki bana kininiz varmış gibi benim orada burada yazdıklarıma kadar detaylı olarak araştırma yapıp üstüne yeni hesap açıp ( Fake ) bana giydiriyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 24 Mart 2018; 10:57:6 >




  • darkageman31 kullanıcısına yanıt
    "Ben kimseyi zorla elinden tutup gelip oyna diye ısrar etmiyorum." sanırım burada inanan varsa gelir ama yinede sizin oyun hakkında dile getirdiklerinizin aksini ispat edemiyorum demek istediniz.

    "dertleri gelip burada sanki ben yapmışım da öyleymiş gibi söylüyorsunuz ona anlam verememekteyim." size karşı olumsuz bir tutumum yok oyuna karşı var ve oyuna karşı tutumumu birebir üstüne alıp savunma ihtiyacı duyuyorsun.

    "2 yıl ara verdim hatta herkezle kavga ettim kötü adam ilan edilip de terkettim. Aradan 2 yıl geçti POA eklentisi geldiğini gördüm hoşuma gitti ve tekrar başladım." bahsettiğim gibi insanların varlığını belirttiğin için teşekkürler. Seninde bahsettiğin gibi bir iki kişi değil "Herkes".

    "Bu oyunda türkler neredeyse hiç bir şeyi başaramadı zaten." Herkes birbiri ile kavga edecek kadar kalitesiz bir Türk topluluğu varsa zaten nasıl başarabilir? Herkesle kavga ettiğini sende belirttin. Gerçi herkes en fazla 10 kişi demek olduğu için fazla dramatik sonuçlar doğmuyor kişisel sorunlar haricinde zaten.

    "Grind yapılması gerektiğini ve hani MMO açlığı çeken arkadaşlar için ideal bir oyun olduğunu da açıkca üstüne basa basa belirttim." Bunu diğer oyunlar ile kıyaslayarak belirtmen gerek. Şu anda neden birinin prime sunucusuna aylık 60TL küçük ve sürekli azalan bir güruh ile oynaması veya ücretsiz versiyonunda boş bir sunucuda neden boş boş gezinmesi gerektiğini açıklamanız gerekli. Şayet aynı zamana ve paraya sahip olan kişi benim gibi WoW oynayabilir en az 25 bin Türk oyuncusu olan bir oyun.

    "Şuna da anlam veremedim sanki bana kininiz varmış gibi benim orada burada yazdıklarıma kadar detaylı olarak araştırma yapıp üstüne yeni hesap açıp ( Fake ) bana giydiriyorsunuz." Fake hesaptan kastınız atmış olduğum mesaj sayısıysa sizinde 20 kadar mesajınız var. Forumu sadece güncel oyunları takip etmek amacı ile kullanıyorum ve bu oyundan dili yanmış ve maddi, manevi pişmanlık duyan birisi olarak diğer arkadaşların aynı hataya düşmemesi adına bilgilendirmek istedim insanları. Sıradan bir mmo sever oyuncunun takip edebileceği Türkçe içerik sunan adresler zaten limitli. Tabiri caizse Riftde var olan Türk oyuncu sayısı gibi bir elin parmağını geçmiyor. Yoksa Estağfurullah giydirmek ne haddime...




  • Feyzuli Bey,

    Yapmış olduğunuz yorumlar için gerçekten teşekkür ediyorum her ne kadar eleştirseniz de yaşamış olduğunuz problemlerin de açıklamasını güzel olarak yapmışsınız fakat;

    İnsanlara yanlış bilgi aktarımı yaptığınızı hala söylemek istiyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Şu an her ne kadar da oyun düzensiz veya sizin için kötü gibi gözükse de oyunun güzel yanları bana kalırsa kötü yanlarını alaşağa etmektedir. Oyunda grind var hala söylüyorum şahsen ben günde 2-3 saat gibi bir süre içerisinde oynayıp cumartesi ve pazar günleri de 7-8 saat takılan birisiyim neredeyse 1 ay içerisinde end game gear yaptım diyebilirim. Ama şu var şu an herkez eski kitle olsun yeni gelenler olsun Prime serverında oynuyor ve çok canlı bir server. Her ne kadar 6 sene önce de aynı şeyleri yapıyorduk ne farkı vardı yaa diyebilirsiniz fakat gerçekten kendini oynatıyor. En güzel olayı Shop da sadece kozmetik ürünlerin satışı yapılıyor ve eski olduğu gibi aylık ödeme ile oyunu oynayabiliyorsunuz. Live dan farklarını burada tek tek özet geçmektense insanları oynamaya denemeye davet etmek isterim.

    Her oyunun insanlarda bırakmış olduğu tat veya keyif farklıdır bunu da anlarım. Fakat şu da bir gerçek ne zaman oyunda bir türk guildi kurulduysa ihmarkarlık, bencillik, aç gözlülük yüzünden kötü durumlara geldi ve oyundan ayrıldı. Benim amacım yeni bir ortam kurmak sadece. Ortam der iken neyi kast ediyorum özetle şöyle söyleyeyeyim.

    - İnsanların problemlerini, sorunlarını tartışabileceği bir ortam. Gerekirse beraber dungeon veya raid yapılarak keyifli zaman geçirilebilen ve aktif oyuncuların bulunduğu bir yer.

    Benim amacım guild vs kurmak değil bunu en başında da söyledim. Hala da söylüyorum 2011 de çıktığında başladım belirli süre zarflarında ara verdim 4.0 da geri döndüm hoşuma gitmeyen konular vardı düzeltildi geri döndüm şu an sonuç itibariyle Prime serverında karakter kasıyorum ve levelim şu an 20.

    Prime da ki nickim ise : Darkagewoman@vigil

    Sonuç itibariyle size hak verdiğim konuları ilettim ve düzgün bir biçimde özetlemeye çalıştım.

    İyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.