Şimdi Ara

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
22.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok ediyormuş gmaili de...

uçaktaymış kendisi arkadaşlar

quote:

diet kola içiyor şu anda‚ tarifeli istanbul ucağında üzerinde mavi bir kazak var bogazlı.

Orijinalden alıntı: GencayA

Nasıl aldın üyeliği belki gelir aktivasyon ilerde? Gmail hotmail olunca falan hiç kabul etmiyor çünkü.

Hocam ordan signup now var ona tıkladım..SOnra mail.com'u seçtim..Bİlgileri eksiksiz doldurdum adresi yazmadım birtek..Sonra bşarıyla gerçekleşti dedi.Bende bir sorun çıkarmadı.mail adresim nzmqnc@mail.com..Fakat antuya üye oldum bilgileri doldurdum aktvasyon gönderildi dedi ama 6-7 saattir tık yok.Ne gelen var ne giden
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • bu hafta ki inter - milan maçında oynamadı ama geçen hafta ki lig maçında oynadı... Mourinho'nun vatandaşını göndereceğini sanmam ama gelirse ligin kalitesi daha da artar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

bu hafta ki inter - milan maçında oynamadı ama geçen hafta ki lig maçında oynadı... Mourinho'nun vatandaşını göndereceğini sanmam ama gelirse ligin kalitesi daha da artar...

bu haftaki maçta 18de bile yoktu sanırsam..

@GencayA
    O adam yüzde yüz dalga geçiyor bence yok uçak kazak falan
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

bu hafta ki inter - milan maçında oynamadı ama geçen hafta ki lig maçında oynadı... Mourinho'nun vatandaşını göndereceğini sanmam ama gelirse ligin kalitesi daha da artar...

bu haftaki maçta 18de bile yoktu sanırsam..

@GencayA
    O adam yüzde yüz dalga geçiyor bence yok uçak kazak falan

Öyle galiba ama Mehmet Topuz transferinde de tişörtün rengini söyleyenler olmuştu

Bu arada olmuyor yaa o alttaki kelimeleri doğru girdiğime eminim ama kabul etmiyor, neyse salla. Teşekkürler.

• Arkadaşlar, az önce Querasma'nın kuzeniyle msn den görüntülü konuştum.

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Arkadaşlar, az önce Querasma'nın kuzeniyle msn den görüntülü konuştum.

güya gece nöbeti bendeydi 6 ya kadar 5 buçukta tw karşısında sızmışım yarım saaat önce quaresmaaaa diye fırladım yataktan gene bi gelişme yok

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Nasıl aldın üyeliği belki gelir aktivasyon ilerde? Gmail hotmail olunca falan hiç kabul etmiyor çünkü.

ttmail yok mu? ttnet üyeliğin varsa ttmail hesabı alçabilirsin. eğer o da yoksa bu smile biri onların mail adresilerini dene...

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • www.turk.net

burdan almıştım ben üyeligimi

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Portekizce mi, Türkçe mi konuştun.?

quaresma----alex----özer

ileri 4 lü cok fena olur yaa

quaresma sol kanattan atagı baslatan isim quaresmadan harika hareketler quaresma 2 kişiden sıyrılıyor ortasını yaptı özer vurdu top kaleciden donuyor ve dentinho topu aglara gonderen isim oluyor :)

bu anı yaşamak icin neler vermezdim :)

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

Orijinalden alıntı: Zhirkov

Quaresma'nın Jo'dan farklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. İkiside yetiştiği kulüpde devleşmiş fakat gittikleri kulüplerde dikiş tutturamamış oyuncular.İkiside Türkiye'de iş yapar. Fakat Fenerbahçe'nin bence nokta forvet atışı yapması lazım.Gelirsede hayırlı olsun..

Eğer vardığın kanıya sadece bu yazdıklarına göre varıyorsan sorun yok.Ama Quaresmanın Jo'dan farklı olduğunu düşünmüyorum açıkcası demenle genellemeyi içine alıyorsan büyük sorun var demektir

İkiside yeteneklerini gösteremediler büyük takımlarda. Zaten Quaresma kendini gösterebilse Porto'da yeni bir Cristiano Ronaldo vardı. Ama olmadı sanırım oda problemli. İnter'in maçlarını izlediğim zamanda hep yedekden girebiliyor ve vasatı aşamıyor. Fakat Porto, Chelsea ve İnter'den sonra 26 yaşında tekrar küçük bir lige gelmek, rotayı küçültmek onun için ne kadar doğru tartışılır.

• gelirse yatar gibi geliyor bu adam bana fazla bir yararı olacağını düşünmüyor başarıya aç adam istiyorum ben...

quote:

Portekizce mi, Türkçe mi konuştun.?

Gözlerimiz konuştu hocam.

Orijinalden alıntı: nec85
    gelirse yatar gibi geliyor bu adam bana fazla bir yararı olacağını düşünmüyor başarıya aç adam istiyorum ben...

Yatmak istese Avrua'nın en gözde liglerinde kalırdı zaten, Türkiye'ye gelmek istiyorsa daha fazla alcağından değil, ilk 11'de oynayacağından ve ardından Dünya kupasında yer alabileceğindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

gelirse yatar gibi geliyor bu adam bana fazla bir yararı olacağını düşünmüyor başarıya aç adam istiyorum ben...

Sanmıyorum. Daha 26 yaşındaki bir futbolcu için söylenmesi gereken en son söz.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  •  Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

f]f]
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.