Şimdi Ara

REVOFLEX KULLANAN VAR MI BİŞEYE YARIYO MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  REVOFLEX KULLANAN VAR MI BİŞEYE YARIYO MU?

işe yarıyomu mekik ten şınavdan bıktım her Allahın günü bunaldım şunu alayım diyorum alan var mı ?

gerçi ben bunu evdede yaparım lastik halat + 2 tane ip makarası + biraz sunta

REVOFLEX KULLANAN VAR MI BİŞEYE YARIYO MU?

bi sürüde hareketi varmış lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 5 Şubat 2014; 6:34:19 >

• Bi arkadasim tv den aldi 1 haftada kopardi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavrucoder

Bi arkadasim tv den aldi 1 haftada kopardi

lastik sorun değil moruk ya şu bagaj lastiklerinden takarım gene kullanırım ama işe yarıyo mu yani ben günde 100 mekik 100 şınav çekmek yerine 1 saat bunda debelensem işe yarar mı çünkü bu daha eğlenceli daha akıcı duruyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Bi arkadasim tv den aldi 1 haftada kopardi

lastik sorun değil moruk ya şu bagaj lastiklerinden takarım gene kullanırım ama işe yarıyo mu yani ben günde 100 mekik 100 şınav çekmek yerine 1 saat bunda debelensem işe yarar mı çünkü bu daha eğlenceli daha akıcı duruyo .

Arkadasim ise yaradigini soylemisti benim kilo problemim var acaba alsam bendede ise yararmi

• Gerçekten işe yarıyor çok alternatifli bir alet ve etkisini gösteriyor...ama işte ilk gün bile lastiği kopabiliyor orjinalini bulmakta sıkıntı...eğer ben lastiği yaparım diyorsan al derim

Birde tecrübe olarak tv reklamında gördüğün hiçbir ürünü alma derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Gerçekten işe yarıyor çok alternatifli bir alet ve etkisini gösteriyor...ama işte ilk gün bile lastiği kopabiliyor orjinalini bulmakta sıkıntı...eğer ben lastiği yaparım diyorsan al derim

Orjinalini nereden bulacaz

• quote:

Gerçekten işe yarıyor çok alternatifli bir alet ve etkisini gösteriyor...ama işte ilk gün bile lastiği kopabiliyor orjinalini bulmakta sıkıntı...eğer ben lastiği yaparım diyorsan al derim

sen kullanıyomusun kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalini nereden bulacaz

İşte bilemiyosunki hangisi orjinal :) hani desenki ulan heralde pahalı olanı orjinaldir öyle bişeyde yok :) araştıracaksın yorumlara bakacaksın veya mağazalarda bulursan ordan alacaksın

• anneannem aldı şuan sıkıntı yok gibi
  • quote:

quote:

Kullandım dostum bendeki dandiği olmasına rağmen çalışıp bıraktığında hemen etki ettiğini hissedebiliyordum...ama lastik üçüncü gün koptu o yeşil plastiğide bi milyoncuda satılan cinslerden...lastiği zaten zor seviyeye almadan pek faydası olmuyor elinize alıncada zor seviyede hemen kopacak oldupu belli oluyor

• quote:

quote:

quote:

Kullandım dostum bendeki dandiği olmasına rağmen çalışıp bıraktığında hemen etki ettiğini hissedebiliyordum...ama lastik üçüncü gün koptu o yeşil plastiğide bi milyoncuda satılan cinslerden...lastiği zaten zor seviyeye almadan pek faydası olmuyor elinize alıncada zor seviyede hemen kopacak oldupu belli oluyor

etkiliyse kasları çalıştırıyosa sorun yok kardeşim sağolasın aldığım zaman ben ona bagaj lastiği takarım . maksat o makaralar kırılmasın onlar kırılırsa kötü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 5 Şubat 2014; 7:02:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

etkiliyse kasları çalıştırıyosa sorun yok kardeşim sağolasın aldığım zaman ben ona bagaj lastiği takarım . maksat o makaralar kırılmasın onlar kırılırsa kötü olur.

İşte o makarada çok iyi değildi :) ha kırılacak cins değil ama kullanışlı değil elimi acıtıyordu...

Mesajım bulunsun aldığın vakit yorumunu görmek isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşte o makarada çok iyi değildi :) ha kırılacak cins değil ama kullanışlı değil elimi acıtıyordu...

Mesajım bulunsun aldığın vakit yorumunu görmek isterim

tamamdır kardeşim

• up
  • ben dün göğüs yayından yaptım çok değilse de benzedi baya çalışıyorum ama yormaktan başka bir şeye yaramıyor hadi kollar neyse bi nebze yanıyor hissediyorsun ama karın göğüs daha fark edemedim bir şey bir ay deneyelim bakalım günde 15-20 dk yapıyorumdur.
  • n11 den aldım kargo dahil 30.80 tl ye iş yerimden arkadaşım tv den görüp sipariş etmiş ama onun aldığı ürünün lastikleri çok kötü serum gibi içi boş hortum şeklinde lastik, benim aldığım içerinde 70-80 belki daha fazla kıl şeklinde lastikler var etrafıda örgülü kopması çok zor ve malzeme kalitesi arkadaşımın üründen çok daha iyi orj. mi bilmiyorum ama benim kalitesi çok hoşuma gitti, bence hiç düşünmeden alınmalı 2 gündür kullanıyorum o reklamlarda görüldüğü gibi yapması kolay değil zorlanıyor insan karın sırt ve kollara çok yük biniyor özellikle geri çekerken daha yoruyor insanı işe yaradığı belli karın kasları ve kollar hemen ağrımaya başladı vicut hamlığını atana kadar zorlancam ama daha sonrasında çok iş yapacak bir ürüne benziyor, her şekilde kullanılabiliyor kullanımda sınır yok hangi hareketi yaparsanız yapın vicudu çok güzel çalıştırıyor ilk başta ısınma yapıyorum 5-10 dk fln sonra göbek eritme hareketini yapıyorum bence aklında soru işareti olan arkadaşlar hiç düşünmesin alsın ama dizleri acıtıyor ben havlu koyup üzerine öyle çalışıyorum ozaman dizleri acıtmıyor.

• garuda kullanıcısına yanıt
    onu alacağına iki çift dumbell alaydın çok daha yararlı olurdu
  • gençler bu ürünle ilgili değerlendirme yazısı bulmak çok zor. genelde hep reklam amaçlı kurulmuş siteler. 5 dakikada şöyle zayıfla 10 dakikada böyle kas diye.ben gerçekçi bir incelemeye dek geldim onu paylaşayım millet biraz bilgi edinsin.ben bu ürünü aldım kullanıyorum.ama daha çok kültür fizik tarzında çalışmaya uygun. başlangıç aşamasındaki arkadaşlarda kas artışı sağlar eminim. ama kas kütlesi önemli bir boyuta ulaştıktan çok faydalı olacağını düşünmüyorum. ama har daim karın çalıştırır. çünkü plank adı verdiğimiz egzersizin hareketli versiyonu yapılabildiği için ciddi bir karın egzersizi yapmış olursunuz.zayıflamak için ise mükemmel bir alet onu da söyleyeyim.lafı uzatmayayım şurada değerlendirme yazısı
    http://www.evdevucut-gelistirme.com/revoflex-xtreme-spor-aleti-incelemesi başka değerlendirmelere denk gelirsem onları da paylaşacağım

• revoflex yasaklanan reklamı :https://www.facebook.com/photo.php?v=341316752700486&set=vb.210704022428427&type=2&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kali98 -- 9 Mayıs 2014; 20:40:14 >
  • ne dandik birşeymiş çok zorlamamama rağmen tekerleğin vidası kırıldı, hemen bir delik açıp düzelttim ama bu alet zorlamaya gelmiyor. Düzenli bir mekik çeken biriyseniz tavsiye etmem çünkü yaptığınız hareket bir işe yapamıyor. kesmiyor yani :-) ama yeni başlayan koca göbekli mekik çekemeyen biriyseniz başlangıçta işe yarayabilir. Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus sa; aletin lastikleri kopabiliyor. lastik koptuğu anda hareketi yüze doğru gekiyorsanız. yüzünüze birkaç dikiş atılabilir . benden söylemesi. İyi sporlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.