Şimdi Ara

Returnal [PS5 ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
952
Cevap
18
Favori
39.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğinizi yaptım ve 3.Boss'u da yığdım.Sanırım en kolay boss'tu.Teşekkuürederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Ne demek hocam, sonunda oyunda bir save almanın zevki ayrı oluyor 4. biyomun başından itibaren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman hocam elektrik falan kesilmezse İnşallah akşam tekrar oyundayım bekleme modunda bırakıp işe geldim... o kadar bekletip akşam gidip İnşallah hemen ölmem...

• Bütün Souls oyunlarını platinleyip bitiren birisi olarak bu oyun bana zor gelmedi. Sadece sistemi saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 4 Mayıs 2021; 13:17:39 >
  • hocam aslında saçma değil, eksik bir oyun olmuş. Oyun sadece cezalandırma üzerine kurulu, halbuki dead cells ve hadesteki gibi öldükten sonra kalıcı upgradeler yapabilsek oyun hem daha etkileyici, hem daha eğlenceli olacakmıştı. Ancak bu saatten sonra böyle bir şey ekleyemezler.

Hadesteki sistem müthiş, oyunu bitirseniz bile defalarca farklı silahlarla kasıp oynuyorsunuz, öldükçe de küfür edip hay allah demiyorsunuz çünkü kazancınız da var, bu da oyunu oynanabilir kılıyor

• Oyuncuların istediği gibi bir sistem olsa oyun 4 saatte biter

• emretor23 kullanıcısına yanıt

Hocam tek yapmaları gereken oyuna geliştirme getirmekti. Hadesi de iyi oynarsanız en fazla 1 saatte sona ulaşıyorsunuz. Ama defalarca ölmenize rağmen oyun sıkmıyor çünkü boşuna oynuyoeum hissi yok, ancak bu oyunda 3 saat kastıktan sonra ölürseniz ee ne şimdi tüm zamanım çöpe gitti hissi oluşuyor

daha önceki mesajlarda arkadaşların dediği gibi, öldükten sonra baştan başlamak ile sıfırdan çar açıp oynamak arasında hiçbir fark yok. Bu da malesef oyun adına ciddi bir eksi hem de çok ciddi bir eksi.

yoksa save sistemi vs zaten olmamalı o ayrı bir konu

hadesi 100 saat sıkılmadan oynarsınız ama bu oyuna sıkılmadan ben 100 saati bırak 50 saat bile gömerim diyecek insan sayısı bir elin iki parmağını geçmez

• Aslında çok iyi geliştirmeler var oyunda.Overload yapınca Alt Fire süresini kısaltmak örneğin gamechanger.Ya da 1 az kill ile Adranaline yakalamak.Sadece rakamsal olarak küçük görünüyorlar.

• bir gecede saçlarım ağardı bu nasıl boss arkadaş ; devil may cry 2 final bossu falan haltetmiş Returnal [PS5 ANA KONU] 

• kılıcı aldım. şimdi oyundan çıkıp tekrar girersem kılıç yokmu oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: console-master

kılıcı aldım. şimdi oyundan çıkıp tekrar girersem kılıç yokmu oluyor?

Hayır kılıç ve daha sonra alacağınız hook hep oluyor ama silah ve itemler sıfırlanıyor Returnal [PS5 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Hayır kılıç ve daha sonra alacağınız hook hep oluyor ama silah ve itemler sıfırlanıyor  

Alıntıları Göster

ben dün ilk bossa geldim 2 kere öldüm ve dirildim tekrardan. Bir tanesi astronot ta diğerini anlayamadım:)

• 4.Dunya ve Boss da tamam.3.ve 4.bosslar tekte gittiler.Kese kese geliyoruz

Returnal [PS5 ANA KONU]

6 bölüm 5 Boss var ise.Bölümlerin birinde Boss yok.5 mi 6 mı? Göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 4 Mayıs 2021; 17:36:18 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

5te boss yok ama bazen keşke olsaydı diyorsunuz o derece zor :) 6.bioma geçtim ben de. Oyun inanılmaz sardı. Hadese de bakacağım bu oyundan sonra. Roguelike sevmem diye bu türe hep uzak duruyordum meğer çok keyifliymiş

• Oyunu keyifle oynuyorum son bioma geldim fakat grafikleri abartıldığı gibi güzel bulmadım. Demons souls remake ve Spiderman remastered kat kat daha iyi gözüküyor bu oyuna göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoterickk

Bütün Souls oyunlarını platinleyip bitiren birisi olarak bu oyun bana zor gelmedi. Sadece sistemi saçma.

Kesinlikle. Oyunun zorluğu tüm özelliklerin her seferinde sıfırlanmasından ve tüm eklentilerin tek kullanımlık olmasından geliyor. Yoksa ne bosslar, ne de düşmanlar inanılmaz zorlukta değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 4 Mayıs 2021; 18:0:49 >
  • Bu arada oyunda 5. Biomda fps düşüşleri oluyor arada. İncelemelerde de bundan bahdedilmişti fakat patchle düzelir diye ummuştum. Hala devam ediyor bu problem

• Işe bak ya daha ilk bossta öldüm Üstelik ikinci dirilme şansım vardı Ona rağmen dirilmeme rağmen yine öldüm Tabii öyle kasım kasım kasılırsan ben ölmüyorum diye olacağı budur...😄 Hafta sonuna kadar açmam daha ya Hafta içi olmuyor bekle modunda bırak işe git hafta sonu bir daha bakarım...

• 5.Biomdayım ve adi drone'lar geri döndü.Ne güzel kurtuldum diyordum:(3 anahtar lazım.Anahtarlar kalıcı mı peki?Diyelim ikisini aldık üçüncüde öldük.Uçuyor mu topladığımız anahtarlar ölünce?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.