Şimdi Ara

Returnal [PS5 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
952
Cevap
18
Favori
39.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=TS2gCbbDQyU&feature=youtu.be

Son bossu 3 dk’da kesiyoruz 😁

Üçüncü defa bitiriyorum true ending açmak için, her mapte bir tane bulunan Sunface Fragment toplamak gerekiyor şuan dördünü toplayabildim.Her elde random bi yerde olduğu için bulmak zor umarım pes etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSARILARx -- 4 Mayıs 2021; 23:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

oynanışa yönelik update olur umarım

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Üçünü de tek seferde toplamanız lazım. Ölünce gidiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Returnal [PS5 ANA KONU]

Sony oyunlarının genel olarak şişirme puanlar aldığını söylüyorum hep ve haklı çıkıyorum sürekli. 5.5 The Last of Us 2’ye güzel bir kardeş gelmiş.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

ne alakası var birader? ona bakarsan cyberpunk gibi bozuk oyunun puanı 7.1, metascoru da 85, ne alaka yani?

saçma sapan argümanlar.

• Allahım inşallah save&quit gelir bide görsel iyileştirme şart yeni nesile pek yakışmıyor grafikler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Farkettim:( Yav bu kaybolup vuran adamlar %75 HP yiyor.Boss'lar bu kadar vurmuyor.Ayar çekseler bari bunlara ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Allahım inşallah save&quit gelir bide görsel iyileştirme şart yeni nesile pek yakışmıyor grafikler.

Grafikler çok iyi bence. Böyle bir oyun için yeterli. Atmosfer efektler daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Sony oyunlarının genel olarak şişirme puanlar aldığını söylüyorum hep ve haklı çıkıyorum sürekli. 5.5 The Last of Us 2’ye güzel bir kardeş gelmiş.

Asıl kullanıcı puanları bence yanıltıyor. Siz de girip oyuna sıfır puan vermişsinizdir muhtemelen.

Last Of Us in durumu biraz daha farklı hikayeden kaynaklı olarak ama Microsoft bile oyunun teknik açıdan eşsiz olduğunu kabul etmiş.

• Malûm ps5imiz yok

Dün easter gamerstan izledim

3. Bossa 3 saatte geldi 5 dakikada öldü

Tam gamepad kırdıracak oyun izlerken bile insan çıldırıyor

Kol da ucuz birşey olsa bari

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Mete’nin ilk defa pat diye bir yayını bitirdiğini gördüm. Arka planda neler oldu tahmin edebiliyorum. Returnal [PS5 ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Mete’nin ilk defa pat diye bir yayını bitirdiğini gördüm. Arka planda neler oldu tahmin edebiliyorum.  

Ben böyle oyunları seviyorum diyor ama oyun adamı çıldırtıyor

• Returnal [PS5 ANA KONU]

5 de tamam:) Son bölüm akar...

• console-master kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma diğer ex lerin hepsi var bende hemen hemen en kötüsü bu iyi derken neye kıyasla Hocam ps4 oyununa kıyasla evet ama ps5 ex kalitesi var mı bu oyunda var diyorsanız bişey demem sizin görüşünüz bence ps4 ile ps4 pro arasında bi yerde.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Ps4 seviyesi demem açıkçası ancak Spiderman remastered veya demons souls kadar iyi gözükmüyor bence de

• Ver Returnal biter...Harika bir deneyim idi.Gercek son tırmalama vakti şimdi Returnal [PS5 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 5 Mayıs 2021; 15:53:50 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Bravo hocam. Ciddi emek verdiniz. Saçlar beyazlamıştır. Returnal [PS5 ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.