< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSARILARx -- 4 Mayıs 2021; 23:20:40 > |
Returnal [PS5 ANA KONU] (23. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.oynanışa yönelik update olur umarım
-
Üçünü de tek seferde toplamanız lazım. Ölünce gidiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ne alakası var birader? ona bakarsan cyberpunk gibi bozuk oyunun puanı 7.1, metascoru da 85, ne alaka yani?
saçma sapan argümanlar.
-
Allahım inşallah save&quit gelir bide görsel iyileştirme şart yeni nesile pek yakışmıyor grafikler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farkettim:( Yav bu kaybolup vuran adamlar %75 HP yiyor.Boss'lar bu kadar vurmuyor.Ayar çekseler bari bunlara ya
quote:
Orijinalden alıntı: Weycell 61
Allahım inşallah save&quit gelir bide görsel iyileştirme şart yeni nesile pek yakışmıyor grafikler.Grafikler çok iyi bence. Böyle bir oyun için yeterli. Atmosfer efektler daha ne olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeRAsıl kullanıcı puanları bence yanıltıyor. Siz de girip oyuna sıfır puan vermişsinizdir muhtemelen.
Last Of Us in durumu biraz daha farklı hikayeden kaynaklı olarak ama Microsoft bile oyunun teknik açıdan eşsiz olduğunu kabul etmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Malûm ps5imiz yok
Dün easter gamerstan izledim
3. Bossa 3 saatte geldi 5 dakikada öldü
Tam gamepad kırdıracak oyun izlerken bile insan çıldırıyor
Kol da ucuz birşey olsa bari
Mete’nin ilk defa pat diye bir yayını bitirdiğini gördüm. Arka planda neler oldu tahmin edebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARMete’nin ilk defa pat diye bir yayını bitirdiğini gördüm. Arka planda neler oldu tahmin edebiliyorum.
Ben böyle oyunları seviyorum diyor ama oyun adamı çıldırtıyor
-
Hocam yapma diğer ex lerin hepsi var bende hemen hemen en kötüsü bu iyi derken neye kıyasla Hocam ps4 oyununa kıyasla evet ama ps5 ex kalitesi var mı bu oyunda var diyorsanız bişey demem sizin görüşünüz bence ps4 ile ps4 pro arasında bi yerde.
Ps4 seviyesi demem açıkçası ancak Spiderman remastered veya demons souls kadar iyi gözükmüyor bence de
-
Bravo hocam. Ciddi emek verdiniz. Saçlar beyazlamıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X