< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Returnal [PS5 ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Ben hep dinlenme modunda bırakıyorum hocam. Çok nadir kapatıyorum konsolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şimdi dinlenme moduna koydum Yarın akşam bakarım Bir daha işten sonra çok elektrik tüketir mi acaba ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar uzun uğraşlar sonucunda 3.boss'a gelip öldüm:) Lütfen 2.boss gibi kısayol var deyin bana:)
Hocam speed-run güzel çözüm
En azından boss'u iyice öğrendiğinizi düşünene kadar speed-run yapıp sonra donanımlıyken yenebileceğinizi düşündüğünüzde keşfedip gidebilirsiniz -
Öyle yapacam muhtemelen çünkü gidiş yolu hem gıcık hem uzun bu sefer
Biom 5 çok fena. Tüm from software oyunlarını bitirdim. Hiçbirinde bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum. Ölünce 1.5 saatlik emek boşa gidiyor. Çok koyuyor
https://www.reddit.com/r/Returnal/comments/n3vqns/just_sad/
Şu benim başıma gelseydi valla yakardım oyunun diskini
Ben hala 3'teyim.Gecemeyecegim galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Ben hala 3'teyim.Gecemeyecegim galibaHocam sıkıntı olmazsa tecrübenizi biraz daha açar mısınız? :)
Hocam ps5 bekleme modunda çok elektrik tüketiyor mu acaba bilgisi olan var mı?
3.bolge çok uzun ve ağır hasar veriyor düşmanlar.Ve malesef düşük seviye silahla gidiyoruz ve silah düşmüyor çoğunlukla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 4 Mayıs 2021; 3:5:36 >
Olası bir devam oyunu düşüncelerini varsa gelmez bence gereken ilgiyi görmez çünkü,hani bu kadar da uğraştırılmaz yani zorluğun da bir sınırı var.
Hades ya da Dead Cells de Rogue-Lite oyunlardı. Ancak, kimse bu oyunlara niche demedi, çünkü öyle bir denge tutturdular ki herkes keyif alarak oynadı. Returnal’da ise dengenin topuzu baya kaçmış ve oyuncuların çok büyük kısmının dokunmak istemeyeceği bir oyun yapısına büründürmüşler maalesef.
eRP yönetmeliği nedeniyle 0,6W altında tüketiyor hocam. Dikkate almanıza bile değmez.
Galiba 3.Boss'a kısayol buldum:)
Merhaba arkadaşlar, bu oyuna dair fikirlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle oyunlarda ortalama bir oyuncuyum diyebilirim, hatta genelde howlongtobeat adlı siteden baktığım kadarıyla oyunları ortalama sürenin üzerinde bitiriyorum. Dark souls serilerini hiç denemesem de sekiro ve bloodborneu oynamış biri olarak çok zorlanıp 2 oyunu da başlarda bıraktım. Bu oyunda da başlarda çok zorlandım ve hala çok acımasız bir save sisteminin olduğunu düşünüyorum ama uzun uğraşlar sonucunda oyunu bitirdim. Oyun tamamen alışmayla ilgili ya da ben çok şanslıyım bilemiyorum çünkü ilk 3 biomeu en az 15 16 saatte geçmeme rağmen daha zor denilen son 3 biomeu 6 7 saat gibi bir sürede geçtim, zaten bunun 4 saati oyunu bitirdiğim final rundı. Oyunu genel olarak çok beğendim ve 8 ile 9 arası bir puan veririm ama başta hemen 1 2 konudan söylenmek istiyorum. 1.si oyunun 3. Bölümü ile 6. Bölümü bence yer değiştirmeli, 3. Bölüm final bakımından çok daha epik olabilirdi, tabi bu hikayeden dolayı bilinçli alınmış bir karar ama söylemek istediğim 2. şey de burada başlıyor, keşke hikaye biraz daha açık şekilde verilebilseydi, oyunu bitirince ya yeniden oynayın gerçek sonu görmek için ya da youtubedan videolara bakım ama gerçek sonla dahi oyunun hikayesiyle ilgili kesin bir şey elde edemiyorsunuz, bazı tahminlerim var ve birkaç tane youtube tahmin videosu da izledim ama daha hiçbirine dair evet bu kesinlikle doğru diyemiyorum.
Oyunun güzel yanlarına gelecek olursak, silah kullanımı çok güzel, dualsense e çok iyi uyarlamışlar, özellikle l2 olayı çok iyi düşünülmüş. Bölüm tasarımlarını 6. Bölüm haricinde çok beğendim, boss savaşları cidden epik hissettiriyor ve bullet hell in hakkını veriyor, oyun genel olarak iyi çalışıyor ama bazı ufak tefek performans sıkıntıları var. Düşman tasarımları iyi ve biyomlar arası çeşitlilik var yeterince. Son olarak şunu söylemek istiyorum ki oyun save sisteminden dolayı aşırı zorluyor, yoksa çok zor bir oyun olduğunu düşünmüyorum, ben sekiroda ilk bossu yanlış hatırlamıyorsam 10 15 denemede geçememiş biriyim ama bu oyunda bosslarda pek sıkıntı yaşamadım hatta çoğunu ilk seferde geçtim, oyundaki asıl zorluğun zaten bosslara yeterli ekipman ve healthle gitmek olduğunu düşünüyorum. Bu bakımdan benzeri oyunlardan hades ile karşılaştırınca hadesten daha zor olduğunu söyleyebilirim, hadeste zaten bir run 45 dk civarında sürerken bu oyunda yeterli grind yapmak için 3 4 saati bulabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 3.biome'da zorlanıyorum.Cunkü Biome 1'de Biome 3'e gidişi bulduğum anda gidiyorum ve çoğunlukla Level 0 silahla giriyorum ve çoğunlukla da silah vermiyor girişte.Ozellikle Allah'ın cezası Drone benzeri arkadaşlar can emiyor o bölümde, çok seri indirmek lazım.Level 0 silahla da o mümkün olmuyor
Hocam ben de 3. Biyomda zorlandım ve yeterli ekipmanla gitmediğim sürece hiçbir şekilde geçemedim, size tavsiyem 1. Biyomdaki girilebilecek tüm odalara girmeniz, 2. Biyomda da direkt tepeye ışınlanmadan önce biyomun market alanını bir şekilde bulup oradan yeterli ekipmanları alıp sonrasında geri dönerek tepeye ışınlanma portalına gitmeniz olur, tabi sırf bu dediklerimi yapmak 1.30 saat gibi bir süre alıyor, 3. Biyomda da direkt olarak boss odasına gitmeye çalışın, hiç yan odalarla vakit kaybetmeyin çünkü o dronelar oyununu en zor düşmanları bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı